icon

Kozmetika pre novorodenca

monika1255
8. aug 2016

aka znacka kozmetiky pre novorodenca je podla vas najlepsia....uvazujem na niveou...aky mate nazor

Strana
z2
zenulkaaa
31. aug 2016

niekto používa čistu vodu od narodenia, niekto hned nejaku kozmetiku. je to individuálne, no ked už chceš začať s kozmetikou, tak ja odporúčam Mixu. Je jemná, vonia ako bábätko, bez parabénov a vhodná aj na citlivú pokožku. #mixa
https://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa

anjelik2509
31. aug 2016

@monika1255 ja od narodenia prvej dcérky používam Bupi a občas aj Oriflame, ale už tam nemajú pre bábätká.... Ale Bupi vedie, aj pri druhej dcérke a doteraz ho máme v kúpeľni... 😉

ukulela
31. aug 2016

doteraz kupem len detskym obyc mydlom (ani sampon nemame, lebo ma sice skoro 2 roky, ale vlasov tak 25, takze na tie stetinky mu mydlo staci - aj to mu ci zvacsa len sprchnem a namydlim len ak sa hrabal v piesku/strku ... )
od mala na prdel len sudokrem
a niekolko krat som ho namastila excipialom (niekolko krat za jeho zivot 🙂
na leto detsky opalovaci krem - prve leto bioderma - minula som z 15€ kremu minimum, lebo preco by mali mensi, ze? toto leto som kupila maly krem z DMky.
a z biodermy som mala aj krem na supinky na hlave - tiez som pouzila len tri krat a problem zmizol, tak som ho posunula kamoske.
to je cela moja kozmetika - zopar mydiela 4 kremy 🙂 ziadny olej, ziadne prkotiny ... a ked som nemala po ruke sudokrem, tak obyc modra indulona na perdelu. inac tou som mu natrela aj lica v zime ked sme sli von v mraze.
ja nepouzivam/resp minimalne - ani vlhcene utierky. vzdy som ho umyla v umyvadle.utierky len v exteriery, kde nebola voda.

evkao
6. sep 2016

ja taktiež neplánujem kupovať neviem akú kometiku, na začiatok kúpime len mydielko Bupi, mandľový olej a modrá indulona, príp.Bepanthen - na zaparenú ritku 🙂 na cesty vlhčené utierky, pre prípad núdze. Nepotrebujem ho odmalička mazať chemikáliami 😝

ninah1486
20. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som mala sampon na vlasky a sprchovy od happy z bella4you

beahavala
23. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som nekupovala hocijaku kozmetiku

Strana
z2