icon

Je červený fusak nevhodný pre chlapca?

pandusica
5. okt 2020

Ahojte,rychla otazka,myslite si,ze cerveny fusak je nevhodny pre chlapca.Foto pripajam.
Dakujem

Je červený fusak nevhodný pre chlapca?
Strana
z2
ckatka
6. okt 2020

Je to úplne jedno. Keď sa ti páči a je funkčný tak ho kúp. Ja mam tmavofialovy kočík so sivou strieškou (pre chlapca). A co. A fusak mam taky béžový

lujza123
6. okt 2020

Tak niekto to berie veľmi striktne, chlapci len modrú, dievčatá ružovú a všetko ostatné je akože "nevhodné"

Ja som celú bábätkovsku vybavicku, vrátane oblečenia, hraciek, deciek ci kocara kupovala neutrálnu.
Všetko som potom oveľa rýchlejšie rozdala alebo predala pretože to bolo univerzalne.
Bábätku je to naozaj úprimne jedno, dôležité je aby sa farba páčila tebe, ty to budeš mať na očiach.

nevenka
16. okt 2020

My sme pouzivali taky stary 40 rocny bordovy s kozusinou, pri chlapcovi, neskor som pri dcerke kupila cierny s fialovym flisom vo vnutri, nepremokavy, hlavne do sportiaku, aby som nemusela extra riesit nanoznik, ked len nrholilo alebo padal sneh. A teraz cakame tretie babo, chlapceka a bude mat ten cierny, s fialovym. Hlavne, ze mu nebude zima. Deku mam mentolovu a este jednu pestrofarebnu hackovanu z merino vlny. A kocik bezovy, ten isty aj pre tretie dieta a neriesim 😅😁

baccio
16. okt 2020

@pandusica myslím že bábätku to bude jedno...😉 Hlavne nech mu je teplučko.

lucia147852
16. okt 2020

Červená je normálna farba pre obe pohlavia. Ja mám červene kociky aj fusaky po dcére a keby mám syna boli by aj pre neho. Chlapcovi by som určite nekúpila nič jedine ružové. Moja mala bola síce oblečená od hlavy po päty v ružovom a aj tak boli indivídua a furt sa pýtali či chlapček 🤦🏽‍♀️

Strana
z2