icon

Kde sa dá nakúpiť kvalitný detský nábytok?

aktak
3. sep 2009

Ideme zariadovat detsku izbu a mame velku dilemu aky nabytok vybrat. Aj co sa tyka kvality aby sa nerozpadol po 2 rokoch ale aby nestal "100 tisic". Tiez som pocula ze by mal byt pre deti len masiv, lebo foliovane a ine materialy mozu vyparovat lepidla a vselico (sak vetrame 😀 😅 ). Poradte dobru predajnu kde sa da vybrat za prijatelne ceny. Vela ludi nas posiela do polska ale...
dakujem

miriamka001
3. apr 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Skus e-shop vysneny nabytek. Ja som objednávala poličky odtiaľ. Sú zaujímavo riešené, možno sa budú páčiť aj tebe.

terinka015
12. apr 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Súhlasím, tiež mám len najlepšie skúsenosti s nábytkom zo stránky vysnenynabytek.cz 🙂 Pozri sa a uvidíš.

fairinaa2
12. apr 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Majú skutočne jedinečný nábytok, predvčerom som si odtiaľ objednala prekrásnu leňošku. Neviem sa dočkať, kedy príde 😀

mamanikka
13. apr 2015
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@fackolka určite chceme niečo na mieru

drahusa2
21. apr 2015
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

@mamanikka my sme dali robit vsetko na mieru vo wood servise a sme spokojní 🙂

kostinko
21. apr 2015

Tiež pekný detský nábytok za super ceny http://www.domnabytkuonline.sk/detska-izba/c-1111/

lenkanovakkova
22. apr 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

S nabytkom na mieru nemam dobré skúsenosti, ale možno je to len výberom zlej firmy. Ale musím súhlasiť s @fairinaa2 a @terinka015 lebo aj ja som si objednávala stolík z vysnenynabytek.cz a bola som veľmi spokojná.

1erika3
23. apr 2015
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@lenkanovakkova ja mám zase velmi spokojná s nabytkom na mieru hladala som dlho ale nasla som dobru firmu a nabytok je kvalitny aj postel aj skrine

babi3
23. apr 2015

súhlasím s babami, aj ja mám veľmi dobrú skúsenosť s vysneným nábytkem z Čiech. A to som si myslela, že len ja poznám túto stránku! 😀 sú super, fakt 🙂

gabrielagabca
26. apr 2015

Ja som kupila detsku z http://www.nonstop-nabytok.sk

lenkanovakkova
27. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

@1erika3 no jasne, veď kažému vyhovuje niečo iné, ja som skúsila kupovať nábytok online, lebo som s kamennými firmami nemala dobré skúsenosti 🙂

ali223
27. apr 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@mamanikka urcite na mieru aj my sme dali spravim do spalne velky satnik a do detskej poschodovú postel a vstavanuskrinu

mamanikka
28. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@ali223 aj ja by som radsej na mieru a dat tam detske motivy a bude to dobre 🙂 a kde si ho dala robit ty?

lenkanovakkova
28. apr 2015

Aj ja by som chcela vedieť kde. 🙂

lenkanovakkova
29. apr 2015

A myslíš, že by mi vedel urobiť aj tú truhlu na hračky čo tam je? To sa mi veľmi páči, ale tie nálepky by som asi musela kúpiť a nalepiť sama 😒

ali223
5. máj 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@mamanikka vo wood servise nechcela som nic extra lenposchodovu postel a skrine a spravili to super som velmi spokojna

1erika3
25. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@mamanikka z wood servis mame aj my detsku izbu a mozem le a len odporucit

mamanikka
28. máj 2015

@1erika3 @ali223 baby a kde ich najdem?

1erika3
2. jún 2015
misjana
3. jún 2015

Ahojte a co tak nabytok na mieru do obyvacky- aj s nejakymi presklenymi vitrinami, skrinkami, stolik pod televizor a tak. Viete mi odporucit? Okres BA alebo Malacky. Dakujem 😉

mamanikka
2. júl 2015

@1erika3 dakujem dali sme tam spravit postel pre decka a sme velmi spokojní dakujem za tip 🙂 a asi si tam dame urobit aj nasu novu postel videla som tam jednu co sa mi strasne moc zapacila a drahy povedal ze o mesiac tak som zvedava 🙂

moonshine1
3. júl 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@mamanikka my mame z tadial manzeslku postel a mozem len odporucit sme s nou velmi spokojni maju vela odtienov na vyber a hlavne kvalitnu robotu za rozumnu cenu 🙂

bezec15
Odpoveď bola odstránená
illyria
26. sep 2015

skuste si prezriet katalognabytku.sk, maju aj blog o tom jak zariadit detsku izbu, ale pre starsie deti: http://www.katalognabytku.sk/pre-vas/blog/novy-...

bezec15
4. okt 2015

Ja som naposledy objednával z eshopu www.mojekralovstvo.sk , majú aj tu shop https://www.modrykonik.sk/market/seller/mirco261/

Bral som od nich skriňu, stolík a komodu a som spokojný.

patkaza
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

kašlite na Poľsko, kvalitný nábytok za ceny ako majú v Poľsku kúpite na http://akoapreco.com/link-nabytok-detska-izba ale treba si najskôr naštudovať a urobiť predstavu ako vlastne detskú izbu chcete zariadiť http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

eugen2242
26. feb 2016

Nemáte niekto detský nábytok odtialto? http://www.detskapostel.com/nabytok-do-detskej-...

eugen2242
26. feb 2016

Zvazovali sme aj vikis nabytok, ale uz sa teraz bojim, ked som cital toto https://www.facebook.com/tabula.hanby/posts/588...

johanka3k
4. máj 2016

ja by som kupovala asi skor nieco tu u nas 🙂 masiv je urcite dobry volba, chcela by som vidiet ten nabytok. 🙂 ale urcite je to dobry postreh, sama som si to doteraz neuvedomovala

silvika18
9. júl 2016

nábytok becks od vikisnabytok nekupujte. viac info v správe