icon

Kde kúpim rovnaké oblečenie pre mamu, otca a dieťa?

lujza77
18. aug 2012

Ahojte, chcela by som poradiť. Chceli by sme s manželom nejaké rovnaké oblečenie napr. mikinu, aby sme mali rovnakú ja, manžel aj malý. Neviete o dákom obchode, kde by sa niečo také dalo zohňať?všetky veľkosti = jeden druh.alebo zostáva len ušiť?Ďakujem za všetky reakcie a rady.

Strana
z3
vladimirap
13. jún 2016

tricka su uz predane

teresss
19. jún 2016

@vladimirap
dobrý deň. Môžem sa opýtať máte ešte link na tie tričká alebo ako ste to našli na alliexprese? ďakujem

majond
16. aug 2016

Ponúkam rovnaké oblečenie pre celú rodinku alebo len mamka a dcéra, mám toho kopu ak máte záujem kľudne napíšte.....misa.ondrusova@gmail.com alebo fcv Trendyrodinka či www.trendyrodinka.sk spúšťam už onedlho 🙂

majond
22. aug 2016

www.trendyrodinka.sk rôzne rovnake veci pre mamu a dcéru, otca a syna ci cely rodinku v rôznych veľkostiach na predaj 😊

katka253111
23. aug 2016

Ja by som si dala spravit u sikovnej babenky Zuzka Tričká na fb 🙂 odporucam 🙂 min.piatok mi od nej prislo tricko pre drobca k dvom rockom, krasne maluje 🙂

katka253111
23. aug 2016

Jaaaj hladas mikiny, tak nic 🙂

drobec123321
27. máj 2017

@vladimirap aká to je veľkosť?

vianocka555
1. nov 2017
mammamoda
Odpoveď bola odstránená
sya
Autor odpoveď zmazal
bubula78
4. sep 2018

Ak by ste mali niektora zaujem o pyzamka, tak super rodinne pyzama som nasla na www.mojemomo.sk, pyzama pre vsetkych, overaly pre deti od 92 az po dospelych, kvalitna bavlna, skuste😉 My uz mame a su perfektne👌

Strana
z3