Koľko vetroviek majú vaše deti z každej veľkosti?
Asi úplne nadpis nevystihuje čo sa chcem spýtať ...
Ahojte, mám ešte malé deti 6 mes. a 18 mes.
Chcela by som sa vás spýtať, že pri väčších deťoch, čo nosia čísla 98, 104, 110, 116, 122,
tak ste kupovali napr. bundu, alebo bundy vždy v každej veľkosti ???
Neviem odhadnúť ako dlho tá "jedna veĺkosť" trvá, kým sa z nej vyrastie.
Ide mi len o to, že som tu na MK našla peknú prechodnú bundičku, čo som chcela kúpiť dopredu lebo sa mi páči, a je tu samozrejme vo všetkých veĺkostiach.
A tak ma napadlo, že ako to tie deti nosia, či fakt na všetky veľkosti budem potrebovať bundu a mám to tu vykúpiť 😀, alebo či vám to vyšlo aj tak, že napr. 98 ste mali, nosili ju až kým bola už tak trochu malastá a potom ste 104 preskočili 😀 a kúpili až 110 a tá bola zo začiatku trochu väčšia.
Ide to tak 😀 robiť či nie ?
Fakt neviem, prvé deti mám, nemám skúsenosti.
To že potrebujem mať aspoň DVE bundy v obehu, keď sa jedna zašpiní to viem, ale na to budem využívať stariny, čo nám daruje rodina po deťoch.
Skôr myslím tú prezentačnú 😀 jednu peknú bundu, či mi to bude treba v každom čísle kúpiť novú.
Díky za názory skúsenejších 😀.
@blunka nie, nebeham donemoty 😁 mám chalaniska a tomu je fuk čo má na sebe, aspoň zatiaľ. Takže ak majú len handry ktoré sa mi nepáčia tak nekúpim a doma pogooglim a objednám z netu čo sa mi páči. Dnes sa dá všetko bez problémov vrátiť alebo vymeniť a rovnako to robím aj s mojim oblečenim, ak nenájdem priamo v obchodoch tak objednávam cez net. Nebaví ma chodiť dlho po obchodoch.
máme 3 dievčatá krátko po sebe. Veľa vecí nosia jedna po druhej . Veci kupujem radšej kvalitnejšie, aj keď drahšie napr. zn. Mayoral
Mne sa vec musí páčiť. Razím teóriu, že keď je aj drahšie dané oblečenie, ale aspoň nech je pekné, a dieťaťu nech sedí...aj nech pristane. Nie vždy kupujem hneď, niektoré veci zháňam dlhšie a obehám veľa obchodov....popr. zájdem do krajského mesta....
@blunka my napríklad zimné bundy mame všetky bazarove z koníka. To podla mňa nemá šancu sa za sezónu zničiť a nové kupovať pre dieťa co sa v tom vzala po zemi...mi príde neefektívne. Mam ho okrikovat nech sa nejasi....to mu radšej kúpim bazarovu bundu a často sú tu krásne veci. A softshellky súpravy gate bunda dávam šiť a je to presne podla.mojich predstav. Inak vrchné oblečenie dosť kupujem Tchibo/Lidl eshop. V kamennom obchode typu Hm,CA a pod som asi dieťaťu ešte nekupovala.nic.
Ja mám synov oboch narodených máj/jún a teda nerastie mladší rovnako...Kým napr.starší dlho nosil 104 a potom skok na 116, mladšiemu v rovnakom veku 110 sedí (dlhšie ruky, trup, kratšie nohy a pod.) Tiež záleží od značky a výrobcu. Zimnú bundu som minulý rok mladšiemu kúpila o číslo väčšiu a ešte mu je dobrá, druhý syn potrebuje už o 2 čísla väčšiu oproti minulému roku.
@blunka ja mám skôr problém, že môj syn je Hulk, takže beriem čo sadne. Len zriedkavo sa môžem riadiť vzhľadom bohužiaľ, keďže má extrémne dlhý trup, takže všetko je mu krátke, má velikánske dlane, takže ak je zúžená lemovka na zápästiach neprepchá ruky a podobne 🤦 skôr asi keď natrafiíš na značku čo sedí, držíš sa jej.
Nabehnem do HM, Takko, pepco to sú 3 obchody, a vždy kúpim pekne veci ktoré sa páčia aj mne aj deťom
Je to veelmi individualne a zalezi v akom veku. Minule Vianoce som rodine povedala ze nech kupuju dcere 110 vel. A nosila ju asi 2 mesiace, potom v lete 116 a teraz uz ma nohavice 128 a tricka 122. Aj 1 velkost topanok vynechala. Nekupujem velmi dopredu.max na najblizsiu sezonu

@blunka no nie vzdy kupim hned pri prvej navsteve a prveho obchodu 🙂 prejdem si rozne, popozeram eshopy...obchody vykladaju taketo sezonne veci aj tak dost skoro, pepco malo vetrovky a moj syn este v tricku chodil po vonku :D takze nekupujem hned pri prvych vylozenych bundach, pockam kym sa aj realne pocasie trochu zmeni ale nie zas neskoro...nejak sa mi stale podarilo kupit pekny kusok, ktory sa mi pacil 🙂 kazdopadne ja mam velmi akcnu svokru a napriklad ja som este bundu len obzerala zimnu, pretoze syn nosil vonku vestu a svokra mi volala, ze ide na druhy den do lidla a kupi mu aj nohavice aj vetrovku 🤷 chvalabohu kupi aspon taky vzor aky sa mi paci ked jej poviem alebo ze to vyzera pekne 🙂