Hojdacie kresielka pre novorodencov
Ahojte, pri prvom sme nemali žiadne hojdacie kresielka ani nič podobné, krpca som vedela zabávať 100% bdeleho casu (aj bolo treba, inak záchvaty plaču). Teraz keď čakáme druhé predsa len nad takýmto niečím rozmýšľam aby som sa vedela chvíľu venovať aj staršiemu (najmä ak by bolo bábo povahovo také ako prvé).
Preto by som vás chcela poprosiť o nejaké tipy, s čím ste boli spokojné. S tým že by som chcela aby bolo vhodné aj pre novorodenca, t.j. žiadny sed, ale aby vedelo mať chrbátik do C, prípadne ležať na rovnom. Stačí keď bude hojdat, žiadne vibrovanie pesničky a tak 🙂 neviem či také vôbec existuje, budem aj googlit, ale tie osobné skúsenosti vedia predsa len povedať viac.
Na čas kedy bude vedieť samé sedieť už mám vybrané
normálne sa to volá hojcascie lehátko pre deti, sú rôzne. my sme to nemali, ale kamoška mala a jej malý sa v tom nahojdal hodiny, veľmi si to pochvaľovala…
@anonym_autor baby bjorn, top uzasna vec za mna
Tiez som za Babybjorn. Super vec ale mali sme aj takyto styl a super tiez. Boli tam kludni a pacilo sa im 🙂
normálne sa to volá hojcascie lehátko pre deti, sú rôzne. my sme to nemali, ale kamoška mala a jej malý sa v tom nahojdal hodiny, veľmi si to pochvaľovala…
@biba_18 viem že sú rôzne, preto sa pýtam na konkrétne tipy 🙂 s tým že som napísala čo by som od toho hojdatka očakávala, samozrejme budem googlit ale lepšie sa hľadá keď sa viem odraziť od nejakých s ktorými už ľudia majú dobrú skúsenosť
Pozri nuna leaf grow
@gregik66 pozerám, ďakujem, tiež vyzerá super. Zatiaľ som sa nedocitala, vie sa tam dieťa rozhojdat aj vlastným pohybom?
@gregik66 pozerám, ďakujem, tiež vyzerá super. Zatiaľ som sa nedocitala, vie sa tam dieťa rozhojdat aj vlastným pohybom?
@anonym_autor nie nevie, je aj nejaky motorcek, ale ten sme nekupovali, ja som do toho len tukla a hojdalo to pekne do strany, ale co je hlavne, ma to nosnost 60kg, takze u nas to vyuziva este aj dvojrocny
🤷♀️ dostaneš 7 rôznych odporúčaní, aj tak si budeš musieť vybrať sama… ale ja som reagovala konkrétne na túto tvoju otázku “ Stačí keď bude hojdat, žiadne vibrovanie pesničky a tak 🙂 neviem či také vôbec existuje,”. tak vravím, áno existuje..
@anonym_autor to babybjorn ked si precitas pre koho je vhodne tak ano je vhodne od narodenia😊 ma rozne stupne. Ale hlavne u nas to bolo "kakacie" kreslo 😁 nam ziadne koliky nehrozili lebo v tom sa tak vykalali stale ze az. Stale ked sme sli niekde napr. Na cestu a chcela som aby boli vykalani som ich tam posadila a do 3-5min to bolo. Viem ze som to riesila aj s inymi mamickami a tiez si to v tomto vela z nich pochvalovalo😁
Babybjorn je super za mna pre newborn, tam ma ten chrbat dobre, u nas dost pomaha pri refluxe
Tiez som za Babybjorn. Super vec ale mali sme aj takyto styl a super tiez. Boli tam kludni a pacilo sa im 🙂
Za mna nekupuj take, co je do 9kg. Svagrina mala take a vyuzili to velmi kratko, dieta mali vacsie ako my. Nase priberalo dost pomaly, mali sme do 15kg, takze 2 a pol rocna sa tam este hojdala a mala to velmi rada, si to vedela sama pustit, aj hudbu to hralo. Mala to velmi rada. Mali sme inu znacku, ale vyzeralo velmi podobne ako odporucala @greta2017

Pozri nuna leaf grow