icon

Kde kúpim takúto lyžičku a vidličku?

5. okt 2022

Ahojte, vedeli by ste mi teda poradit? Kde kupit takyto pribor pre deti? Dakujem!

Kde kúpim takúto lyžičku a vidličku?
viestta
5. okt 2022

Keď môžem poradiť, účte rovno na normálny príbor. Dieťa sa nemusí zbytočne ďalšiu vec učiť. Väčšina takých vychytavok je zbytočnosť. Deti sa rýchlo naučia jest normálnym priborom

autor
5. okt 2022

@viestta hej? A ja ze je to megasuper vec. 😏

viestta
5. okt 2022

Strc krpcekovi do ruky kávovú lyžičku a nech bojuje. Síce zo začiatku každé jedlo znamená kompletne prezliekanie, umývanie uši aj vlasov, a utieranie stola a dlazky, ale drobec rýchlom pochopí kde to treba strčiť. Začať treba hustejsimi jedlami, rezancovu polievku nedá hneď od začiatku, ale naučí sa.

krisbar
5. okt 2022

My to mame a je to blbost. Najlepsie sa naje s normalnou lyzicou, pripadne o trosju vacsou ako kavovou a mensou ako polievkova.

beata_k
5. okt 2022

Na alixepresse...

bluemoon24
5. okt 2022

Je to www.minispajz.cz 🙂

paciko9
6. okt 2022

Ja som kupila klasicky detsky pribor. Niekto nam, doniesol, ten cumel na ovocie, asi raz som to pouzila. Malá sa ziadneho ovocia nechytila do 1.5.

andreatytler
6. okt 2022

Ja som nakupila vselijaky pribor (aj ked nie taky ako sa pytas) a aj taniere vselijake a nakoniec sa najlespie je s cajovou lyzicou a z normalnej porcelanovej misky. Uz by som veru nic specialne nekupovala.

krisbar
6. okt 2022

@paciko9 presne. Ja mam take aj dva 🤦‍♀️ a kopec flasiek. Ako sa naucil jest a pit tak pije , pohara a papa s normalnym priborom.