Kde je výhodné kúpiť veci do pôrodnice?
Ahojte kde je podľa vás výhodnejšie/ lepšie nakúpiť také tie základ vložky poporodne, krémy na bradavky atď. Niekde v predajni, lekárni alebo cez internet?
Maste v lekarni som kupila- dr max aj na prsia a aj pre dieta sudoceam. Plus nejake caje a poporodne gate . Zvysok som kupila v DM aj vlozky poporodne mam zo skusenosti ztamad za nejakych 2€, a najviac mi vyhovovali uz v minulosti 🙂
objednala som co slo cez Dr Max a zvysok v DM
vsetko som si objednala z online lekarne 🙂
Áno mne ten sprej veľmi pomohol pri sekcii
Vsetko som kupovala online, vacsinou je to vzdy lacnejsie na eshopoch, nez v kamennej predajni (co sa hocicoho tyka).
PS: top vec do porodnice co som si nechala poradit lebo by mi ani nenapadlo - vlhceny toaletny papier 😁
Sprej áno určite odporúčam 🙂 aj tá sprška je fajn 😇 a tiež presne vlhceny toaletný s dubovou kôrou a za mňa bola parádna pomôcka popôrodný vankúš 😀 rodila som prirodzene
Tak ten vlhčeny ešte s dubovou kôrou to by ma ani nenapadlo ďakujem všetkým , pri prvom pôrode som mala veľa vecí a polku z toho mi netrebalo len akosi nepamätám kde a co som kupovala všetko 😀 viem ze jedne vložky boli super a druha znacka bola strašná lebo ma osuchali po bokoch a stipalo ma všetko
A ešte kocky ktorú mast/ krem na bradavky odporúčate? Pri prvom som.mala takú fialovú lanolínovu ale boleli ma dosť bradavky aj tak a teraz pozerám ze je kopec znaciek, weleda ma dobre recenzie aj Multi mam
Ja som mala ten multi mam krém ale dosť veľa báb odporúča aj multi mam chladive naplaste 🙂 a za mna boli super poporodne vložky Canpol babies 🙂
Ja som si niečo na nete a niečo v predajni kúpila. Ešte by som poradila plávanie koleso-take detské za pár eur. Pri prvej som využila,pri druhej nie ale beriem aj teraz -pre istotu
@ada85 to som rozmýšľala pre lepšie sedenie ale nakoniec som kúpila ten poporodny vankúšik
Vsetko som objednala naraz na pilulke a bol pokoj

Uplne jedno... vlozky a poporodne nohavicky mam z lekarne, este si chcem dokupit jedny poporodne vlozky Bella tie su velmi dlhe