Kde kúpim takúto lyžičku a vidličku?
Ahojte, vedeli by ste mi teda poradit? Kde kupit takyto pribor pre deti? Dakujem!

@viestta hej? A ja ze je to megasuper vec. 😏
Strc krpcekovi do ruky kávovú lyžičku a nech bojuje. Síce zo začiatku každé jedlo znamená kompletne prezliekanie, umývanie uši aj vlasov, a utieranie stola a dlazky, ale drobec rýchlom pochopí kde to treba strčiť. Začať treba hustejsimi jedlami, rezancovu polievku nedá hneď od začiatku, ale naučí sa.
My to mame a je to blbost. Najlepsie sa naje s normalnou lyzicou, pripadne o trosju vacsou ako kavovou a mensou ako polievkova.
Je to www.minispajz.cz 🙂
Ja som kupila klasicky detsky pribor. Niekto nam, doniesol, ten cumel na ovocie, asi raz som to pouzila. Malá sa ziadneho ovocia nechytila do 1.5.
Ja som nakupila vselijaky pribor (aj ked nie taky ako sa pytas) a aj taniere vselijake a nakoniec sa najlespie je s cajovou lyzicou a z normalnej porcelanovej misky. Uz by som veru nic specialne nekupovala.

Keď môžem poradiť, účte rovno na normálny príbor. Dieťa sa nemusí zbytočne ďalšiu vec učiť. Väčšina takých vychytavok je zbytočnosť. Deti sa rýchlo naučia jest normálnym priborom