Ktorý spací vak s nožičkami je najlepší pre batoľa?
Ahojte mamky aké spacie vaky sa vám osvedčili? Chcem nožičkovy. Syn má rok a pól .
Karsaagen alebo Meyco🙂
Merino ideálne.
@laskonkaa1 ďakujem, nechcem merino príde mi veľmi drahé keď ho nebude chcieť
Nožičkový máme Jukki a jeden z Lidla - úplne v pohode. A mám aj z V+nted pár, ak si chceš skúsiť, kúpila by som bazarovy. Mne syn Merino nesmie kvôli ekzému - aj pyžamká som musela dať ďalej.
Karsaagen ma aj kombinaciu bambus+bavlna, prijemny je ;) Suhlasim s michaelou, pozrela by som najprv na V.
@anonym_autor Vacice a staci ti jeden do e rokov
@anonym_autor Vacice a staci ti jeden do e rokov
@anonym_6dad83 jeden nestačí 😏 Ak máš dieťa, čo sa vie v noci precikat ako moje, tak jeden je málo.
@anonym_6dad83 jeden nestačí 😏 Ak máš dieťa, čo sa vie v noci precikat ako moje, tak jeden je málo.
@michaela329 čo precikať. Ja som mojej dala handmade ušiť 2 dní sa sušil na radiatore a keď som jej ho konečne dala tak za 10 min bol celý ogrcaný 🤦♀️ teraz zas sa suší uz druhý den na radiatore 🙈
@michaela329 A co tak lepsie plienky, lepsia technika umiestnenia plienky a castejsie prebalovat?
Avsak ja som myslela v zmysle, ze Vacice maju univerzalnu velkost a netreba kazde dva mesiace kupovat väcsi vak.
@michaela329 A co tak lepsie plienky, lepsia technika umiestnenia plienky a castejsie prebalovat?
Avsak ja som myslela v zmysle, ze Vacice maju univerzalnu velkost a netreba kazde dva mesiace kupovat väcsi vak.
@anonym_6dad83 v noci? Dám nočnú plienku a mne dieťa spí, či Ty aj v noci prebalujes každé dve tri hodiny? Môj syn sa vrtí, privazovat ho teda nebudem, radšej mám viac vakov.
@michaela329 čo precikať. Ja som mojej dala handmade ušiť 2 dní sa sušil na radiatore a keď som jej ho konečne dala tak za 10 min bol celý ogrcaný 🤦♀️ teraz zas sa suší uz druhý den na radiatore 🙈
@anonym_5389e0 ja mám sušičku, bez nej by bolo ťažko, tiež mal reflux 🤣
@anonym_autor Mamo tato 🙂 Mala som pre dcéru jeden tenký a jeden hrubý a maximálna spokojnosť.
@anonym_6dad83 niektore deti sa proste precuraju. Mojim sa to nikdy nestalo a to pouuivam obyc plienky. Ale su deti, ktore aj nocnu precuraju.
My mame merino zmes od kaarsgaren z bazaru za 15 evri, to neviem ci je nalo alebo vela. Mne pride dat 100 za taky overal vela
@anonym_autor sleepee

Karsaagen alebo Meyco🙂
Merino ideálne.