Kde kúpim lacnú detskú postieľku?

14. sep 2021

Prosím vás poradíte mi kde kúpiť naozaj lacnú postieľku? Nepotrebujeme dať za postieľku 100€ (len za konštrukciu) chcela by som nejakú do 70€ najlepšie pevnú s odnímateľným bokom aby sa dala k posteli. Existuje vôbec taká? Lebo ked pozerám ceny za postieľky tak to je katastrofa hlavne v obchodoch.

bubinko1506
14. sep 2021

Ahoj, ak by mohla byt predsa len postielka bez odnimatelnej konstrukcie, tak Ikea by mala mat v ponuke postielku 120x60 za 50e klasicku. My sme mali taketo postielky pre dvojicky, boli sme spokojni.

dzejsik
14. sep 2021

pohľadaj si nejakú bazárovú nezničenú po 1 dieťatku

evkamotka
14. sep 2021

Normalne z bazaru. Ja mam postielku ako hladas a je v 100% stave, len este ju pouzivam. Predam ju v stave ako nova a nie som jedina. Babatko s nou nema co spraviť. Mnohe po par mesiacoch idu spat k rodicom a postielka nestihne mat ani skrabanec

denisa0504
14. sep 2021

Pozri si na Facebooku stránku Detské postieľky. Majú tam aj lacné pekné súpravy do postieľky, matrace atď

cimage
14. sep 2021

Z bazara. Ja som zohnala tu na konovi za odvoz a je ako nova. Ved to male dieta ju neznici.

vikusjk
14. sep 2021

Skus napisat do roznych fb skupin ako darujem za odvoz, ci niekto nema podarovat zachovalu postielku. Zalezi sice, odkial si, ale v BA a okoli (je aj skupina Darujem za odvoz Bratislava a okolie) sa zvyknu aj darovat rozne zachovale veci pre babatka, aj jedalenske stolicky tam vidim obcas, ci vanicky a ine prislusenstvo.

nairia
14. sep 2021

popozeraj na bazaroch alebo na FB, ja som za 60e zohnala komplet postielka, matrac, dokonca aj chranic na matrac, deku a mantinely. matrac som sice kupovala novy, ale ani ten, co som dostala k postielke nebol zniceny, ale odporuca sa novy pre babatko. inak je to ikea postielka, 2 polohy matraca a odnimatelny vrch. rozhodne odporucam kupovat z druhej ruky, ja som tak vlastne vyriesila celu vybavicku aj par veci na neskor.

de_zi
14. sep 2021

My máme už spomínanú Ikea za 50 €. Prerobili sme ju tak, aby sa dal bok dať dole. Sme pokojní.

jazula
16. sep 2021

Tiež som kupovala z druhej ruky (za 45 EUR), keď sa normálne používa, tak ani niekoľko deti nemá šancu zničiť drevenú postielku…akurát matrac som kúpila nový a ten čo som dostala s postielkou som darovala za odvoz (ale ja som na matrace citlivka). A má posuvatelnu bočnicu a viem tu jednu stranu aj dať preč a prirazit k posteli. Plus som k tomu dostala plachticky, paplon, návliečky…oplatilo sa 🙂