icon

Kedy začať kupovať výbavičku pre bábätko?

22beba
4. jan 2012

Ahojte som len v 15 tt , a najradsej by som si uz vsetko kupovala a tesila sa z toho. Lenže viacerí hovoria že je na to čas... že si nemam kupovať vesi lebo sa nedajbože može niečo stať a budem z toho smutna...že to prinaša smolu... ale chcem sa potešiť aj ked len malými papučkami ..... ked som v obchode stale si pozerám veci a je mi luto že si to nemožem ešte kupit ... tak mi prosim vás poraďte mam si začať kupovať vecičky alebo mam ešte počkat kým bude babo väčšie, 🙂 dakujem za nazory a odpovede 🙂

Strana
z3
keenfan
10. mar 2012

@sisinka8 ved to...ja este tiez nie, ale ja som zacala len 4.mesiac este..mam dost veci po malom, ale budem musiet aj prikupit, Tesco to isti 🙂

aredhel
5. apr 2012

ja som teraz v 29tt a vecicky som zacala kupovat v 28tt hned po vysetreni u gynekologa (potvrdil mi ze je uz vsetko v poriadku) nakolko mi hrozil potrat...aj ked mi viacero ludi vravelo ze mam predsalen este cas, nemohla som odolat 🙂))

lenicka19
12. okt 2015

Dobry vecer chcem sa spitat kedy je dobre kupovat vybavicku lebo ja by som uz teras kupila nejake tie drobnosti ( plienky vlchcene utierky dudlikuly flascicky....) len kazdeho koho sa opitam mi povie ze to prinasa smolu som 6 tyzdni

eliska1986
22. okt 2015

Tak babulky ked som bola tehotná-a to bolo pred 7rokmi,tak výbavičku som kupovala až v 8mesiaci,a potom ked sa to narodilo tak sme dokupovali.A teraz tak strašne túžim po miminku,že sa musím vyhýbať obchodom z kojeneckými vecami :(.A to nehovorím čo to robilo so mnou keď som bola pozrieť kamošku v pôrodnici

stankah30
23. okt 2015

No ja som V 7tt a odkedy to viem(2tt) tak sem tam niečo neutrálne kúpim a potom keď budeme vedieť čo to bude pôjdeme zo svokrou na nákup veľkej vybavicky...a priateľovi som povedala šetri na kočík...a netreba byť poverčiva...Keď sa má bábo udržať tak sa udrží či je tá vybavicka doma či nie...

majka0082
13. okt 2024

@22beba ja som si kočík kúpila už v 17tt.😅lebo som sa bála že už ho potom nekúpim a pohlavie som sa dozvedela až v 8 mes tehotenstva tak nemala som na výber kupovala som si pomaly také veci že vaničku,do postieľky veci a oblečenie na plno až pri pohlaví….a keď som sa dozvedela v 3mes že som tehotná tak som si hneď kúpila takú košieľku na ktorú som sa každý deň pozerala a tešila sa snej!😍

Strana
z3