icon

Kupujete deťom značkové oblečenie?

junova
22. okt 2015

Krásny večer prajem, chcem sa opýtať či kupujete svojim deťom od malička značkové oblečenie ako Next, HM, Lindex, Adidas. Ja osobne nie, aj keď na to máme. Rada kupujem oblečenie aj v Lidli aj v Tescu a uprednostňujem slovenskú výrobu. U cinanov ani v sekcoch nekupujem. Mám kamosky, ktoré sa stále chvália aké značky majú ich deti oblečené. Kupujú ich v sekáči lebo na nové nemajú, ale hlavne, že je značka. Na mňa pozerajú zvrchu. Akože tebe stačí no name oblečenie pre deti. Naozaj sú značkové veci kvalitnejšie v porovnaní s tými z Lidla? Na visacke bundy Next som videla made in China. Rada by som vedela vaše skúsenosti s drahsimi kúskami.

Strana
z14
ninah1486
2. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja kupujem, niektoré áno niektoré nie

beahavala
5. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ked su vypredaje tak vies vela krat nakupit znackove oblecenie este vyhodnejsie ako ine

palicka
5. nov 2021

@junova áno, nakupujem. Ale Hm a pod. za značku nepovažujem. My rodičia mame drahšie značky, má ich aj naše dieťa. Mám rada kvalitne oblečenie. Na druhej strane, ak sa mi niečo zapáči v predajni Lidl, kúpim aj to. Napríklad bavlnu majú výbornú.

sandrika1986
5. nov 2021

Každý nech si nakupuje kde chce...

juma2
5. nov 2021

asi tak nejak. mna nezaujima nejak co nosia ine deti. kazdy by mal nakupovat hlavne podla svojich moznosti

kallanchoe
Odpoveď bola odstránená
Strana
z14