Plienky - ktorá je podša vás tá naj?

smajluska
22. okt 2019

Maminky, ktore pouzivate pre babatka rozne druhy plienok, mohli by ste odfotit ako plienka vyzera, aky ma vzor a zhodnotit, ktora je podla Vas ta naj? Chystam si vybavicku pre babatko a neviem sa rozhodnut, ktore plienky kupit 🙂 Dakujem.

kolieskova232
22. okt 2019

heh no sama som zvedava co kolko druhov ti tu skonci, tak ako neviem ako sa chces pozerat aj na peniaze, aby ta to nezruinovalo, no dm su take, ze aj cenovo prijatelne, no ale aj dobre

romanka_369
22. okt 2019

My sme malému do cca pol roka dávali zelené pampers a potom také naj pre nás a aj pre neho že sa neprecikával v noci boli lidl plienky..

kristina2412
22. okt 2019

@smajluska keď bola úplne mala používali sme japonské plienky. Teraz používame Pampers premium care pants, je to praktickejšie, dieťa chodí , takže už nechce pri prebalovani ležať, tiež keď ju dávam na nočník mi to vyhovuje viac.

h2so4
22. okt 2019

My sme používali od narodenia lidl plienky - dobrá cena aj kvalita. Ja aj malý sme boli veľmi spokojný.

nika3136
22. okt 2019

Dada plienky

pertu
22. okt 2019

Ja som skusala aj lidl,viac velkosti, vzdy som si povedala,ze dam im este sancu,ked si to tak ine chvalia a su lacne., nikdy viac,ani za tuto cenu,mojmu jednoducho nevyhovuju. Prestriedala som mu vela plienok, pre novorodenca pampers 1 a v nemocnici davali bella happy 1, tie boli super, tak som mala aj 2 a 3. Pomedzi to aj pampers 2 a 3, ale nebola som s nimi spokojna. Takisto som skusila Fred flo z tesca 3 a 4,pre mna o nieco lepsie nez lidl. Babylove eko 2 boli strasne, dostal ich od babky. Pri velkossti 4 uz bella happy nevyhovovali, ale nasla som dobru alternativu. Aktualne som spokojna s babylove 4, v zasobe mam aj 4+.

dooodka
22. okt 2019

Lidl plienky mi do hodinky a pol precikal čiže síce je to lacnejšia kúpa ale vyššia spotreba čiže by som sa cenovo dostala pri takej spotrebe na cenu drahších plienok prípadne ešte vyššie. Neskúšala som mala som ich len pár do daru. Takže používam pampers premium care/pampers pure/kolorky. A zo začiatku by som nerobila zásoby ak si to myslela takto.

pertu
22. okt 2019

Este by som dodala,ze robit si zasobu plienok,to urcite nie. Lebo sa stane,ze nebude vyhovovat. Ale teda ak ti nie je luto penazi a mate doma dost miesta na zbytocny bordel,tak to je uz na tebe. Vzdy sa toho da samozrejme zbavit,tak tu by som skor riesila to,ze to, zabera miesto. Mne tie co mi nevyhovovali som jednoducho darovala kamaratke,alebo aj nejake zvysne,nech ma vzorky, nech si aj ona vyskusa,co bude vyhovovat jej dietatu.

dooodka
22. okt 2019

Keď si chcela foto. Tie prvé sú pampers obyč modo-zelené balenie sú dosť umelé ale bol to dar - nepreciká ani po celej noci ale ja by som si ich nekúpila ani cenu neviem. V strede sú pampers pure v balíčku sú okrem s leňochodom ešte vmotíve so štipcami ako sa vešia prádlo tieto sú super, trošku drahšie ako premium care a srdiečkové sú kolorky tiež super. A tie premium care teraz nemám čiže fotku nepriložím.

