icon

Ktorý opaľovací krém pre deti je najlepší?

kikina84
6. máj 2013

ahojte,chcela by som vediet ktory opalovaci krem pouzivate pre Vase ratolesti do troch rokov a na co by som mala pozerat pri kupe takehoto kremu...dakujem

Strana
z2
ivanka.7
18. júl 2014

Badger, Eco cosmetics, Organic people, prip. Lavera - zaklad je aby to malo mineralny ochranny filter, nie chemicky a co najmenej bordelu v zlozeni.

1234lubka
18. júl 2014

v d-teste vysiel medzi najlepsimi krem z lidlu za smiesne 4 eura...najhorsie obstalu bioderma aj vsetkzy ostatne drahotiny z lekarne....

nanulik
18. júl 2014

my máme z lidlu, už druhý rok, malý sa ani raz nespálil, nemá žiadne reakcie, ja som spokojná

strociatka
18. júl 2014

Tak podla poslednych testov jednoznacne vyhral lacny z Lidlu, predbehol v testoch aj vsetky drahe znackove kremy 😉

alenky
21. apr 2016

Maminy dcerka mala sklony k atopickemu ekzemu, ale pre dovrsenim jedneho rocka jej to vymyzlo. Co by ste odporucali aky teda opalovak? Musim ju chranit pretoze, uz teraz je tmava. Zas nechcem aby sa vysypala

armica152
21. apr 2016

my sme kedysi tiež používali Daylong, neboli sme nejako extra spokojní.. teraz som dva roky po sebe mala pre malého dva krémy na striedačku, Bioderma 50 faktor, a z Lídlu Cien 50faktor.. A tuším naozaj ten lídlový bol ešte lepší ako Bioderma.. Takže tento rok to bude takisto, a to sme alergici..

gwynet
2. máj 2016

Treba na toto dávať pozor a pozrieť si reláciu " A dosť " o detských opaľovacích prostriedkoch. niektoré dokonca narúšajú hormonálny systém!!!! Ja nakupujem Bio opalovacie výrobky a teraz som objavila aj eshop krasnadoma.sk kde majú UV trička - čo som fakt nevedela ,že niečo takéto je!!

jarhal
Autor odpoveď zmazal
stesil
26. jún 2016

Ja neodporúčam sebamed zničila som s ním kopec vecí.
Z vlastnej skúsenosti odporúčam La Roche

lilkim222
18. júl 2016

u nás vedie sunprotect swiss z lekarne, super švajčiarsky opalovák, je citlivý a dobre chráni

autumn11
22. apr 2017

ja som minulý rok používala mlieko na opaľovanie hipp. Bola som s ním spokojná. Malý z neho nemal žiadne kožné problémy. Kúpim ho aj tento rok.

136jana136
22. máj 2017

z Lidla najprístupnejšia cena a v teste obstál lepšie ako ospevovaný Daylong najhorší v teste.Zase niekto len super zarába.

136jana136
22. máj 2017

presne tak nevedia čo by za to pýtali nehorázne sumy a kvalita teda nič moc.obyč.z lídla obstál najlepšie cena v pohode

jarhal
Autor odpoveď zmazal
136jana136
22. máj 2017

súhlasím ze je to individuálne záleží aj od typu pokožky a samotného znášania za mna co som skúšala daylong nie to bolo ako chodiaca beloba tažké roztieranie, este čo sa mi páčil to bol garnier tá pena super nebola mastná ale mna odrádzajú tie závratné ceny je to čistý biznis a pre deti ani nehovorím.hoci isto ako každá matka chceme len to najlepšie a casto krát aj na úkor vysokých nákladov.

eryykah
22. máj 2017

Za mna Mustela tvar a Badger na telo oba bez nano castic

momoqui
22. máj 2017

My sme Lidl krem dostali a pouzila som ho 1krat. Ako tu uz bolo pisane, ostalo od neho vsetko spinavane, oblecenie plavky a nevypralo sa to.
Pouzivali sme La roche posay pre babatka a urcite odporucam na leto kozmetiku z lekarne pre deti.

tslobik
22. máj 2017

mne sa kozmetika aj opalovací krém z Lidla osvedčil najviac.

dzubo
22. máj 2017

Urcite Bioderma 😉

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tiež sa pripajam k vam a s touto značkou suhlasim. Aky krem použivate vy?

dzubo
14. júl 2018

@damoska my pouzivame tento:

Strana
z2