icon

Je box na ohrievanie vlhčených obrúskov užitočný?

14. nov 2025

Používate niekto box na ohrievanie vlhcenych obruskov? Je to podľa vás dobrá vec, využiteľná?

haley7897
14. nov 2025

Nie a nie

anonym_dd5d97
14. nov 2025

😃 Co uz ludia nevymyslia, fantazia nema hranic 😅

sissy27
14. nov 2025

@anonym_autor znie to hrozne - vlhko a teplo je ideálne na množenie kadejakých baktérií a plesní. Už vlhčené obrúsky samo o sebe sú strašný sajrajt a ešte im takto pridať... ja ti neviem, tečúcu vodu a uterák doma nemáte k dispozícii?
Na nejaké núdzové riešenie niekde vonku alebo na cestách ok, ale na to ti ohrievač fakt netreba.

kuriatko77
14. nov 2025

@anonym_autor súhlasím , nie 🙂

anonym_d310be
14. nov 2025

@anonym_autor kokos matkam hrabne za pár rokov ak to takto bude pokračovať... Už teraz cítim ten strašný tlak. Také stroje hentake milión veci .

januska12323
14. nov 2025

Načo to je dobré?

lucka_ke
14. nov 2025

ľudstvo sa má ozaj dobre ak už riešime len toto...

haley7897
Autor odpoveď zmazal
really8
14. nov 2025

Marnost nad marnost.

martina_90
14. nov 2025

to take existuje?

esther100
14. nov 2025

Fúha...box na ohrievanie obrúskov,kôš na použité plienky,zavádzanie prikrmov podľa AI...ja neviem ako som dokázala vychovať pred 15timi rokmi dieťa bez tohto všetkého..

krasneleto
14. nov 2025

debilina... nekupovat...

anonym_ee5da8
14. nov 2025

Made my day 🙂
To vazne nieco take existuje? Velebnosti...

cimage
14. nov 2025

To pocujem prvykrat, ale viem si to predstavit niekde v aute, alebo vonku v zime ked treba prebalit a tie servitky su naozaj studene, skoro az zamrznute.

anonym_114b79
14. nov 2025

@anonym_autor To snáď nieee!😬🤯

anonym_cfcffd
14. nov 2025

kým sú šlahnuté premotivované matky ochotné za blbosť zaplatiť, môžu vyrábať aj ohýbak na banány, kúpia

michaela329
14. nov 2025

Myslím si, že je to len hlúposť na ťahanie peňazí 🤷 Ja prebalujem dokonca bez pulta, normálne na posteli a žijeme 😁

mamutka
14. nov 2025

@anonym_autor akože tie vlhčené obrúsky sú nepríjemne studené, keď to človek používa na citlivé miesto. Hlavne keď v byte nie je horúco ako v lete. Ale box na vyhrievanie? Za to nemôže dať človek peniaze. Ja som vždy držala servítku natlačenu v dlani v ruke, kým som dieťa vyzliekla a krásne sa ohriala. Začala to robiť hned aj druha mamina, čo sme boli v pôrodnici a dieťa jej prestalo plakať pri prebalovani. Dovtedy proste plakalo kvôli nepríjemnej studenej veci na citlivom mieste.

nykkushka
14. nov 2025

Zaujímalo ma, koľko za takúto vecičku pytaju 😀 40-50€ 🤦🏽‍♀️😀

anonym_e4458c
14. nov 2025

Presne minule som to videla na instarame tuším justklaudy sa volala a tá si to teda chválila, že ma veľmi citlivé bábätko a im to vyhovuje. Neviem mne to príde ako blbosť, ved keď sú obrúsky doma tak majú normálnu teplotu, nie sú ľadové 🙂

taktotedanie
16. nov 2025

@anonym_autor paneboze 😂 to fakt niekto toto vymyslel a napzaj sa najde niekto kto to kupi?
Co tak si zohnat perlan a teplu vodu? 🤷🏻‍♀️

anonym_acf80a
16. nov 2025
@anonym_e4458c

Presne minule som to videla na instarame tuším justklaudy sa volala a tá si to teda chválila, že ma veľmi citlivé bábätko a im to vyhovuje. Neviem mne to príde ako blbosť, ved keď sú obrúsky doma tak majú normálnu teplotu, nie sú ľadové 🙂

@anonym_e4458c za peniaze z reklamy ti povie, že aj hovno nesmrdi🤪deti sú najlepší biznis