icon

Kde nakupujete a aké plienky v akcii?

l3nka
4. mar 2009

Ahoj, nechodia nám v poslednej dobe letáky tak nemám prehľad kde sú aké akcie na plienky, vie mi niekto poradiť kde nakupuje plienky a aké používate?

zuzkat1
15. aug 2010

@timea.ryan ja kupujem vzdy ked je akcia ...ako teraz ako spominala adrianai..ja neviem co stoja normalne🙂 ked je akcia vzdy zoberiem viac baleni...a su super este neprecikala ani raz a mam ich rada lebo su makke,ale asi nebudu tak vonat ako tie kamilkove,lebo nie su nicim takym napustene

timea.ryan
15. aug 2010

@zuzkat1 no vonaju krasne...vzdy,ked davam malemu cistu,tak si privoniam 😀 neviem ci je to dobra akcia..sleep and play stoja v tescu okolo 11 eur 78ks..a tu je 150ks 22eur..tak to je akcia 😀

zuzkat1
15. aug 2010

@timea.ryan tie activ stoja tusim (nechcem klamat) ale mam pocit ze okolo 17eur normalne balenie po cca 78kusov

timea.ryan
15. aug 2010

@zuzkat1 no tie su drahe,ale v podstate to iste ako sleep and play a na baliku je rozdiel 6eur..maly ma 10kg,mam este 3 a neprecika,neprekaka ani v noci..

zuzkat1
15. aug 2010

@timea.ryan 10kil a su mu dobre trojky?🙂 moja ma ledva 7 a uz som kupila 4ky,lebo tie trojky na nu uz ledva dam🙂

timea.ryan
15. aug 2010

su mu v pohode..mam este dve balenia a tak pokracujem 4..je taka baculka?? 😀

zuzkat1
15. aug 2010

@timea.ryan no ani nie🙂 ma 7 mesiacov a este len 6,85 kg a cca 66cm 🙂 este oblecie aj oblecko cislo 62🙂

zuzkat1
15. aug 2010

@timea.ryan ale nie je chuda🙂 je taka akurat🙂

timea.ryan
15. aug 2010

no moj ma zajtra 8mes..ako 6,5mes.mal 9200g a 72cm a teraz mame cez 10kg a 74cm..poradnu mam az v oktobri a vahu som predala tak neviem presne...

ali_ali_1510
15. aug 2010

ahoj baby, nebola som tu uz strasne davno- no chcem sa s vami podelit o neprijemnu skusenost tykajucu sa plienok Hugies - tie sme nedavno pri akcii kupili v Tescu a na moje nemile prekvapenie to bolo prvy a aj posledny krat. Tie plienky mali potlac macko Pu a predstavte si, ze cela ta obtalac z plienok koncila na body mojej dcery. Zo zaciatku to bolo len pri nozickach, ale potom cely vzor z plienky sa preniesol na body - nastasie to slo vyprat. Podotykam, ze plienka nebola ani mokra, ani nebolo velmi teplo aby sa mala spotila, tak som sla do obchodu a rozbaleny balik reklamovala- doniesla som aj 2ks body, aby videli ze si nevymyslam. Peniaze mi vratili, neslo to lahko, ale podarilo sa. Inac som verna znackam Pampers a Babylove- DM drogerie. Davam ich malej na striedacku a ani raz sme nemali problem so zaparenym zadockom alebo tak....

martinka17
16. aug 2010

@timea.ryan
v tej malej krabic, teda jumbo je ich 84 v tej veľkej mega je o 42 viacej, teda 126...a cenu neviem, ale cenovo na jeden kus to výchadza rovnako, ale oplatí sa viacej použiť žolíka, za jeden žolík je 126 plienok zlacnených 😀 😀

betyna8
16. aug 2010

@ali_ali_1510 ja kupujem malemu hugiesky na noc,zdaju sa mi najlepsie a ešte sa nam teda neotlačili
a dávam tip,možno to tu bolo spominane, my sme teraz kupovali v metre pampers baby activ v tých boxoch na hračky.V boxe su 3 balenia plienok číslo 4 po 62 ks +4 baliky vlhčených utierok.AK berete 1 box,stoji to 43€,ale ak vezmete 3,tak jeden vás víde iba 28,55 €,čo je perfektná cena
@timea.ryan slip a play sme použivali,ale malemu zacali vadit tie kamilky a rozdiel v aktvivkach je,že maju pružne pasiky na zapínanie.ale jasne,každému vyhovuje nieco ine

