icon

Koľko oblečenia ste kupovali pre bábätko?

14. júl 2021

Ahojte zienky, len sa chcem opýtať, kde ste kupovali oblečko pre male ? Som PN takze po obchodoch chodiť nemám ani chuť, vedeli by ste mi odporučiť nejaké internetové stránky ? Za pomoc ďakujem 😊

denden77
14. júl 2021

Lindex, HM a Next 😊

autor
14. júl 2021

@denden77 ďakujem 😊

nelinka888
14. júl 2021

HM bola u mňa topka, krásne a praktické oblečenie pre deti 🙂

zanetakovacsova
14. júl 2021

My sme veľa kúpili v tescu naozaj pekné vecičky a aj materiál je fajný. Ale keďže PN tak neviem ťažko povedať veľa je tých stránok 😃

evaachesa
14. júl 2021

Kúpila by som tu cez bazárik...je tu plno krásnych vecí, ktoré také malé bábätko nemá ako zničiť za tú chvíľu 🙂

maleficent22
14. júl 2021

Ja prevažne kupujem/dostávam z druhej ruky, občas niečo aj kúpim, ale minimálne. Napr. aj na marketplace na fb je veľmi veľa ponúk.

autor
14. júl 2021

Ďakujem dievčatá 🙂

lenqua_12325
14. júl 2021

Pre bábätko Tesco.
H&M a Lindex išli kvalitou veeeeľmi dole.

petamich
14. júl 2021

ja som objednala z Brendon, Next a HM 🙂 tiez som sa vtedy do obchodu nedostala, opatrenia covidove boli ale nejako nelutujem, prislo to v troch zasielkach a hotovo

gdpr
14. júl 2021

Všetko najmä z Lindex, H&M a C&A a pár kúskov z Pepco teraz tá ich letná kolekcia sa mi veľmi páči.

hviera81
14. júl 2021

tiez odporucam bazarove, je to lacnejsie, a niektore z nich tie deti ani nemali na sebe... a mozno ich nepouzijes ani ty. a fakt mam takto aj celkom kvalitne (zara, lindex, tesco napr,)

mabenn
14. júl 2021

Doplním okrem vyššie spomínaných aj Tchibo.sk

zuvelyn
14. júl 2021

90% HM pomer kvalita cena nemá konkurenciu, zvyšok Next, George a teraz pri druhom som objednala Marks and Spencer a tiež super.

hviera81
14. júl 2021

@zuvelyn Marks and Spencer? zo zahranicia? dorucia na sr?

s_a
14. júl 2021

hm, tesco, next.. a potom už aj z druhej ruky, ale takto z dediny od mamičiek, cez internet ani veľmi nie, jedine ked som našla fakt niečo pekné z lepšej značky.
a teraz ked je už väčší tak sem tam objednam aj z lidla a mama mu kúpi niečo v pepcu a klepla som sa po vrecku a pár bodyčiek som mu objednala z lindexu,,
a aj reserved ma pekné veci a za fajn cenu a na narodeniny mu kúpim niečo z GAP :D

anjelicek26
14. júl 2021

Ja hm nemam rada, vsetko hlavne bodyna rozgabane po dvoch praniach... next je fajn, hlavne multi packy sa oplatia, inak newbie, pompdelux, gap, mayoral, vertbaudet, boden - podla penazenky

amelie2017
14. júl 2021

Nekupovala som vela, kedze som nevedela, ci 50-56-62. Tak z kazdeho trosku. Ved tetaz objednas a o par dni mas doma. Plus sme aj podostavali dost veci. Kupovala som hlavne c&a, mark spencer, losan a zopar mayoral, boboli vo vypredaji.

luciannka83
14. júl 2021

Sinsaya pekne a lacne veci

eskop
14. júl 2021

@evaachesa my mame HM,tesco ma krasne veci podla mna a mame aj vela z pepca a kik..a kupili sme fakt velmi vela oblecenia a mala mala niektore veci raz aj to par hodin alebo ani raz..nestihla vynosit

mmbudiakova
15. júl 2021

OVS kids, Lindex a https://shop.bambinifashion.com ja som kupovala z každého niečo, od veľkosti 50 po 68 a riadila som sa podľa tabuľky.