icon

Kresielko pre trojmesačné miminko

20nina14
4. feb 2021

Maminky, poraďte mi nejaké kresielko ci sedačku kde máte dieťa keď napr. varíte a mate ho pri sebe. Synček ma 3 mesiace. Dakujem

evkamotka
4. feb 2021

Na zemi (izolacna penova podlozka) Nic lepsie pre rozvoj dieťatka nespravis, nez ze mu das priestor gulkat sa, sulkat, natahovat, skusat sa zatial prevracat. "nezabedni" si ho v kresielku

marzuz89
4. feb 2021

@evkamotka súhlasím do bodky. Veľmi teraz sledujem, že "všetky" maminky majú deti v kresielkach, najhoršie že aj tie rôzne influencerky, ktoré majú aktuálne bábätka. Potom ma "každá" pocit, že to je nevyhnutné a správne. Nie je ❤️

Tiež by som kresielko nekupovala, skus naozaj podložku, penové puzzle, alebo akúkoľvek inú, nech nie je zima od spodu a bude to to najlepšie 😉

tumira
4. feb 2021

staci podlozka alebo tie penove puzzle aj tak v tom kresielku nebude chceit byt akonahle sa bude vediet otacat a sediet potom ho nevyuzijes a dieta by nemalo byt aj tak dlho v tych kresielkach ked ho chces mat pri sebe tak si ho daj na chvilu do vajicka alebo nosica

elizabet173
4. feb 2021

@evkamotka
@marzuz89
@tumira suhlas do bodky

nika_m
4. feb 2021

Dala som na zem penovu podlozku a syn lezal na nej 🙂 ziadne kresielko sme nemali a ani nepotrebovali 🙂

lenka2710
4. feb 2021

@20nina14 ja som začala využívať kresielko, keď začal papať prikrmy a ešte nesedel, po skončení 5mesiaca, ale len na jedenie! Inak je stále na brušku na koberci alebo na hracej deke
Vedľa kuchyne mam detskú, tam som ho vždy dala na bruško, dala okolo neho hračky a rýchlo spravila co bolo treba 🤷‍♀️

cookie29
4. feb 2021

dieta ide svojim tempom. Ak je schopne posadit sa, posadi sa. Ak ho podsadzas Ty, ci uz do kresielka, stolicky a podobne, tak mu v podstate "branis" v prirodzenom vyvoji a maris mu ho... znie to extremne ja viem, ale ono to trosku tak je, poskodzujes jeho prirodzeny psychomotoricky vyvoj... sedenie ci chodza sa nedaju naucit. To sa "ziskava". A dieta to ziska prirodzene, ked je na to psychicky aj fyzicky pripravene...
Kedysi sa deticky podsadzali pravidelne, obklopovali sa vankusmi a podobne, ludia nevedeli a mysleli si, ze robia dobre. Dokonca rozne koberceky s hrazdickou kde visia hracky nad dietatkom su takisto nie dobre... hracky treba porozkladat okolo, na jeho urovni, nie nad...

Skus si precitat toto, nic ine som tak narychlo nenasla, ale mozno Ti to pomoze
https://www.modrykonik.sk/blog/infante/article/fyzioterapeutka-vravi-sed-stoj-a-chodz-584tn7/

urcite to myslis dobre, chces aby ta dietatko videlo, Ty jeho, aby si sa mu mohla prihovarat a udrziavat ocny kontakt aj pocas varenia, ale ver mi, je to zly napad.

ledgerka
4. feb 2021

podlozka a na tom hracia deka. Tam sa salil, chytal hracky, skusal sa otacat. V kuse mu lietali nohy a ruky. Urcite by som nestrkala dieta do kresielka. Nechaj ho nech sa hybe a rozvija. Ja som to prenasla z obyvackz do kuchyne.

simona92101
4. feb 2021

@20nina14 ja som mala polohovatelne kresielko,kedze dcerka mala skryty reflux,neustale lezanie na zemi na podlozke jej nerobilo dobre,cize bud bola chvilu kym som uvarila v kresielku akoby v pololahu alebo v nosici.ked sa reflux zlepsil,gulkala sa na podlozke.kresielko som vyuzila aj ked som musela do sprchy alebo na wc.a ked som zacala s prikrmami- mala vtedy este nesedela

macko1007
4. feb 2021

@20nina14 mali sme drahe kreslo od 4mooms za 350€..mala tam bola len par krat aby sa hojdala..inak bola na penovych puzzliach