icon

Kvalita topánok z reťazcov

simsalabim
22. mar 2013

Zienky, aku mate skusenost s kvalitou topanok z obchodov typu H&M, C&A, Next... Kupujete tam detom obuv? Ja si na kvalitnu obuv potrpim, snazim sa kupovat od renomovanych vyrobcov (Superfit, Bama, Richter, Naturino), podla moznosti kozene. Ale cim su dievcata starsie, tym potrebuju viac roznych druhov topanok - na obdobia mimo zimy botasky, poltopanky, platenky, sandalky, niekolko baleriniek, gumaky.... Hrozne to lezie do penazi. Dnes ma uprosili, aby som im kupila platenky aj balerinky v H&M - cena samozrejme priaznivejsia, ako napr. zn. Superfit, hlavne teraz, ked je 20% dole na detsku kolekciu. Akurat ma to teraz skrie, nejako mam pocit, ze v takychto obchodoch, ktore nie su specializovane na obuv a topanky su vyrabane hlavne v Cine, hadam kvalitne a zdravotne nezavadne ani nemozu byt...ci? Aku mate s nimi vy skusenost? Kupujete tam detom obuv?

Strana
z2
pralinkaaa
28. máj 2013

@simsalabim a kde nájdem reno? lebo viem že bolo v Palace došla som tam - a je tam CCC ☹((

simsalabim
autor
28. máj 2013

@pralinkaaa v Palace som bola iba 1x a pokial si dobre pamatam, Reno bolo o poschodie vyssie ako je CCC. Reno je napr. v Auparku, aj v Kauflande pri byvalej Ikey...

pralinkaaa
28. máj 2013

@simsalabim ja si pamätám v Palace dole že bolo tak žeby ho premiestnili bola si teraz? a v Kauflande bolo kedysi to hej, ale to už dááávno tam nie je...Aupark netuším musím ísť pozrieť. ďakujem

katrinka8
11. júl 2013

@denika0711 - ja suhlasim so @simsalabim - dcerke sme kupili prve topanocky Protetika (pred 2 rokmi), samozrejme s "odbornou" radou pani predavacky, a bolo to hrozne. Tiez som si myslela, ze zdravotne nezavadne. Ale dcerka v nich absolutne nevedela chodit, ta podrazka bola taka neohybna, ze po tyzdni pouzivania sme ich pekne odlozili a isli kupit ine. Mala v nich nozicky ako v sadre zafixovane. Priserne topanky, a to doslova. Mozno sandalky by boli OK, ale jarne ci jesenne topanky pre cca rocne batola - hroza.

lauricka
11. júl 2013

vo Vasom pripade sa im naozaj vobec nic nestane, uvolni sa a uzivajte si leto, nic netreba prehanat 🙂

Strana
z2