icon

Ktoré plienky sú podľa mamičiek najlepšie?

4. júl 2024

Zdravím mamičky,
ktoré plienky sú podľa vás najlepšie, nepremokajú, dobre držia? Počula som,že pampers klasika. Kde kupujete nejaké výhodné balenia? Chcela by som kúpiť jednotky.
Inak zaujímalo by ma,tie ktoré používate plátené plienky, ako to periete? Hlava mi to neberie, ako to niekto môže strčiť do práčky aj keď to predtým nejak očistí. Aj tak treba denne min.10 plienok,ktore ked vyperies,dlho schnú, a zas zapínať sušičku pre 5 plienok? Možno v potoku plákať si to viem predstaviť,ale babrať sa s tým doma v kúpelni to nie.
Ďakujem

Strana
z2
simona92101
4. júl 2024

@carrot_apple nie,Bebelo z Dr.Max

yanni
4. júl 2024

Pouzivala som latkove plienky. A nie je to ziadna veda. Nevies si to predstavit, lebo si sa nezaujimala. Hovienko fakt nejde do pracky. Su rozne vlozky (jednorazove ci pratelne), neprala som kazdy den, nechala presusit a prala kazdy 2-3 den plnu pracku. Susila väcsinou v susicke (okrem vrchnych nohaviciek).
Na dlhsie cesty (napr. lietadlom) som kupovala pampersky premiovky.
Ty musis len vyskusat. Kazde dieta inak reaguje. A jednorazovky nekupovat vela dopredu. Jednotky pri normanych mierach dietata vydrzia mozno tak par dni a uz z nich vyrastie. Ak jednotky vobec budes potrebovat.

surama
4. júl 2024

U nas boli najlepsie Pampers active baby, tie 12h. Maly nikdy nemal zapareniny. Ale raz ich nemali a kupila som Pampers premium care a to sa neskutocne vychadzal, takze treba len skusat, ktore vam sadnu 🙂

carrot_apple
4. júl 2024

@simona92101 lebo bevola su tiež OKno CLEVER bol u nás TOP, vydržali aj noc

crazy_lazy
4. júl 2024

Ja som poskúšala obrovské množstvo plienok. Drahších aj lacnejších. Skoro všetko mi syn precikal. Takže som ho niekoľkokrát denne prezliekala. Najlepšie sadli Huggies ale sú drahé aj keď sú v akcií. A potom som objavila Bebelo z dr.maxa. Za pár centov a sú perfektné. Výborné sedia a nepretekajú.
Ale ako tu už bolo spomenuté nerob si veľké zásoby. Ja som si na začiatku pokupila po 1 balíku z rôznych značiek a skúšala som, ktoré sadnú. Lebo každé dieťa má inú postavu. Môj syn je dosť dlhý tak napr Lupilu plienky mu vôbec nesedeli. Tie sú krátke a široké. Podľa mňa sú skôr pre baculate detičky.

really8
4. júl 2024

@rooberta pocitaj 10ks na den. Postupne to bude menej. Jednotky su tsk ns prvych 6-10 tyzdnov max, potom uz zrejme bude treba dvojky. Ale je to individualne

3petka
4. júl 2024

Ja som bola pri prvom synovi veľmi spokojná s Happy Bella, neprecikal ich nikdy. Ale nejak to začali preháňať s cenami a nechce sa mi stále loviť nejaké zľavi.
Tak som skúsila z DM Babylove a sú vynikajúce.
Pampers som zanevrela lebo prvému synovi sa z nich robil exém.

lucia13022023
4. júl 2024

Za mňa boli najlepšie Pampers Harmonie. Iné by som novorodencovi ani len nedala.
Všetky lupilu, fred lo, baby love... Co ja viem, nechcem aby to vyznelo zle ale nie všetko lacné je dobre.

blaazi
4. júl 2024

@really8 nam jednotky vydrzali max dva tyzdne 🙄 mala som 4kg novorodencov. Zalezi velmi od vahy babatka.

jankalukasova
4. júl 2024

Žiadne plienky nie sú "najlepšie". Mám tri deti a každému sadli iné. Najstaršia používala lidlacke ale z Nemecka, nie to čo dostať tu. Synovi nesedeli vôbec. Ten mal Pampers. Najmladšia používala babylove z DM a na noc mala Kolorky.

really8
4. júl 2024

@blaazi jasne. Aj od priberania.

nevenka
4. júl 2024

Nam teraz pri 4.dietati vyhovuju Violetta Double Care bavlnene, synovi nesedeli, ale fajn. Z viacerych nam vyliezal ten gel...z tychto nie.
Bavlnene latkove som pouzivala a pouzivam na utieranie, ako podlozku, ked boli na brusku, pri slintani. V postielke, v kociku, pod hlavicku.

nevenka
4. júl 2024

Ja viem inak porovnat, podla mna pred tymi 10 rokmi boli aj Lidlove porovnatelne s Pampers, aj DM-kove Babylove boli perfektne, tie Bio mali este iny strih, boli sice hrubsie, ale riadne nasali a ziadna vlhkost na povrchu, drzali tvar, mali vzadu gumicku, boli take vyssie. Mam dlhe deti, to mi strasne vvyhovovalo. Ked som kupila tie nove, tak som bola sklamana strasne. Este som pri tretom dietati zazila tie povodne, niekde mam aj fotku pre porovnanie. Este sa aj vytahaju, povolia, nedrzia tie gumicky a take ako chlpate ostanu. Aj jednym vlozkam z bambusu sa to stava, inak material uzasny, ale tie chlpy po chvilke pohybovania sa, brrr...

angeli121212
4. júl 2024

@nevenka toto aj mne viacerí vraveli, mama moja ešte lupilu používala u najmladšieho brata a vtedy vravela, že boli super. Tie babylove tie klasické sú fajn ale tie eco nič extra

Strana
z2