Kto predá Angelsounds monitor?
Ahoj, chcem sa opýtať, či tu niektorá z Vás nepredáva Angelsounds monitor. V bazáriku som nič nenašla 😢 a keďže som z východu, tak sa mi neoplatí ísť preňho až do BA, keďže nie je k dostaniu cez net, len osobný odber. Ďakujem
Ak má niekto záujem aj ja mám na predaj 🙂 ja som bola veľmi spokojná hlavne tie prve týždne keď som ešte bábätko necítila ... a aj potom len tak pre potešenie alebo keď sa bábu veľmi nechcelo hýbať tak len pre istotu...
fifi284 predavala som ho za 20€ ale uz je bohuzial predany :( tak snad budes mat stastie u niekoho ineho ...
Ja som si ho kupila novy na www.angelsounds.sk za 31,90eur. Ked ho neskor predam za 20 eur, tak mam za 12 eur zazitok na cely zivot. To sa vam neoplati? Mne ano. Je to uzasny pocit pocuvat tlkot srdiecka môjho dietatka.
Ahojte ak by ste niekto predavali dajte mi vediet 🙂 dakujem
maminky...da sa to pocuvat len cez sluchadla,alebo aj normalne..lebo som kdesik citala,ze sa to da stiahnut aj do nb.. 🙂
@katika26 ahoj, mas ho este? za kolko by si ho chcela predat?
@sunshine85 Ahoj je mi luto uz je predany... Pekny den
@katika26 dakujem
@sunshine85 ahojček 🙂 ja mám jeden k dispozícii 🙂
ahojte mala by som záujem o angelsounds jumper za rozumnú cenu ak máte niekto na predaj napíše IP dakujem 🙂
Kup na www.angelsounds.sk za 31,90 a potom ho predáš za 20 eur 🙂
Ahoj nema niektora na predaj angel sound na pwncuvanie babatka v brusku?
@babikalenka ahojček 🙂 mám jeden 🙂
ja som si kupila na www.angelsounds.sk za 31,90eur.
Ahojte. Mám na predaj angelsounds za 22 eur aj s postovnym.
@beruska2327 ahoj, este jevolny? a mas aj ten gel k nemu?
@zvolsiinylogin Ahoj. Ano, este je volny. Gel este k tomu je, ale nie je ho uz vela - nedokazem odhadnut, na kolko pouziti. Ale da sa kupit aj v lekarni. Prip. niektore baby spominali, ze staci aj naolejovat alebo namocit brucho - ale to som neskusala, neviem, ci to tak funguje.
@zvolsiinylogin https://www.modrykonik.sk/market/monitory-dychu...
gel mi nevyhovoval,tiež som používala kokosový olej 😀 😀 😀 nechladil
@beruska2327 okis 🙂 a je este v zarucnej dobe?ak ano, zoberem si ho, pa....
@zvolsiinylogin ahoj. zarucny list ani blocek k nemu nemam, nebol kupovany na sk. (A bol kupovany cca 1.5 roka dozadu, nie mnou.) Funguje 100%-tne, ale ak chces aj zaruku, tak s tym nepomozem. Ale ako som pisala vyssie, nema sa tam co pokazit, iba sa mozu baterky vybit. A tie tam vydrzia este dlho, kedze to nie je vec, co pouzivas denne a dlho.

@babikalenka Ahoj ja mam ak mas este zaujem 🙂