icon

Koľko po narodení ste prevárali bábu vodu na kúpanie?

cathy77
24. nov 2010

ahojte, názory sa dosť rôznia a pri synovi som ju prevárala asi zbytočne dlho... aspoň si spriemerujem Vaše odpovede 🙂 vďaka

aktak
24. nov 2010

nikdy som vodu neprevarala, a dokonca ani vzduch nefiltrovala a ani obliecky som kazdy den nevyvarala 😀 ved dieta sa rodi do reality, a nie do sterilneho inkubatora 😉 samozrejme ak babo nema zdravotne problemy ktore podobne opatrenia vyzaduju

janulienka1
24. nov 2010

Moja suseda,prevárala vodu na kúpanie ,lebo malý mal ekzem .Ale aj tak mu to nepomohlo.Ja neprevaram.Môj názor je ,že pokiaľ je dieťa zdravé tak to netreba prehánať s hygienou.

rebeka25
24. nov 2010

Asi 2 tyzdne, ale pri druhom nebudem ani tolko. Je to zbytocne

pepsyna
24. nov 2010

😕 tak to som este nepocula..nikdy som vodu neprevarala a to mame vodu zo studne..a malej nic nie je...

tatiana1985
24. nov 2010

nikdy ! 🙄 🙄 ved by som kupala dieta 5hodin 😒 😒 ..kym nastavim vodu, kym vychladne, kym zovrie, kym ..kym...kym ...
nechapem, kto ma na take srandy cas 🙂 🙂

nice202
24. nov 2010

PROSIM? prevarat vodu? to mi nikto nepovedal a ani som sa to nikde nedocitala. ja som to nerobila a dcera zije a nic jej nie je (dufam) 😉

janka_pn
24. nov 2010

a to co je za blbost? 😕

martina149
25. nov 2010

Neprevárala som vôbec ani pri jednom a ani v nemocnici to nerobia.Ja si myslím,že to je úplne zbytočné.

lubiku
25. nov 2010

Neprevarala som nikdy.

brisilda
25. nov 2010

ja som tiez neprevarala a ani by ma to nenapadlo 😀 ved to nerobia ani v porodnici !

beaska
25. nov 2010

ja som neprevarala, myslim ze to nie je potrebne

zara248
25. nov 2010

ani ja som neprevarala vodu ani pri jednej dcere no opytaj sa svojej detskej lekarky take niečo možno robili v 70tich rokoch a ani s kupanim sa neprehana niči sa tym pokožka dietatka a nie to ešte použivat sterilnu vodu vôbec sa tym nezatažuj a kupaj ho normalne v teplej vodičke a nezatažuj sa somarinami ahoj 🙂

stanislavao
25. nov 2010

ja som tiez vodu na kupanie neprevarala.

barborato
25. nov 2010

neprevarala som vobec ani som to nikdy nepocula teraz prvy krat to citam ani v porodnici neprevarali.

silviami
25. nov 2010

ja to tiež počujem prvýkrát, skôr som mala dilemu ako často kúpať, na jednej strane rituál pred spaním, na druhej strane, 1-2x do týždňa stačí

beruska.zuzanka
25. nov 2010

nikdy

burina111
25. nov 2010

tak to som ešte nepočula, nikdy som ju neprevárala ani v nemocnici mi ju neprevárali...iba pozerám, či dobre čítam 😅 syna mám silného ekzematika ale ani na kožnom ani na alergologii nikto nič také nespomenul. podľa mňa je to iba na škodu, dieťa držať pomaly v sterilnom prostredí....čo tak zatvoriť ho do bubliny????

jabadaba
25. nov 2010

na kupanie? Nie, to sme neprevarali. Vodu treba prevarat ked ju babo pije a to sme robili az do jedneho roka ak nie dlhsie. Je to kvoli eliminacii moznych neziaducich zloziek, ktore voda bezne obsahuje, a ktore zatazuju malicky organizmus. Deticky totiz nevedia odburavat to co dospely organizmus. Ale kvoli kupaniu isto nie, to som este nepocula.

evickapooh
25. nov 2010

nase -konkretne moja-mamicka este prevarala len v prvych tyzdnoch , vtedy to bolo v trende ale asi to uz nie je v mode alebo voda [z vodovodu] je asi kvalitnejsia .....no neviem ale uz sa to nerobi

jahody11
25. nov 2010

nikdy, ani som o tom nepocula, treba chytat imunitu, ziadne mydlo, ziadne sampony, ziadne kremy... mala ma pokozku ako zo zamatu.............. 😵

inffinity
25. nov 2010

Nikdy jsem nepřevařovala a ani jsem o tom neslyšela..no jsem toho názoru, že nic se nemá přehánět a je třeba miminko od narození zvykat na normální svět, žádná sterilita, pak vyjdete někam ven a máte všechny možné alergie.. 🙂 takže netřeba nic přehánět 😎

elise
25. nov 2010

nikdy som neprevárala vodu na kupanie to je blbosť, zbytočne sa plytvá energia (peniaze za prevarenie-plyn elektrika)

katy1979
25. nov 2010

nase mamy prevarali. ale my nikdy. ja mu aj na pitie nalejem rovno lucku z flase a nic neprevaram.

andrea487
25. nov 2010

prevárat vodu na kupanie 😕 😕 😕 😕 ????
no teda ja cítam,kupujem casopisy,ale o tomto som nikdy nepocula 😀 😀 😀 😀

mathias2009
25. nov 2010

nikdy som neprevarala vodu na kupanie

vodnarky
26. nov 2010

ani my sme nikdy neprevarali vodu na kupanie a tiez to pocujem prvy krat...netreba zas prehanat... 😉

kafulienka
26. nov 2010

mali sme stastie, ze sme byvali v kraji, ktory mal najkvalitnejsiu vodu vo vodovode v krajine...nikdy sme ju neprevarali.... 🙂

kako
26. nov 2010

ja som pri prvom prevarala asi mesiac, a teraz pri druhom uz nie, iba ked som umyvala tvaricku a ocka ,tak som prevarala ,

bershka
26. nov 2010

fiha, no mne sa zda prevaranie vody fakt chore 😖 😖 😖

prettybaby
26. nov 2010

nikdy