icon

Kde kúpim matrac na rozmer postele 75x160 cm?

bianca4
13. aug 2016

Ahojte maminy. Mám problém a to taký, že keď mal synček 3 roky kúpili sme mu posteľ. Nechceli sme mu kupovať už klasickú 90x200 cm, tak sme sa rozhodli pre 75x160 cm. Problém je v tom že matrac je vlastne len molitan a už má malý 5 rokov. Bojím sa aby sa mu nezačala krivit chrbtica. Vie mi tu niektorá poradiť kde ho dostane kúpiť? Prešla som nespočetné množstvo skalných predajni, aj net mám prezrety hore dolu a nič som nenašla ☹ ďakujem za rady

lienka182
13. aug 2016

Nam v decodome spravili matrac podla rozmeru, aky sme potrebovali 😊

dominika6
13. aug 2016

@bianca4
Materasso.eu

hradnapani
13. aug 2016

@bianca4 ak chcete penove matrace a nie pruzinove, tak si kupte najblizsi mozny rozmer a orezte si ho. aj my mame atypicke rozmery posteli, tak sme to vyriesili takto 😉 (nasla som matrac z kvalitnej hmoty za akciovu cenu, kupila dobry orezavac a hotovo)

erickatt
13. aug 2016

Ja som synovi vyskladala. Kúpila tvrdý molitan, potom molitanovu drť a studenú penu a zlepila. Vyslo na to 70 eur a tiež a ,,inú " velkost

bianca4
autor
14. aug 2016

Ďakujem za rady 😉 v tej Ikei majú menšie ale 70cm. Ale to s tým orezaním a vyskladaniím sa mi páči.. No napíšem vám ako to dopadlo 😆

anjelik2509
14. aug 2016

@bianca4 v každej predajni s nábytkom by mali vedieť objednať požadovaný rozmer u výrobcu matracov... Robí sa to tak, že sa vezme (napr. vo vašom prípade, keď potrebujete 75x160cm) kus molitanu o rozmere 80x200cm a z neho za zreže na potrebnú veľkosť 😉 ale teda logicky, treba v podstate zaplatiť ten väčší rozmer.... Aspoň tak to fungovalo u nás v predajni, kde som pracovala.. 😉 Mimochodom, odporúčam Materasso 😉