Kozmetika pre novorodenca
aka znacka kozmetiky pre novorodenca je podla vas najlepsia....uvazujem na niveou...aky mate nazor
@monika1255 ja od narodenia prvej dcérky používam Bupi a občas aj Oriflame, ale už tam nemajú pre bábätká.... Ale Bupi vedie, aj pri druhej dcérke a doteraz ho máme v kúpeľni... 😉
doteraz kupem len detskym obyc mydlom (ani sampon nemame, lebo ma sice skoro 2 roky, ale vlasov tak 25, takze na tie stetinky mu mydlo staci - aj to mu ci zvacsa len sprchnem a namydlim len ak sa hrabal v piesku/strku ... )
od mala na prdel len sudokrem
a niekolko krat som ho namastila excipialom (niekolko krat za jeho zivot 🙂
na leto detsky opalovaci krem - prve leto bioderma - minula som z 15€ kremu minimum, lebo preco by mali mensi, ze? toto leto som kupila maly krem z DMky.
a z biodermy som mala aj krem na supinky na hlave - tiez som pouzila len tri krat a problem zmizol, tak som ho posunula kamoske.
to je cela moja kozmetika - zopar mydiela 4 kremy 🙂 ziadny olej, ziadne prkotiny ... a ked som nemala po ruke sudokrem, tak obyc modra indulona na perdelu. inac tou som mu natrela aj lica v zime ked sme sli von v mraze.
ja nepouzivam/resp minimalne - ani vlhcene utierky. vzdy som ho umyla v umyvadle.utierky len v exteriery, kde nebola voda.
ja taktiež neplánujem kupovať neviem akú kometiku, na začiatok kúpime len mydielko Bupi, mandľový olej a modrá indulona, príp.Bepanthen - na zaparenú ritku 🙂 na cesty vlhčené utierky, pre prípad núdze. Nepotrebujem ho odmalička mazať chemikáliami 😝
ja som mala sampon na vlasky a sprchovy od happy z bella4you
ja som nekupovala hocijaku kozmetiku

niekto používa čistu vodu od narodenia, niekto hned nejaku kozmetiku. je to individuálne, no ked už chceš začať s kozmetikou, tak ja odporúčam Mixu. Je jemná, vonia ako bábätko, bez parabénov a vhodná aj na citlivú pokožku. #mixa
https://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa