icon

Kde kúpim rovnaké oblečenie pre mamu, otca a dieťa?

lujza77
18. aug 2012

Ahojte, chcela by som poradiť. Chceli by sme s manželom nejaké rovnaké oblečenie napr. mikinu, aby sme mali rovnakú ja, manžel aj malý. Neviete o dákom obchode, kde by sa niečo také dalo zohňať?všetky veľkosti = jeden druh.alebo zostáva len ušiť?Ďakujem za všetky reakcie a rady.

Strana
z3
cicusmicus30
18. aug 2012

zadaj do vyhladavaca rodinne oblecenie a tam najdes, aj ja som pozerala. Myslim Google

lujza77
autor
18. aug 2012

@cicusmicus30 díky, idem kuknúť.

darinkazv
18. aug 2012

@lujza77 skús aj www.bess.sk 😉

zmrzlinkams
18. aug 2012

asi pred dvoma dnami tu jedna kočka davala rodine oblečenia nejaku adresu a omylom to dala aj trikrát 🙂

lujza77
autor
18. aug 2012

Ďakujem dievčatá veľmi pekne. chcela by som sa opýtať či niekto náhodou nevie o mikinách rovnakej série kde by bola pánska, dámska, detská. nemám na mysli s podtlačou alebo jednofarebné ale skôr niečo pásikavé. ďakujem za všetky info

traktor
18. aug 2012
zmrzlinkams
18. aug 2012

@traktor
@lujza77 ja som tiež toto myslela len som nevedela najsť tu stranku 🙂

martinkatinka
18. aug 2012

zaujímavé, predtým spamy, reklamy na fóre a zrazu nový nick a už sa pýta na toto.... to mi príde čudné

lujza77
autor
18. aug 2012

@martinkatinka neviem o čom píšete. vôbec vám nerozumiem a bezdôvodne urážate slušných ľudí.

lujza77
autor
18. aug 2012

@traktor áno áno tú stránku som pozerala ale nemyslím také. to sú väčšinou tričká s podtlačou alebo šaty. my by sme chceli konkrétne mikiny z rovnakej edície alebo ako to mám inak nazvať ale ďakujem za tipy. asi to skôr bude na ušití lenže ja veľmi dobré skúsenosti s krajčírkami nemávam....

martinkatinka
18. aug 2012

@lujza77 ja som nikoho neurazila!! Je to moj názor a nevidím žiadnu urážku, ktorú by som konkrétne na niekoho napísala, nikoho som neoslovila ani nepoužila vulgarizmus!

sisiinkaaa1
Odpoveď bola odstránená
sisiinkaaa1
17. sep 2012

Ahoj

sejbry
23. sep 2012

@sisiinkaaa1 no super, idem to popozerať aj ja,tiež by som rada niečo pre 11 ročnú dcerku a 1 ročného synčeka ,tak dufam,že najdem 🙂

sisiinkaaa1
24. sep 2012

@sejbry Ahoj, tak ako nasli ste si nieco?

sejbry
24. sep 2012

@sisiinkaaa1 no popozerala som,zatiaľ som nevybrala nič konkretne a nevieme ešte o nejakej inej stránke??? 🙂

sisiinkaaa1
24. sep 2012

@sejbry ee taketo nieco som videla len toto a to som hladala vsade.

sejbry
25. sep 2012

@sisiinkaaa1 hmm..škoda, neviem či by som našla napr. HM,Lindex ??? Rovnaké tričko napr. veľkosť 155 a 86 🙂)asi ani nie ☹

sisiinkaaa1
25. sep 2012

@sejbry ee ja som hladala aj v zahranici a nic, len tento eshop

lypka
13. okt 2012

a o šatách neviete? chcela by som rovnaké na svadbu pre seba a malú 🙂

brnka
20. okt 2012

baby, ja som nasla len tricka - cesky vyrobca www.farmers.cz

sundance
1. júl 2013

Neviete nikto o žiadnom shope?

zuzkazm
2. feb 2014

odporúčam rechtys.sk

tomas28
10. feb 2014

odporucam www.sklapni.sk - maju rovnake vzory pre mamy aj otcov s detmi

saa25
26. jún 2014

z www.sklapni.sk mame aj my, a velka spokojnost. trochu vyssie ceny, ale kvalita super 🙂

marietta0
12. sep 2014

Ahojte, nasla som ale je to z Ciny, avsak free shipping to Slovakia. Mate niekto skusenost?
http://www.aliexpress.com/popular/mother-daught...

evittam
12. sep 2014

@marietta0 Z aliexpressu som objednávala, všetko prišlo, v super cene, v super kvalite. Tak cca do 10-14 dní od potvrdenia odoslania tovaru 🙂

marietta0
12. sep 2014

@evittam Dakujem, aj velkosti sedia?

evittam
13. sep 2014

@marietta0 No na veľkosti dávaj trochu pozor, vä 😉 čšinou je pod každým tovarom tabuľka, keď "naroluješ" nižšie

shia
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3