fairinaa2
icon
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.
fairinaa2
•
30. jan 2016

dakujem Andrejka 🙂 ja som si ten adrop pozrela a myslim ze si tam toho vybereme viacej 🙂 i tak cely cas sme s manzelom doma, taky nejaky vylet by sa urcite hodil. ja som myslela ze to vychadza drahsie a milo ma niektore veci prekvapili, ze si to fakt clovek moze dovolit 🙂

fairinaa2
•
3. jan 2016

jeej to je mile 🙂 to by som chcela aj ja 🙂 vzdy som tuzila sa potapat 🙂 urcite boli radi 🙂

fairinaa2
•
28. okt 2015

oj to musi byt pekny taky let 🙂 velmi romanticke 🙂 ja by som skusila aj ten
Bungee jumping ale asi by som sa bala :D

fairinaa2
•
23. okt 2015

ja som na diete momentalne a celkom sa mi dari tak som zvedava ako sa to cele vyvinie. http://www.svet-zdravia.sk/nasa-metoda , nieje to nic drasticke. a co to skusili to chvalia. tak som sa dala na to aj ja

fairinaa2
•
23. sep 2015

Hovori sa tu aj o atopickom ekzeme.Mojej dcerke ho zistili nedavno.Dostali sme linolu ale ja som zapatrala a nasla na internete protopan,ma snim niekto skusenost? Celkom sa mi paci ale neviem, ked nie je v lekarni zatial

fairinaa2
•
23. sep 2015

Keď budeš ešte vyberať tú poschodovú posteľ, tak sa uisti, že máš dosť priestoru ako dole tak aj hore, pretože v bytoch s nízkymi stropmi to nie je dobrý nápad a keď sa na tej dolne posteli nedá sedieť to tiež nie je dobré ;)

fairinaa2
autor
•
23. sep 2015

A nie je nejaká pokuta za klamlivú reklamu, keď to nie je až taká prírodná kozmetika ako prezentujú? Dnes totiž každá spoločnosť chce byť, extra BIO natural, všetko z byliniek zo záhradky ale v podstate opak je pravdou...

fairinaa2
•
23. sep 2015

@zlatkavav zalezi co chces, ja mam studenu penu, ta sa mi zda lepsia, ale tiez som to dlho riesila...

fairinaa2
•
12. sep 2015

Rozťahovacie postele si myslím, že nie sú vhodné, to je tak, že časom bude deťom vadiť, že jedna posteľ musí byť zatiahnutá a jeden leží na posteli druhého a hašteriť sa budú, moje netere sú presne také, každá chce mať "svoje miesto", táto posteľ z drevony je veľmi pekná, ale ja osobne som za obyčajnú klasiku, i keď to síce nešetrí moc miesto, ale dá sa kúpiť posteľ aj s odkladacím priestorom a tam poukladať všetky "potrebné" veci ;)

fairinaa2
•
11. sep 2015

Ja som si minulý týždeň objednala matrac a stojí to za to, jediný nepriaznivý efekt to má, že sa mi nechce po ránu vstávať z postele :D Kto rozmýšľa nad výmenou matraca, nech neváha dlho ;)

fairinaa2
•
25. aug 2015

Suhlasím, zapínanie je najlepšie na tých prvých náušničkách, no ak mám pravdu povedať, mne sa najviac páčia tie z izlato, s delfínikmi. Ale je to na tebe 🙂

fairinaa2
•
25. aug 2015

Leni mam podobne trapenie. ja aj tym ze mam úracu kde cely den sedim a nemam skoro ziadny pohyb. to sa sice snazim konpenzovat sportom ale ani to nieje velmi ucinne :P

V diskusii: Ako schudnúť?
fairinaa2
•
24. aug 2015

pridavam sa k doporuceniam pre amos. urcite neolutujes

fairinaa2
•
21. aug 2015

kytary sú v pohode e-shop, veľmi spoľahlivý, to čo píšu na stránkach aj dodržia a do dvoch dní máš hudobný nástroj doma, a to som si pôvodne myslela, že by som nakupvala takéto veci len v hudobninách :D

fairinaa2
autor
•
21. aug 2015

@luciakraj Takže by si mi ju odporučila? Chcela som ju skúsiť a keď budem objednávať, chcela som aj pre dcérku niečo objednať. Nepotrebujem 100 percentnú biokvalitu, ale predsa len trošku prírodnejšej kozmetiky nie je na škodu 🙂

fairinaa2
autor
•
12. aug 2015

Dobrý deň, máte niektorá skúsenosti s prírodnou kozmetikou Weleda? Nedávno som sa k nej dostala a vyzerá celkom dobre, dokonca aj pre malé deti. Vopred ďakujem za vaše skúsenosti a názory 🙂

----------------

Oficiálne recenzie našich mamičiek na prípravky Weleda nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-pripravkami-weleda/

fairinaa2
•
12. aug 2015

@margaretka818 Určite odporúčam zmenu matracu a vankúšu pri bolestiach chrbta, mne to veľmi pomohlo, zlé nie sú ani napríklad strečingové cvičenia, ktoré sa dajú robiť aj ráno pred prácou a nezaberie to veľa času, prípadne v práci sa sem tam ponaťahovať 🙂

fairinaa2
•
28. júl 2015

Áno, presne ten myslím, tiež som kupovala u http://www.okamzitauleva.cz/ 🙂 Teším sa, že je nás tu viac priaznivcov. 😀 😀

fairinaa2
•
28. júl 2015

Spravila nám veľmi kvalitné zábery, naozaj. Má mnoho funkcií, ešte som ani nevyskúšala všetky :D A základný obsah balenia je dosť veľký a postačujúci 🙂

fairinaa2
•
22. júl 2015

Noo neviem aký prístroj myslí zrovna miriamka, ale ja som si kúpila prístroj Cellion 🙂 Na webe som vyčítala, že je výborný (okrem iného) prosti vráskam, tak ho momentálne používam 🙂 odvtedy aj lepšie spávam a viem sa aj viac sústrediť, vraj za to môže tiež on 😀

fairinaa2
•
18. júl 2015

Dnes už sa ani tým krémom nedá veriť... 😒 Keď už, tak mne veľmi pomohlo, že som prestala fajčiť a začala som si očisťovať telo vďaka orientálnej medicíne. Dokonca som si kúpila aj taký prístroj na domácu liečbu, čo pomáha bojovať proti vráskam 🙂

fairinaa2
autor
•
17. júl 2015

@jasminet no my sme sa o to rozprávali, ona na tom finančne nie je najlepšie, takže jej chcem urobiť radosť, vyberať budeme rozhodne aj spolu s ňou 🙂 len som chcela odporučenie kde hľadať, tak aby sa to naozaj oplati a nie aby to bola mačka vo vreci : 🙂

fairinaa2
autor
•
15. júl 2015

Ahojte, chceme sestre do daru kúpiť gauč, ktorý sa dá roztiahnuť. Bohužiaľ nemáme nato dostatok času aby sme to objednali v nábytku a tak rozmýšľame nad kúpou cez internet. Malo by ísť o niečo menšie okolo 200cm na šírku. Viete mi poradiťodkiaľ objednať? Nemáte skúsenosť? Ďakujem 🙂

fairinaa2
•
25. jún 2015

podla mna je to dobry znacka mi sme kupovali odrazatko z rajhraciek a presne od tejto znacky. a neboj nijaky problem 🙂🙂

fairinaa2
•
25. jún 2015

my sme kupovali kočik značky Graco myslim 🙂 ak to pomoze 🙂