icon

Kde je možné zohnať tenučké body s krátkym rukávom?

danjelca
1. máj 2013

Kde to kupujete? Všade len samé hrubšie.Potrebujem také z tenučkej tričkoviny..poradíte značku? e-shop, príp. máte také?

katkaseiner
1. máj 2013

Ja kupujem v Tescu, super ceny, skvela kvalita, obrovsky vyber, maximalna spokojnost. Mozno su to take co povazujes za hrube ale mala je v tom v pohode.

nikoletka_h
1. máj 2013

takisto ako pise @katkaseiner v Tescu maju velky vyber super oblecenia...hlavne kvalitneho...

effien
1. máj 2013

@danjelca h&m - tie sa mi zdaju take tensie. Minuly rok som kupila multipack a tie boli uplne super, take priedusne, z trickoviny.

tea333
1. máj 2013

@danjelca jacko-o.de ma perfektnu tenucku bavlnu, maju body ktore su dvojvelkostne, maju dvoje zapinanie medzi nozickami, co je prakticke. len neviem ci sa odtial oplati robit maly nakup, postovne a tak

ianitka
1. máj 2013

@danjelca
Dani, Tesco a CA maju take hrubsie, tenke som tam ani nevidela. Takko ma malo bodyniek a tiez take pevnejsie.
Ja som na toto leto kupovala HM - ale nejaku staru kolekciu a tie su tenulinke (skusim najst link a poslem Ti.)

bettypo
1. máj 2013

@danjelca ak to nemusí byť nejaký extra vzor tak skús v C&A tie obyč. Stoja okolo 3,50 ks

majka99999
1. máj 2013

@danjelca teraz tie vHMku su tensie a v Tescu treba vyberat, niektore su hrubsie (hladke) a niektore tensiu (akoby pasikovana je ta latka). Tensie su lacnejsie.

katren
1. máj 2013

@danjelca tiez odporucam H&M a este urcite navstiv Carrefour....tam mali uplne tenke s kratkym rukavom a este aj UV50 😉 vyrobca bol Tex-Baby a je to 100% bavlna
ja som nakupila minuly rok aj do zasoby....takze teraz nosime tie 😉
Tie Tesco aj mne pridu jedny y tch hrubsich...

kattrin5
1. máj 2013

Carter's ma tiez super vyber a 100% bavlna jemnucke

ianitka
1. máj 2013

@katren Tex mam tusim a mne sa zdaju hrubsie 😕 , ale su paradne (ked teda myslime to iste)

katren
1. máj 2013

@ianitka no neviem...mne pridu oooooooooovela tensie ako napr. Tesco body.... 😕