Húpatko - Smart bouncer verzus hojdačka Ingenuity

marionluna
24. aug 2020

Ahojte prosim poradte, aky je rozdiel resp ktore mam Kupit, uvazujem nad tymto.dvoma kde pri jednom je napisane ze je to hojdacka a pro druhom ze smart bouncer. Ale obidve vlastne hupu babatko, tak neviem ze ktore je akoze lepsie.. Dajte mi vediet co sa vyznate. Vdaka

martina1201
24. aug 2020

@marionluna ahoj, mne to prvé príde ako hojdačka ktorá hojdá sama a je na baterky. To druhé je lehátko, ktoré sa síce dá hojdať, ale len osobne človekom. Inak to asi skôr len vybruje a tak dieťatko uspí.

simona92101
24. aug 2020

@marionluna mame Ingenuity smart bouncer,je perfektne,urcite netreba nohou hupat 😂 smart bouncer znamena,ze evokuje jemne hupanie babatka akoby v brusku.su tam rozne stupne hojdania,a melodie k tomu,aj sum,vtaciky atd. Da sa komplet cele odopnut a oprat,dcerku som v tom aj krmila pokial nezacala sediet.za mna tip top.

simona92101
24. aug 2020

@martina1201 treba si precitat popis lehatka,smart bouncer netreba hupat clovekom,ani nevibruje. Smart bouncer znamena ze evokuje jemne hupanie babatka v brusku matky.nehojda rychlo ako na hojdacke.

barb06
24. aug 2020

ja som mala ten prvý typ a bola som max spokojná; dosť som to používala pri oboch deťoch; rozdiel je podľa mňa len v tom, že tá prvá je"klasická hojdačka" to lehátko je ukotvené na tých bočných nohách a hojdá sa v smere dopredu-dozadu, klasická hojdačka a ten bouncer sa hojdá v smere hore-dole; pozri si video na you tube; teraz mi napadlo to správne slovo na ten bouncer; je to také pohupovanie 🙂

marionluna
autor
24. aug 2020

Dakujem baby ste zlate kupim ten bouncer