icon

Je vhodné používať Angelsound?

naty_123
12. apr 2025

Našla som tu veľa príspevkov o angel sound od ktorého týždňa používať atď avšak...

Nestresuje to mamičku ešte viac ako keby ho nemala?

buducamama
12. apr 2025

@naty_123 preco by malo viac stresovat? Mna to upokojilo ked som pocula srdiecko a vedela som, ze je vsetko ok. Ked uz nepocujes, je uz neskoro bohuzial.

really8
12. apr 2025

@naty_123 mna by to stresovalo

cyberk
12. apr 2025

Ideal pre labilne zeny.. za mna zbytocnost. Zivot nezachrani.

katarinaba
12. apr 2025

Angelsound je predsa dobrovolny a ked sa bojis, ze by ta obmedzovat, znerboznoval, tak di ho nekupuj.
Dve tehu som prezila bez neho. Tretie tehu aj vdaka lepsim financnym moznostiam som si to uzivala snad so vsetkym, co moderna doba a vymysly umoznovali 🤣🤣🤣 Mala som ho, pozivala som ho prvy tyzden kazdu volnu chvilku 🤣 potom ma omrzel. Ale raz sa stalo, ze dietatko malo utlm, nehybalo sa uz dlhsi cas a bolo fajn sa upokojit vypocutim srdiecka.
Nie je to povinna vybava a uz vobec ho nemusis pouzivat.

selest
12. apr 2025

Ja som si ho chcela zadovazit ale odhovorila ma porodna asistentka. Vraj sa stavalo ze zena sa necitila dobre ale toto ju upokojilo ked pocula tlkot tak nesla k dr. A pritom pocuvala svoje ozvy, vraj sa to da zamenit ak si laik. Neviem co je na tom pravdy. Ak tak len ako zabavku..

martinaju
12. apr 2025

@selest podla mna aa to zamenit neda. Dietatko ma vyssi tep ako mamicka

izabela181
12. apr 2025

@naty_123 za mna je to super vec 😊 keďže som mala placentu vpredu, celkovo pohyby som cítila dosť neskoro a slabo, tak som používala AngelSound. Akože nepreháňala som to, raz za pár dni na krátky čas, iba aby som počula srdiečko 😊

7lenka11
12. apr 2025

V prvom tehotenstve som používala. Viackrát ma upokojil. V druhom som už toľko nestresovala a nepoužila som ho ani raz 🙂

buducamama
12. apr 2025

@izabela181 ja presne tak isto, pohyby som kvoli tomu moc necitila a toto ma upokojovalo.

@selest to sa pomylit neda, dieta ma taky rychly pulz, ze by si musela zabehnut maraton, aby si sa zmylila. Keby si sa nenechala odhovorit, pocula by si na vlastne uska😊

smithee
13. apr 2025

Ja by som to brala len ako doplnok, niečo, čo zo záujmu môžete použiť, ale nestresovala by som sa, ak by som nemohla nájsť tlkot, nie vždy sa to podari. Mala som ho a najlepšie sa používal vo vyššom štádiu tehotenstva, keď bolo bábätko už väčšie. Tiež ma to upokojovalo, keď som počula tlkot, ale nedá sa zamieňať za prístroje, ktoré má gynekológ. Je to podľa mna milá vec, aj otecko alebo súrodenci môžu počuť srdiečko bábätka. Pri každej pochybnosti o stave bábätka sa na to v žiadnom prípade spoliehať nemôžete. Treba ísť čo najskor k lekárovi. Mamička totiž môže počuť v prístroji aj vlastný tlkot srdca a zameniť si ho za tlkot srdiečka bábätka.

saxana000
13. apr 2025

Ja som ho mala z druhej ruky lebo placenta vpredu a do 24 tyzdna som necitila ani tuk ale bavilo to skor starsiu dcerku pocuvat babetko.. ak chces napis spravu posuniem ti ho.

taktotedanie
14. apr 2025

@naty_123 absolutne, tiez som si to vravela ale bolo to najlepsie co som vtedy kupila a nelutujem