icon

Je hojdačka pre dieťa naozaj užitočná?

annaannies
20. nov 2024

Ahojte mamičky rozmýšlam nad kúpou takéhoto kresielka/hojdačky pre dieťa
Je to podla Vás úžitočne alebo zbytočné???

Je hojdačka pre dieťa naozaj užitočná?
really8
20. nov 2024

@annaannies za mna uzitocne. Davala som v tom aj prve prikrmy. Kazdy den sme to pouzivali. Ale teda moji v tom chceli byt

samik88
20. nov 2024

Aj ja v tom momentálne chovám malého. Inak tam nechce byť,lebo už chce štvornožkovať (6m). Ale malé bábätko by v tom nemalo byť dlho.

anavixy
20. nov 2024

Pokial sa to neprezenie a pobyt v kresielku sa kompenzuje aktivnym polohovanim na rovnej podlozke… tak moze byt chvilkovo uzitocne. Ak sa to ale dietatu zapaci a rodic to vyuzije a dieta tam bude travit niekolko hodin denne, tak to moze narobit peknu sarapatu.

diaalex
20. nov 2024

@annaannies mali sme 4moms a bol to zázrak sveta... nič lepšie sme vybrať nemohli

jomarch
20. nov 2024

ahojte, ja by som sa votrela do tejto diskusie, zhanam totiz kresielko, ktore hojda tak, ze imituje pohyb na fitlopte 🙈 teda hore dolu. videla som take niekde na internete v nejakych videach, znacka tam nebola. tak ci nemate s takym skusenost 🙏🏽 vdaka

lusylee
30. mar 2025

Nemali sme hojdacie kreslo ale hojdačku Hojda od Hojdashop a je do 100 kg - využijete skutočne dlho. Výhoda je aj v to, že sa dá zmeniť na sedenie ale aj ležanie, pripnete pružinu v detských izbách máme už niekolko rokov aj my a môžem len odporučiť. Je to najlepšia hračka aj pre deti, ktoré k nám prídu na návštevu.