Koľko po narodení ste prevárali bábu vodu na kúpanie?
ahojte, názory sa dosť rôznia a pri synovi som ju prevárala asi zbytočne dlho... aspoň si spriemerujem Vaše odpovede 🙂 vďaka
Moja suseda,prevárala vodu na kúpanie ,lebo malý mal ekzem .Ale aj tak mu to nepomohlo.Ja neprevaram.Môj názor je ,že pokiaľ je dieťa zdravé tak to netreba prehánať s hygienou.
Asi 2 tyzdne, ale pri druhom nebudem ani tolko. Je to zbytocne
😕 tak to som este nepocula..nikdy som vodu neprevarala a to mame vodu zo studne..a malej nic nie je...
nikdy ! 🙄 🙄 ved by som kupala dieta 5hodin 😒 😒 ..kym nastavim vodu, kym vychladne, kym zovrie, kym ..kym...kym ...
nechapem, kto ma na take srandy cas 🙂 🙂
PROSIM? prevarat vodu? to mi nikto nepovedal a ani som sa to nikde nedocitala. ja som to nerobila a dcera zije a nic jej nie je (dufam) 😉
a to co je za blbost? 😕
Neprevárala som vôbec ani pri jednom a ani v nemocnici to nerobia.Ja si myslím,že to je úplne zbytočné.
Neprevarala som nikdy.
ja som tiez neprevarala a ani by ma to nenapadlo 😀 ved to nerobia ani v porodnici !
ja som neprevarala, myslim ze to nie je potrebne
ani ja som neprevarala vodu ani pri jednej dcere no opytaj sa svojej detskej lekarky take niečo možno robili v 70tich rokoch a ani s kupanim sa neprehana niči sa tym pokožka dietatka a nie to ešte použivat sterilnu vodu vôbec sa tym nezatažuj a kupaj ho normalne v teplej vodičke a nezatažuj sa somarinami ahoj 🙂
ja som tiez vodu na kupanie neprevarala.
neprevarala som vobec ani som to nikdy nepocula teraz prvy krat to citam ani v porodnici neprevarali.
ja to tiež počujem prvýkrát, skôr som mala dilemu ako často kúpať, na jednej strane rituál pred spaním, na druhej strane, 1-2x do týždňa stačí
nikdy
tak to som ešte nepočula, nikdy som ju neprevárala ani v nemocnici mi ju neprevárali...iba pozerám, či dobre čítam 😅 syna mám silného ekzematika ale ani na kožnom ani na alergologii nikto nič také nespomenul. podľa mňa je to iba na škodu, dieťa držať pomaly v sterilnom prostredí....čo tak zatvoriť ho do bubliny????
na kupanie? Nie, to sme neprevarali. Vodu treba prevarat ked ju babo pije a to sme robili az do jedneho roka ak nie dlhsie. Je to kvoli eliminacii moznych neziaducich zloziek, ktore voda bezne obsahuje, a ktore zatazuju malicky organizmus. Deticky totiz nevedia odburavat to co dospely organizmus. Ale kvoli kupaniu isto nie, to som este nepocula.
nase -konkretne moja-mamicka este prevarala len v prvych tyzdnoch , vtedy to bolo v trende ale asi to uz nie je v mode alebo voda [z vodovodu] je asi kvalitnejsia .....no neviem ale uz sa to nerobi
nikdy, ani som o tom nepocula, treba chytat imunitu, ziadne mydlo, ziadne sampony, ziadne kremy... mala ma pokozku ako zo zamatu.............. 😵
Nikdy jsem nepřevařovala a ani jsem o tom neslyšela..no jsem toho názoru, že nic se nemá přehánět a je třeba miminko od narození zvykat na normální svět, žádná sterilita, pak vyjdete někam ven a máte všechny možné alergie.. 🙂 takže netřeba nic přehánět 😎
nikdy som neprevárala vodu na kupanie to je blbosť, zbytočne sa plytvá energia (peniaze za prevarenie-plyn elektrika)
nase mamy prevarali. ale my nikdy. ja mu aj na pitie nalejem rovno lucku z flase a nic neprevaram.
prevárat vodu na kupanie 😕 😕 😕 😕 ????
no teda ja cítam,kupujem casopisy,ale o tomto som nikdy nepocula 😀 😀 😀 😀
nikdy som neprevarala vodu na kupanie
ani my sme nikdy neprevarali vodu na kupanie a tiez to pocujem prvy krat...netreba zas prehanat... 😉
mali sme stastie, ze sme byvali v kraji, ktory mal najkvalitnejsiu vodu vo vodovode v krajine...nikdy sme ju neprevarali.... 🙂
ja som pri prvom prevarala asi mesiac, a teraz pri druhom uz nie, iba ked som umyvala tvaricku a ocka ,tak som prevarala ,
fiha, no mne sa zda prevaranie vody fakt chore 😖 😖 😖
nikdy

nikdy som vodu neprevarala, a dokonca ani vzduch nefiltrovala a ani obliecky som kazdy den nevyvarala 😀 ved dieta sa rodi do reality, a nie do sterilneho inkubatora 😉 samozrejme ak babo nema zdravotne problemy ktore podobne opatrenia vyzaduju