Ktorú baby kameru odporúčate?
Bývame v byte a staršie dieťa výska a budí novorodenca. Preto zvažujem kúpiť baby kameru. Viete mi odporúčiť nejakú a podľa čoho vyberať, na čo si dať pozor pri výbere? Celkom sa v tom strácam.
Staci obycajna pestunka s prenosom zvuku - som spokojna so znackou Motorola. Len tiez neviem, ako ti to pomoze s vyskajucim starsim 🙂 hluk je v byte pocut aj cez zatvorene dvere, kym nenaucite starsieho stisit sa, bude sa babatko budit aj tak
netreba kameru, ani pestunku, staci appka Cloud Baby Monitor - jedno zariadenie nechas pri dietati (telefon, tablet, notebook) a druhe budes mat pri sebe (telefon, tablet, notebook) a dieta budes vidiet, pocut, mozes a mu prihovorit. Funguje cez bluetooth, mobilne data, aj cez wifi
@nafka0483 ahoj. Musím bábatko zavrieť do spálne, jedine tak sa vyspí inak to žiaľ neviem lebo máme doma 2 ročného paviána.
@janocka radšej by som niečo profi zabezpečené kódom.
Na tu xiaomi kameru mas aplikaciu, mas ju zabezpecenu, prenasa aj zvuk, vies sa cez nu prihovorit.
Ja by som urcite hladala aj s videom, nie len s prenosom zvuku...
Dotoho sa ti nik nedostane, pokial mu nedas suhlas. Je to lacnejsie aj praktickejsie ako dalsiu elektroniku kupovat.

Ako suvisi kamera s tym ze ti starsie dieta robi hluk?
Kameru odporucam xiaomi 360, je to sice home security, ale pouzivam ju ako baby kameru 🙂