Ktorý opaľovací krém pre deti je najlepší?
ahojte,chcela by som vediet ktory opalovaci krem pouzivate pre Vase ratolesti do troch rokov a na co by som mala pozerat pri kupe takehoto kremu...dakujem
v d-teste vysiel medzi najlepsimi krem z lidlu za smiesne 4 eura...najhorsie obstalu bioderma aj vsetkzy ostatne drahotiny z lekarne....
my máme z lidlu, už druhý rok, malý sa ani raz nespálil, nemá žiadne reakcie, ja som spokojná
Tak podla poslednych testov jednoznacne vyhral lacny z Lidlu, predbehol v testoch aj vsetky drahe znackove kremy 😉
Maminy dcerka mala sklony k atopickemu ekzemu, ale pre dovrsenim jedneho rocka jej to vymyzlo. Co by ste odporucali aky teda opalovak? Musim ju chranit pretoze, uz teraz je tmava. Zas nechcem aby sa vysypala
my sme kedysi tiež používali Daylong, neboli sme nejako extra spokojní.. teraz som dva roky po sebe mala pre malého dva krémy na striedačku, Bioderma 50 faktor, a z Lídlu Cien 50faktor.. A tuším naozaj ten lídlový bol ešte lepší ako Bioderma.. Takže tento rok to bude takisto, a to sme alergici..
Treba na toto dávať pozor a pozrieť si reláciu " A dosť " o detských opaľovacích prostriedkoch. niektoré dokonca narúšajú hormonálny systém!!!! Ja nakupujem Bio opalovacie výrobky a teraz som objavila aj eshop krasnadoma.sk kde majú UV trička - čo som fakt nevedela ,že niečo takéto je!!
u nás vedie sunprotect swiss z lekarne, super švajčiarsky opalovák, je citlivý a dobre chráni
ja som minulý rok používala mlieko na opaľovanie hipp. Bola som s ním spokojná. Malý z neho nemal žiadne kožné problémy. Kúpim ho aj tento rok.
z Lidla najprístupnejšia cena a v teste obstál lepšie ako ospevovaný Daylong najhorší v teste.Zase niekto len super zarába.
presne tak nevedia čo by za to pýtali nehorázne sumy a kvalita teda nič moc.obyč.z lídla obstál najlepšie cena v pohode
súhlasím ze je to individuálne záleží aj od typu pokožky a samotného znášania za mna co som skúšala daylong nie to bolo ako chodiaca beloba tažké roztieranie, este čo sa mi páčil to bol garnier tá pena super nebola mastná ale mna odrádzajú tie závratné ceny je to čistý biznis a pre deti ani nehovorím.hoci isto ako každá matka chceme len to najlepšie a casto krát aj na úkor vysokých nákladov.
Za mna Mustela tvar a Badger na telo oba bez nano castic
My sme Lidl krem dostali a pouzila som ho 1krat. Ako tu uz bolo pisane, ostalo od neho vsetko spinavane, oblecenie plavky a nevypralo sa to.
Pouzivali sme La roche posay pre babatka a urcite odporucam na leto kozmetiku z lekarne pre deti.
mne sa kozmetika aj opalovací krém z Lidla osvedčil najviac.
Urcite Bioderma 😉
tiež sa pripajam k vam a s touto značkou suhlasim. Aky krem použivate vy?

Badger, Eco cosmetics, Organic people, prip. Lavera - zaklad je aby to malo mineralny ochranny filter, nie chemicky a co najmenej bordelu v zlozeni.