icon

Kde je výhodné kúpiť veci do pôrodnice?

13. júl 2024

Ahojte kde je podľa vás výhodnejšie/ lepšie nakúpiť také tie základ vložky poporodne, krémy na bradavky atď. Niekde v predajni, lekárni alebo cez internet?

dadka1997
13. júl 2024

Uplne jedno... vlozky a poporodne nohavicky mam z lekarne, este si chcem dokupit jedny poporodne vlozky Bella tie su velmi dlhe

bimbina
13. júl 2024

Maste v lekarni som kupila- dr max aj na prsia a aj pre dieta sudoceam. Plus nejake caje a poporodne gate . Zvysok som kupila v DM aj vlozky poporodne mam zo skusenosti ztamad za nejakych 2€, a najviac mi vyhovovali uz v minulosti 🙂

autor
13. júl 2024

@bimbina tak práve že som bola v tete aj dm a okrem podložiek tých nepremokavych tam nič nemali tak preto ... @dadka1997 kocky a myslite ze je dobra vec kupit aj ten sprej cicatridina ci jieco také na hojenie ?

dzejsik
13. júl 2024

objednala som co slo cez Dr Max a zvysok v DM

petamich
13. júl 2024

vsetko som si objednala z online lekarne 🙂

firma2211
13. júl 2024

Áno mne ten sprej veľmi pomohol pri sekcii

colsami
13. júl 2024

Vsetko som kupovala online, vacsinou je to vzdy lacnejsie na eshopoch, nez v kamennej predajni (co sa hocicoho tyka).
PS: top vec do porodnice co som si nechala poradit lebo by mi ani nenapadlo - vlhceny toaletny papier 😁

2ivana5
13. júl 2024

Sprej áno určite odporúčam 🙂 aj tá sprška je fajn 😇 a tiež presne vlhceny toaletný s dubovou kôrou a za mňa bola parádna pomôcka popôrodný vankúš 😀 rodila som prirodzene

dadka1997
13. júl 2024

@autorka ja som si ho kúpila poprvé tak som zvedavá, či ozaj bude taký učinný na hojenie rán 🙂

autor
13. júl 2024

Tak ten vlhčeny ešte s dubovou kôrou to by ma ani nenapadlo ďakujem všetkým , pri prvom pôrode som mala veľa vecí a polku z toho mi netrebalo len akosi nepamätám kde a co som kupovala všetko 😀 viem ze jedne vložky boli super a druha znacka bola strašná lebo ma osuchali po bokoch a stipalo ma všetko

autor
13. júl 2024

A ešte kocky ktorú mast/ krem na bradavky odporúčate? Pri prvom som.mala takú fialovú lanolínovu ale boleli ma dosť bradavky aj tak a teraz pozerám ze je kopec znaciek, weleda ma dobre recenzie aj Multi mam

2ivana5
14. júl 2024

Ja som mala ten multi mam krém ale dosť veľa báb odporúča aj multi mam chladive naplaste 🙂 a za mna boli super poporodne vložky Canpol babies 🙂

ada85
14. júl 2024

Ja som si niečo na nete a niečo v predajni kúpila. Ešte by som poradila plávanie koleso-take detské za pár eur. Pri prvej som využila,pri druhej nie ale beriem aj teraz -pre istotu

autor
14. júl 2024

@ada85 to som rozmýšľala pre lepšie sedenie ale nakoniec som kúpila ten poporodny vankúšik

taktotedanie
15. júl 2024

Vsetko som objednala naraz na pilulke a bol pokoj