martinka17
16. aug 2010

@ali_ali_1510
dík za info, huggies precikáme, ale potomto ich už nikomu ani neodporúčim ako lacnú náhradu na chvíľu 😝

timea.ryan
16. aug 2010

@betyna8 ahoj..dokedy plati ta akcia v metre? dakujem

zuzkat1
16. aug 2010

@timea.ryan tak bol poriadne veliky oproti mojej🙂

zuzkat1
16. aug 2010

@ali_ali_1510 my pouzivame teraz aj tie huggies ..kupila som ich ked som u rodicov a ja som spokojna...toto sa nam vobec nestalo a to bola spotena riadne lebo tu je iny hic...

lenocka84
16. aug 2010

@ali_ali_1510 suhlasim, tiez sa mi to s huggies stalo
na noc davame pampers S&P a cez den babylove a je to ok

timea.ryan
16. aug 2010

@zuzkat1 vsak je to chlap 😀 😀 on ma byt pokom 🙂

betyna8
16. aug 2010

@timea.ryan ahoj,neviem presne do kedy to plati,ale prave som pozerala metro na nete a tam začínaju nove akcie od 18.8.,takže asi plienky len do zajtra.Inak tam to nikde nemali napisane,že je taka super akcia,ale teta čo dokladala tovar mi to povedala,že ked vezmem 3 boxiky,jeden je zadarmo

pegie
16. aug 2010

@ali_ali_1510 no my pouzivame huggies a som spokojna aj mne sa stalo ze toska otlacilo na bielom body na spodku ale len troska a bol aj spoteny ale inac v pohode. mozno si natrafila na zle palenie.
pampers som tiez skusala ,ale niebola som spokojna maly precural plienku, pouzivam aj na obmenu babylove plienky.Kazdemu vyhovuju ine plienky.

ivanka85
16. aug 2010

@ali_ali_1510 nam sa to este nestalo a tiez pouzivame iba Huggiesky

timea.ryan
16. aug 2010

Ahojte..Dnes som bola v Tescu takze: Huggies MEGA PACK zo 17,99eur na 12,99eur 🙂 huggies new born 90ks 12.99eur zo 17,99eur 🙂 pamper v krabici 4 132ks a do 9kg 150ks aktiv 22,85eur 🙂 tesco my babies vlhcene obrusky 72ks 1,34eur 🙂 alebo 4*72ks za 4,45eur 🙂 tesco essentials plienky 4 54ks za 8,95eur 🙂 huggies kupacie nohavicky za 6,44eur 🙂 Huggies vlhcene obrusky 4*64ks za 7,69eur 🙂 a este 15percentna zlava na tesko nohavicky easy a super fit 🙂 dufam,ze som pomohla 😀

timea.ryan
16. aug 2010

25percentna zlava na vyrobky nivea baby 🙂

atrami
16. aug 2010

@timea.ryan , no moja riadny chlap 😉

timea.ryan
16. aug 2010

@atrami 😀 😀 😀 😀

adrianai
16. aug 2010

Ahojte, viaceré ste chválili tesco vlhčené obrúsky modré, ale zistila som že sú bledomodré a tmavomodré 😀 tak som zobrala bledo - sensitive, hádam budeme spokojné 🙂

pegie
16. aug 2010

@adrianai no mne tesco vlhcene obrusky velmi nesedeli, ja pouzivam huggies, babylove- tie maju aj dobru cenu a mala som aj pampers, tiez su dobre.

janka_pn
16. aug 2010

baby, akoze mimo temu, ale bola som teraz v kauflande a maju odrazadla motorky zlacnene o 75 percent, zo cca 14 na cca 5 euro 😵 kupila som cervenuuuuu 😀

janka_pn
16. aug 2010

@adrianai mne vyhovuju na cesty kvoli tomu zatvaratku, ale inak mam z hypernovy albert alebo babylove

salma22
18. aug 2010

my si teraz kupujeme pampers sleep and play alebo tak nejak 😀 a maju akciu 78ks 10.99eur tak som asi aj super kupila 😎