Je účinná odsávačka soplíkov na baterky?

wikin27
19. dec 2012

Prosím mamičky , ktoré majù skùsenosti s odsàvačkou soplìkov na baterky alebo elektriku . Dá sa na nich regulovať výkon ? Sú účinné ? Ja na odsàvačku na vysávač nedám dopustiť ale ide mi na nervy ten hluk z vysávača a najmä v noci , preto začínam uvažovať nad elektrickou .

xlucia
19. dec 2012

na baterky je zufalo slaba. vykon sa regulovat neda

viva02
19. dec 2012

Uplne najucinnejsie su odsavacky na vysavac. My sme vsak tiez chceli nieco menej hlucne (hlavne v noci bol hukot vysavaca neprijemny) a tak sme kupili tuto: http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2407...
Je aj na elektriku aj na baterky, cize sa da pouzit aj mimo domu, kde nie je elektrina. Cez baterky sme odsavacku este neskusali, ale cez elektrinu bola vyborna - pekne odsavala a bola ovela tichsia ako na vysavac.

lenka.s
19. dec 2012

ucinna je, my inu nepouzivame, hlavne v noci je to super, vykon sa na vacsine regulovat neda

sharmana
19. dec 2012

Aj mne vadí hluk v noci, ale ostatné odsávačky nestoja za nič... takže treba prežiť aj ten hluk.... nič iné nevytiahne soplíky, ktoré stekajú dieťatku dole, alebo sa držia v dutinách... 😉

bronia13
19. dec 2012

no ja som mala lentie paterkove a rucne a nic moc, kamoska ma na vysavac a videla som ako to funguje a mne by bolo jedno ci zobudim susedou na 30 sekund v noci 😀 zober babo na chodbu!!!!

alena0305
19. dec 2012

Tiež som chcela kúpiť na baterky ale priamo v lekárni ma pani odhovorila že drahá a o ničom. My sme mali soplíky už v 6 týždňoch a bála som sa s tou na vysávač ale to šlo dobre.

iwqe
19. dec 2012

My mame na vysavac, ale mala sa jej strasne boji spusti taky rev ze po odsti ma este viac hlienov ako predtym. Ked bola malinka a sme odsavali tak som potom aspon dva tyzdne nemohla pri nej vysavat...uplna panika. Kupili sme teda baterkovu ale ta bola zasa onicom.

monda17
19. dec 2012

Je to super vec, hlavne ked je človek mimo domu (dovolenka) ... ked nieje možné použiť vysavac, účel urcite splní.

cetera
19. dec 2012

Ja som mala len taku hadickovu,ta bola ze totalne o nicom, ze to vobec vyrabaju sa cudujem, na vysavac sa mi zdala dost hlucna,i ked byvame v dome,to nie ze pobudim vsetkych ale to dieta zostane v polospanku preplasene hukotom vysavaca, tak som si kupila myslim ze z babetkovo.sk v akcii bola na baterky Living Labka a nedam na nu dopustit. Pokial tam su ze silne batetie a nie polovybite tak sliape jak diva, su tam nahradne nadstavce do nosika,pre novorodencov,starsie deti aj na huste hlieny, je vhodna od narodenia az po 99 rokov ako pisu a sama som ju odskusala aj na sebe a pomohla. Cena asi tak 30-40 € ale stali zato. Potom sa mi pokazila lebo mala sa s nou hrala tak som si kupila taku ze novinku vtedy znacku uz neviem ale bol to totalny blud na baterky, nadstavce vsetke rovnake a ze pri odsavavi aj hraje melodie,ale vykon ziadny ani hudba, bud odsavas akebo hrajes hudbu, proste oblb. Tak nam dedo opravil tu living labku a frcime na nej doteraz, deti su prave chore, zahlienene tak len odsavame a odsavame. Je prakticka hlavne na to ze ju hodite do tasky a mate ju stale zo sebou ked potrebujete,a baterky sa zakupia nove hocikde. Ale to je len moj nazor, kazdy ma svoje, odporucam kupit si vysavac,ten je tak zo desat eur,a ked nebudete spokojni tak tu drahsiu na baterky,lepdie nez kupit nsjprv tu drahsiu a nebudete spokojni. 🙂

nesa12
19. dec 2012

my sme odskusali viacero druhov,ale vsetko na nic...od 2 mesiacov mame sopliky a ina ako na vysavac nezaberie...sme s nou maximalne spokojní.

zuzuj
19. dec 2012

@cetera...a prosim ta ta Living labka je akej znacky, kto ju vyraba... Celkom ma to zaujalo...ale na tom babatkove som ju nenasla...ani pod tym heslom čo pišeš....prosím do IP...dikes...

gotzova
19. dec 2012

Mali sme na baterky no slabota,tak sme kúpili na vysávač a to sa nedá porovnať. Je super ,kúpili sme vysávač co ma tichý chod,čiže bez problémov odsavame aj v noci,nedám dopustiť na tu co mám na vysávač.

bambibam
19. dec 2012

u nás má niekedy aj vysavač čo robiť,hlavne ked sú husté ,myslím si ,že tá minútka hluku a 2-3 min plaču sa dajú prežiť aj v noci, mne sa tá na baterky zišla len ked sme cestovali ,ale výkon nič moc ,pokiaľ sú vodové soplíky tak ako tak ešte sa dá.

uva
19. dec 2012

Mám tiež tú na baterky, ale je dobrá len na také šušníky v nošteku, hlbšie hliene nevytiahne dobre. Používali sme kým boli dievčence maličké tak do 6m. potom už len vysavač, ten vyťahá všetko super.

rebeca0911
18. nov 2019

@viva02 prosím vás,môžte mi napísať aká to je?ten link mi otvoril len stránku a nie konkrétne odsavacku