icon

Kde kúpim uterák alebo osušku pre novorodenca?

10. mar 2025
Strana
z2
stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
elviku11
10. mar 2025

Používala som látkovú plienku. Takú s obrázkami. Aj tak ho tým uterákom nemáš drhnut, iba jemne prikladať.
V podstate môžeš používať hocijaký čistý uterák, ktorý máš doma.

autor
10. mar 2025

@stanulienkat chcela som niečo kvalitne 🙂

kulumulu123
10. mar 2025

Ja som mala bambusové osušky z dm sú super a parádne saju vodu

rora26
10. mar 2025

Pepco

elviku11
10. mar 2025

Toto nie je vec, pri ktorej je rozhodujúca bio eko kvalita. Má to len nasiaknut vodou, to je celé. Fakt je jedno aký použijes. Klidek ;)

autor
10. mar 2025

@stanulienkat nechápem inak takéto odpovede, že si ľudia nájdu čas, písať takéto vtipne hovadiny , ako v puberte 🙂

stanulienkat
10. mar 2025

To fakt??😂😂😂Ja, ze si troll robi prdel na mamickovskej stranke. Nenapadlo by mi, ze niekto polozi real takuto otazku. Sorry. Vymazem. Na druhu stranu, uz nie je socik, ze nie su dostat zakladne veci. Dnes kupis v uplne dobrej kvalute kdekolvek, cokolvek.

autor
10. mar 2025

@elviku11 jasne.🙂 ale niekto si dá záležať na kvalite. Aj keby to neviem čo bolo 🙂

autor
10. mar 2025

@stanulienkat jediný troll si tu akurát tak ty.

patka06
10. mar 2025

Najlepšia bola osuška z materiálu ako látková plienka
https://www.vypredajobliecok.sk/najlacnejsie-os...

autor
10. mar 2025

@patka06 ďakujem ☺️

saxana000
10. mar 2025

Mne sa osvedcili xxl latkove plienky. Krasne zavinies to malinke babetko do nej a jemnucko vysusis... ale mala som potom aj bambusove s kapuckou kupis v kazdom detskom obchode.

thereisabear
10. mar 2025

XXL bambusová plienka

heminepa
Autor odpoveď zmazal
euka210
10. mar 2025

Latkova velka osuska, staci. Neskor normalne osuska, uterak.

elviku11
10. mar 2025

@heminepa aj dievča to ocura ;)

veronika_sk000
10. mar 2025

ja som synovi kupila v C&A uterak s tou kapucnou a druhy som objavila v H&M tiez na tento styl, ten je taky jemnejsi..Inak som pouzivala aj bavlnenu velku plienku z lidlu..potom som nahodne googlila vacsi rozmer toho uteraku s kapucnou, ale neviem uz dohladat stranku, ma uz 3 roky a stale rad pouziva tento typ osusky, ktora mu aj hlavu zakryje 🙂

autor
10. mar 2025

@veronika_sk000 ďakujem pekne 🙂

sisska96
10. mar 2025

Hocikde?

autor
10. mar 2025

@sisska96 okikk ďakujem veľmi pekne ! 😍🥰😍

autor
10. mar 2025

@stanulienkat teraz budeš lajkovať každý taký komentár? 😂 hahah, nechápem , veď ak nijako nepomôžem nestrkám tam nos. 😁 hocikde, dnes som bola dokonca aj v pepco , a všetky uteráky vypredané ✌️
@sisska96

evcagabi
10. mar 2025

Tie uskove kraviny nekupuj, aj tak to poleti do kosa. Kup vacsie plienkove osusky

mateson2004
10. mar 2025

@stanulienkat rodila som za socíku a žiadny problém zohnať plienky som nemala. Tie plienky a plienkové osušky z tej doby vydržali 30 rokov, nebolo cez nich vidieť až do Viedne ako teraz. Iné už to bolo s detským oblečením a kočíkmi. To nebola žiadna sláva

stanulienkat
10. mar 2025

Ospravedlnila som sa ti. Naozaj som si myslela,že je to vymyslená otázka. Fakt som od dospelého človeka v dnešnej dobe nečakala takú vstupidnu otázku. Tak sa nečuduj.

stanulienkat
10. mar 2025

@mateson2004 Dnes majú v každom aj podpriemernom obchode kvalitné bavlnené uteráky. Preboha. Za sociku si musela vystat kilometrovy rad na cinske uteraky, alebo ist do Tuzexu. A tu sa pytame kde kupit uterak.🙄

autor
10. mar 2025

@stanulienkat stupidne mi pride tvoje správanie. Kvôli takým ako si ty, sa tu boja ľudia písať a pýtať si pomoc

stanulienkat
10. mar 2025

Nuz, obcas treba zapojit aj mozog.

mirro
10. mar 2025

Úplne vážne, až máš niekoho, babku, starších v rodine, určite škreckuju nove osušky, uteráky, plienky z pred 50 rokov. Oper a budeš používať len tie. Z dnešnými sa kvalitovo nedajú porovnať.

autor
10. mar 2025

Aj keď iba uterák ale a čo? Som prvorodička a chcem kvalitu skúsenosti. Sú tu nižšie také diskusie , som si všimla , a nepíšu im tam znudene ženy takéto veci.. ALE pekne im poradia. Nuž

Strana
z2