nikpa
22. okt 2019

@smajluska my sme presli snáď všetkými plienkami, maly všetko precikal, od drahých cez pants až po lacné. Jednoznačne najlepšie vyšli z toho DM plienky a po nich Lidl. Sú dosť široké, nesmrdia po chemikálii a vydržia najviac. Najhoršie boli Tesco a Pampers zelené. No určite si nerob zásoby, každému bábätku vyhovuje niečo iné, môže sa ti z niektorých aj vychádzať, treba poskusat. No a na foto s tigrikom sú DM a vedľa Lidl

julianadrx
22. okt 2019

Pri dcérke som kupovala zbytočne drahé pampersky, raz som dostala ako dar balík plienok z lídla a boli skvelé tak odvtedy kupujem len tie aj pre druhé dieťatko... v pôrodnici ti budú úplne vyhovovať tie najlacnejšie, lebo bude kakať smolku, prebalovať ho budeš x-krát denne aj v noci 🙂 a potom uvidíš, či pri nich ostaneš alebo kúpiš tesco plienky, dm plienky či pampersky.

dzejsik
22. okt 2019

@smajluska pre novorodeniatko si kup do porodnice maly balik pampers premium care...a potom v porodnici dostanes vzorky asi 5tich druhov plienok a budes vidiet, ktore sa ti zapacia ...

valentina365
22. okt 2019

@smajluska ja som tiez poskusala vela znaciek, od pampersiek, cez eko po lacne znacky. Osvedcili sa mi dada, bola som velmi milo prekvapena, dada extra care su fakt super, z tych lacnejsich su fajn babylove. Velmi dobre (savostou ale aj bez bielidiel, parfemov a neviem coho) su moltex a moony, ale tie su cenovo drahsie. Zelene pampersky fajn, ale vadili mi, ze su parfemovane, premium sa drobili. Tescove katastrofa, babylove ekologicke tiez cele zle. Lidl su prijemne na dotyk, ale aj pri castom prebalovani mala dcera zadok vlhky.
100 ludi 100 chuti🙂 najlepsie poskusat vzorky - my sme si medzi kamaratkami povymienali mas ks na odskusanie, nech nekupujes cely balik a potom ich nasilu minas, len aby sa minuli.

sivana09
22. okt 2019

Ja som prave poskusala babylove, lupilu, kolorky, tesco fred and flo, pampers premium care... Najspokojnejsia som s babylove z dm, najmenej spokojna s tymi tesco

smajluska
autor
22. okt 2019

Ake su plienky Dada, skusali ste ich?

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smajluska
autor
22. okt 2019

@nika3136 Dada plienky su dobre? Maju dobru savost? Su tenke alebo hrubsie? Je na nich aj pasik, ktory detekuje, ze treba plienku vymenit?

valentina365
22. okt 2019

@smajluska dada extra care su trosku hrubsie ako extra soft, maju aj indikator vlhkosti. Za mna najlepsie z tych lacnnejsich plienok. Maminy v mojom okoli, ktore vyskusali, tiez chvalia.

erikak123
28. okt 2019

Je veľmi ťažko jednoznačne povedať, že ktoré sú naj ja mám 2 mesačné miminko a skúsila som plienky aj s lidla aj z DM a aj tie fialové z Tesca. Z lidla akože vôbec nám nepasovali z plienok z DM sa nám vyhodil zadoček taká krupička a z tesca nám červenal zadoček a to aj napriek tomu, že som prebalovala každú 1,5 hodinu. Nakoniec som vyskúšala pampers premium care a som spokojná. Ak ti môžem poradiť kupuj si menšie balenia a sama uvidíš ktoré ti budú vyhovovať pretože je to fakt individuálne.

smajluska
autor
28. okt 2019

@erikak123 Dakujem 🙂

yanni
28. okt 2019

@smajluska najlepie latkovky. 100% bio bavlna, neprecika, nema z nich cervenu Ritusu, Setrne k zivotnemu prostrediu aj samotnemu dietatu, po velmi kratkom case sa prvotna investirai vrati a do buducna uz Minies len centove polozky.

erikak123
28. okt 2019

@smajluska neni zaco kedykolvek ☺

martina88martina
10. jan 2021

Dievčatá a hipp plienky neskúšala žiadna z vás? Ja som ich dostala od otca z rakúska straaasne veľa, ja dúfam ze budu malej vyhovovať. Niekto mu ich poradil

lenqua_12325
10. jan 2021

@martina88martina mala som, za nas slabe.

bibika1989
Odpoveď bola odstránená
Zobraz