icon

Kto objednáva oblečenie cez Sportsdirect.com?

kacena1159
4. máj 2012

Ahojte baby objednáva niekto z tejto stránky??? Chcela by som si objednať plavky a potrebujem vedieť či niekto už odtiaľ objednával ohľadom veľkosti 🙂 Tak píšte ženičky :D

Strana
z2
elise
4. máj 2012

@kacena1159 objednávam viac krát ale cez jedneho známeho výjde to dosť lacno a ked su výpredaje kupim značkove veci za babku🙂

kacena1159
autor
4. máj 2012

@elise ahoj ja tiež objednávam je to super obchod, neobjednávala si si niekedy plavky alebo niekto z tvojho okolia lebo by som chcela vedieť ako je to tam s veľkosťami 🙂 lebo si chcem objednať 🙂

elise
4. máj 2012

@kacena1159 o plavkách uvažujem tiež ale ešte som nekupovala inak detská velkosť super sadla aj na môjho muža. opýtam sa známeho jeho žena si objednávala plavky myslim

kacena1159
autor
4. máj 2012

@elise ale tvoj muž je asi chudý 🙂či??? 🙂 😉 😉

elise
4. máj 2012

@kacena1159 nemáva klasicku velkosť musi si kupovať špeciálne , má trošku pupčok ale relativne štíhly ale strašne ťažko sa nanho kupuje konfekcia tuna mu všetko sadne🙂

kacena1159
autor
4. máj 2012

@elise tak ja si ich skúsim objednať a uvidím potom ti dám vedieť či mi sadli 🙂

ameanda
3. jún 2012

Ahojte, chcem odtial objednat, neprida sa niekto a podelili by sme postovne.

lenka2312
11. júl 2012

@ameanda ahoj, tento tyzden objednavam, mas zaujem?

ikula2
4. feb 2013

@ameanda
@lenka2312
nechcete nahodou objednat zo sportsdirect podelili by sme si postovne?

ssussie
4. feb 2013

@kacena1159 uz asi pat rokov ... ak nie viac odtial objednavame, ale posl. rok sme uz neobjednali, lebo Sportsdirect je uz aj v Kosiciach, takze nakupujeme priamo tam 🙂

jana82cernegova
4. feb 2013

@ssussie ahoj a v košiciach su tiez take zlavy ako na internete ?

kacena1159
autor
4. feb 2013

@ssussie a cenovo to tam je ako???

ssussie
4. feb 2013

@jana82cernegova zvacsa ano, len vies na nete to mas pekne zoradene v tabulkach a mozes si vybrat filtrovanie od najlacnejsieho ... ale v obchodaku maju handry na patposchodovych stojanoch siahajucich do vysky asi styroch metrov a obchod je straaasne velky, takze treba sa nervovo a casovo vyzbrojit. My mame svoje oblubene znacky a tam co sledujem ceny tak su identicke ako na webe 🙂

jana82cernegova
4. feb 2013

@ssussie asi skocime tam pozriet dakujem 😵

ssussie
4. feb 2013

@jana82cernegova niet zac, je to v Hypertescu 🙂, ale odporucam az po vyplate 😀 este sme odtial neodislu s uctom pod 70 eur 😀

ssussie
4. feb 2013

@jana82cernegova potom dajte vediet 🙂 .... jaj a este jedna vec, nemaju uplne vsetky znacky ako na nete - tie hlavne maju vsetky, ale napr. ja mam rada Lee Cooper a damske tam bars nemali 🙂

nikus5
4. feb 2013

@ssussie kde presne v KE nájdem predajňu?

ssussie
4. feb 2013

@nikus5 v HyperTescu 🙂

martini
4. feb 2013

@kacena1159 @ameanda @lenka2312 @ikula2 ahojte baby, ja by som tiež nejaké detské boty kupila, ak ich nevypredaju kym sa k tomu dostanem...kedy chcete kupovať? pridala by som sa a podelila poštovné. hm?

kacena1159
autor
4. feb 2013

@martini Ja by som tiež objednala hocikedy len musím ešte pozbierať nejakých ľudí

martini
4. feb 2013

@kacena1159 a kolko tam stojí doprava? som ešte nestihla toto pozrieť.

nikus5
4. feb 2013

@ssussie dík, tak tam som dávno nebola, musím ísť pozrieť 🙂

kacena1159
autor
4. feb 2013

@martini to je podľa počtu položiek v objednávke sa mi zdá

ikula2
4. feb 2013

@kacena1159 uz si objednavala odtial? Co som pozerala tak postvne maju uvedene, to sa este navysuje podla objednavky?

jarmila2010
4. feb 2013

@kacena1159 mna by tiez ,priblizne,zaujimalo,kolko je postovne...mozno,ak by si dal priklad 🙂 ...ja som odtial objednavala len v UK... v obchod.podmienkach pisu 15lib.,ale tiez spominaju nejaky pocet poloziek v baliku...dik 🙂

kacena1159
autor
4. feb 2013

@jarmila2010,@ikula2 ja som už objednávala a je to buď 14,99 liebier sa mi zdá, ale neviem to presne a keď je viac ako 70 položiek je poštovné 24,99 libier

czechzuzanaba
4. feb 2013

Baby oplati se tam vubec objednavat, kdyz uz je obchod v BA?

bosacka
4. feb 2013

@kacena1159 moj muz s kolegami zvykne objednavat. s velkostami ti tazko poradit, kedze to podla mna zavisi od znacky... mne napr. 3 pary topanok sadli dobre a 1 nie. muzovi nejaka mikina tiez nesadla, ale vela veci ano.

jananinka
4. feb 2013

Ja som objednavala pred dvomi tyzdnami. Postovne znizili z 15 na 10 libier, ja som objednavala 150 poloziek a postovne bolo 40€. Ked som objednavala minuly rok, tak za velke dve krabice za nejakych 500€ bolo to postovne 15 libier, tak neviem podla coho je to postovne, ale je pisane podla vahy a rozmerov tovaru.

kacena1159
autor
4. feb 2013

@bosacka ja mám takú skúsenosť, že väčšinou objednávam veci o číslo menšie ako bežne nosíme lebo tam sú väčšie veci, ale to je ťažko radiť to už musí mať človek odskúšané na sebe

Strana
z2