Kde spinkalo vaše bábätko po príchode z nemocnice?
Ahojte mamicky,
chcem sa vas opytat na radu ako ste riesili spanie s babatkom po prichode z nemocnice.
Je mi jasne ze babatko nemoze spinkat same, mali ste ho medzi vami s manzelom alebo v pristavnej postielke?
Striedali ste sa s partnermi pri utisovani v noci ked babatko plakalo?
Dakujem za vsetky skusenosti s ktorymi sa podelite 🙂
@mirkaknm @dubek Tiez som zhanala kade-tade a nakoniec som nasla tu v bazari na MK. Teraz ju nemam doma, pozicala som, ale nepredavam, nechavam si pre dalsie dieta. Nasla som aj fotku v povodnom inzerate, tak pripajam. Netusim, co je to za znacku, na tom drevenom prieceli alebo ako sa to vola ma vyryty obrazok medvedika. Pokial ide o vek, je to len na prve mesiace, mozno 4, kym sa diet nezacne prilis hybat a tou postielkou lomcovat a strkat nohy, ruky medzi tycky. Ale inak super vec, mohol lezat, nemusel byt stale v tom kresielku alebo na zemi a bol pri mne, kedze to malo kolieska.
@cecilia68 noooo vstava...napr.tuto som chcela ist ja urobit mlieko ale zase siel on..kym som sa otocila ze zoberiem flasku, on ju uz mal...skor pocul hanu ze si hundre mlieko mlieko
@veronika9797 No, mne by to bolo ľúto, že ja doma na riti celý deň a chlap vstáva v noci k dieťaťu, pritom musí vstávať do práce, aby nás uživil.
U nás spinkala v postieľke, ktorú sme prisunuli k našej posteli,a odobrali 1cast aby som nemusela vstávať keď som kojila. Keď bolo veľmi zle vstával aj manžel. Určite by som učila bábo spať vo svojej posteli od malicka, neskôr to môže byť problém.. zvykla som spať na kraji aby ma drobec. Cítil a keďže je narodený v lete tak nespal v perinke ale na nej tak ma občas držal za prst 😊😘

Su taketo postielky vhodne? Neviem aky tam moze byt matrac, ci to staci pre to babatko?