icon

Kolíska do obývačky

zuzkaemmka17
9. apr 2022

Ahojte dievčatá. Chcela by som sa s Vami poradiť.
Keď sa nám narodí druhé bábätko, budeme už bývať v poschodovom dome. Spálňa bude s postieľkou na poschodí, no väčšinu času budeme tráviť v obývačke a kuchyni na prízemí. Preto rozmýšľam l, čo kúpiť do obývačky na spanie bábätka, čo by bolo najlepšie aj pre bábätko aj vzhľadom k priestoru, aby to zase aj vyzeralo nejako. Fotky potešia. Ďakujem

lenuska9999
9. apr 2022

@zuzkaemmka17 my sme mali v obývačke na hranie ohradku takú peknú drevenú a na spinkanie kým je maličké môžeš použiť hocičo. Nejaké kresielko, kolísku, mojzisov kôš, pripadne cestovnú postieľku tam môžeš rozložiť a presúvať si kam chceš

kp7333
9. apr 2022

@zuzkaemmka17 riesili sme vibracnym kreslom alebo cestovnou postielkou. Ta neskor sluzila aj na hranie - stacilo dat deku s hrazdickou alebo hracky. Na zaciatok posluzi aj vanicka z kocika ako prenosna postielka.

riskoh
9. apr 2022

Ja som mala bielu kolisku na kolieskach

travelllerka
9. apr 2022

Ja som nemala na prízemí žiadnu postieľku, pri raňajkách bola s nami dcérka v takejto stoličke, tam mi zaspala prvý spanok, da sa to dať do úplného ľahu, ostatné spánky mala buď v hniezde alebo v kočíku vonku.

rebekamarcusko
9. apr 2022

Ja mam dole v obyvavke ohradku,chcela som kolisku,ale to by sme nevyuzili moc dlho. Ohradku vyuzijem aj neskor. 😁

rebekamarcusko
9. apr 2022
mabenn
9. apr 2022
adriannasvk
9. apr 2022

Aj my sme mali taku nejaku kolisku ako @mabenn. Vyuzili sme ju cca prvych 5 mesiacov. Ked boli deti vacsie tak sme kupili uz hlboku ohradku kde sa hrali a spali uz v spalni,ja som mala zapnutu vysielacku. pripadne na gauci a sedela som pri nich v ramci oddychu😁

sunflower87
9. apr 2022

@zuzkaemmka17 my bývame síce v byte, ale v obývačke máme ohradku, ktorá sa dá prispôsobovať podľa toho ako rastie dieťa a tiež kresielko, ktoré sa dá dať do 3 polôh (aj do úplného ľahu).

nafka0483
9. apr 2022

Aj my mame presne tu co dala @mabenn
Je na koliesjach cize presuvam si ju po celom dome aj ked zaspi (nemusim vyberat a prenasat a tym ju budit).

sapetka
9. apr 2022

@zuzkaemmka17 spal stake v postielke. Ved mas vysielacku ked sa zobudi budes pocut. V ibyvacke sme mali ohradku a aj teraz planujeme pri druhom. Ale u nas sa spi vyhradne v postielke

zuzkaemmka17
autor
9. apr 2022

Ďakujem Vám za všetky odpovede.

lentak1223
9. apr 2022

@zuzkaemmka17 My máme lehatko Tiny love, ja som ho využila a aj teraz zase slúži. Je to ako postieľka - kolíska, dá sa dať aj taký poloľah a neskôr sedenie a nezaberie veľa miesta...a bábo tam vydrží nielen spať.