icon

Ktorý z týchto inhalátorov je lepší?

30. okt 2023
Ktorý z týchto inhalátorov je lepší?Ktorý z týchto inhalátorov je lepší?
nikasmile
30. okt 2023

Z týchto neviem, ale my máme microlife neb pro 2v1 a je naozaj super.

autor
30. okt 2023

@nikasmile ja som.chcela pre deti nech zaujme troaku 😁 ale na tu macku citam ze je velmi hlucny 🤷‍♀️

rebeka1211
30. okt 2023

my máme doma omron je hlučný ale splňa moje požiadavky. Dcére nedávam inhalovať ked spí takže mi to vôbec nevadí. Je veľmi dobrý.

jumama
31. okt 2023

Vsetky inhalatory, ak maju nebulizator, su hlucne. Zvuk asi ako pracka, ked zmyka v tom najrychlejsom cykle. Porovnaj si ak ma uvedenu hlucnost v dB s inymi pristrojmi, ktorych hluk si vies predstavit. Dcera, ked bola malinka a inhalovala, tak sme jej davali sluchadla a pozerala rozpravku na pocitaci alebo tablete, lebo inak nechcela.

nikpa
31. okt 2023

Zaujmes ich tak, že im dáš do ruky čo ich zaujíma. Náš straší začínal inhalovat s diaľkovým od TV alebo kalkulačkou v ruke. Strašne ho to vtedy fascinovalo. Alebo ich posad pred TV, daj im mobil, proste všetko je dovolené počas inhalovania 🙈😀 aspoň u nás, lepšie ako laryngitida 158x 🙄
Teda podľa výzoru by som takúto vec nekupovala. My máme už 6 rokov Omron, stal tuším okolo 60€ a som spokojná.

nikasmile
31. okt 2023

Myslím, že všetky budú hlučnejšie. A tiež odporúčam inhalovať pri rozprávke. 😀

banalu
31. okt 2023

My mame tu macku, je hlucny, ale neviem ci viac alebo menej ako iny. Malej zapnem rozpravku, namierim k nosu/ustam a vybavene. Ale najprv sa tvarim, ze je to len pre mna, ze ja idem inhalovat 😂

wiccawicca
31. okt 2023

Ja som tiež chcela kúpiť tú mačku ale bola totálne všade vypredaná. Potom som si povedala, že veď bude dcéra aj staršia a je jedno aký bude inhalátor a kúpila som iný od Omron a je dobrý, je tiež dosť hlučný ale nevadí, inhalujeme cez deň väčšinou pozerá nejaké video alebo rozprávku, ona je už zvyknutá nemá s tým problém.

elmivelmi
31. okt 2023

kup si normalny,my mame omron s maskou pre dieta alw aj dospeleho.

timea301196
31. okt 2023

Myslím že je vhodnejší tento… žiadna imidžovka zbytočne. Treba výkon plus viem že VŠZP ponuka zľavy 🙂