Kde kúpim uterák alebo osušku pre novorodenca?
Používala som látkovú plienku. Takú s obrázkami. Aj tak ho tým uterákom nemáš drhnut, iba jemne prikladať.
V podstate môžeš používať hocijaký čistý uterák, ktorý máš doma.
@stanulienkat chcela som niečo kvalitne 🙂
Ja som mala bambusové osušky z dm sú super a parádne saju vodu
Pepco
Toto nie je vec, pri ktorej je rozhodujúca bio eko kvalita. Má to len nasiaknut vodou, to je celé. Fakt je jedno aký použijes. Klidek ;)
@stanulienkat nechápem inak takéto odpovede, že si ľudia nájdu čas, písať takéto vtipne hovadiny , ako v puberte 🙂
To fakt??😂😂😂Ja, ze si troll robi prdel na mamickovskej stranke. Nenapadlo by mi, ze niekto polozi real takuto otazku. Sorry. Vymazem. Na druhu stranu, uz nie je socik, ze nie su dostat zakladne veci. Dnes kupis v uplne dobrej kvalute kdekolvek, cokolvek.
@elviku11 jasne.🙂 ale niekto si dá záležať na kvalite. Aj keby to neviem čo bolo 🙂
@stanulienkat jediný troll si tu akurát tak ty.
Najlepšia bola osuška z materiálu ako látková plienka
https://www.vypredajobliecok.sk/najlacnejsie-os...
@patka06 ďakujem ☺️
Mne sa osvedcili xxl latkove plienky. Krasne zavinies to malinke babetko do nej a jemnucko vysusis... ale mala som potom aj bambusove s kapuckou kupis v kazdom detskom obchode.
XXL bambusová plienka
Latkova velka osuska, staci. Neskor normalne osuska, uterak.
ja som synovi kupila v C&A uterak s tou kapucnou a druhy som objavila v H&M tiez na tento styl, ten je taky jemnejsi..Inak som pouzivala aj bavlnenu velku plienku z lidlu..potom som nahodne googlila vacsi rozmer toho uteraku s kapucnou, ale neviem uz dohladat stranku, ma uz 3 roky a stale rad pouziva tento typ osusky, ktora mu aj hlavu zakryje 🙂
@veronika_sk000 ďakujem pekne 🙂
Hocikde?
@sisska96 okikk ďakujem veľmi pekne ! 😍🥰😍
@stanulienkat teraz budeš lajkovať každý taký komentár? 😂 hahah, nechápem , veď ak nijako nepomôžem nestrkám tam nos. 😁 hocikde, dnes som bola dokonca aj v pepco , a všetky uteráky vypredané ✌️
@sisska96
Tie uskove kraviny nekupuj, aj tak to poleti do kosa. Kup vacsie plienkove osusky
@stanulienkat rodila som za socíku a žiadny problém zohnať plienky som nemala. Tie plienky a plienkové osušky z tej doby vydržali 30 rokov, nebolo cez nich vidieť až do Viedne ako teraz. Iné už to bolo s detským oblečením a kočíkmi. To nebola žiadna sláva
Ospravedlnila som sa ti. Naozaj som si myslela,že je to vymyslená otázka. Fakt som od dospelého človeka v dnešnej dobe nečakala takú vstupidnu otázku. Tak sa nečuduj.
@mateson2004 Dnes majú v každom aj podpriemernom obchode kvalitné bavlnené uteráky. Preboha. Za sociku si musela vystat kilometrovy rad na cinske uteraky, alebo ist do Tuzexu. A tu sa pytame kde kupit uterak.🙄
@stanulienkat stupidne mi pride tvoje správanie. Kvôli takým ako si ty, sa tu boja ľudia písať a pýtať si pomoc
Nuz, obcas treba zapojit aj mozog.
Úplne vážne, až máš niekoho, babku, starších v rodine, určite škreckuju nove osušky, uteráky, plienky z pred 50 rokov. Oper a budeš používať len tie. Z dnešnými sa kvalitovo nedajú porovnať.
Aj keď iba uterák ale a čo? Som prvorodička a chcem kvalitu skúsenosti. Sú tu nižšie také diskusie , som si všimla , a nepíšu im tam znudene ženy takéto veci.. ALE pekne im poradia. Nuž