icon

Kvalitné topánočky

sara2830
1. mar 2015

Ahojte kocky,neviem ci sa to uz rozoberalo ale neviete poradit kde kupim lacnejsie Superfit topanocky(nove) alebo poradte nejake pekne a dobre,zatial som kupovala len Little blue lamb a klasika Nike,Adidas no chcela by som zmenu,dakujem 😅

Strana
z2
anula
1. mar 2015

tu je, ked sa prvy krat postavila, ma 5 mesiacov. Snazili sme sa ju brzdit, zakazdym ked sme ju poculi fucat v postielke, vedeli sme, ze sa stavia, ale nakoniec sme ju nechali, nemohli sme ju strazit donekonecna.

anula
1. mar 2015

@sara2830
nechcem Ta strasit, ale neskor to bude dost narocne, ak bude pokracovat takto. my sa s manzelom v nedelu vecer tesime, ze si ideme v pondelok oddychnut do roboty 😀
Aj ked neskor nam zacala trosku spavat poobede. Taku polhodinku-hodinku. Ale noci ma od 3 mesiacov rovnake: od 19.30- 7.00

sara2830
autor
1. mar 2015

@anula tak to je super spanok,ja kojim a od kedy jej idu stolicky s ocne tak je kazde dve hodiny hore,dokonca niekedy sa zobudila aj na 3 hodiny a chcela ist von,ja dufam ze sa troska napravi v poslednej dobe a v lete chcem prestat kojit lebo mi nic ine neje tak hadam bude lepsie aspon to spanie....vidim ze za chvilu bude prirastok 🙂 zelam aby nebolo ako to prve a nech je zdrave 😉

sara2830
autor
1. mar 2015

@matafen prosim ta a cez net kupujete ci v obchode?tieto som uz pozerala a aj cenovo su faj,mozno ze maju aj viac strihov,dakujem

matafen
1. mar 2015

@sara2830 V ziadnej obuvi tuto znacku nemaju (teda u nas v BB a sirsom okoli), kamenna predajna je len v BA, kupujem cez e-shopy, podla toho, ktory model sa mi paci, lebo nemaju vsade ten isty sortiment a aj ceny za ten isty model su v roznych e-shopoch rozne, takze to vzdy pregooglim, kym kupim 🙂 Zatial len raz nesadla velkost, ale som ich poslala naspat a poslali mi vacsie. Fakt odporucam, je to kvalita uplne porovnatelna s 2-3x drahsimi znackami. Ale sirka topanocky je rovnaka u vsetkych modelov, nerobia viac sirok, skor su na taku normalnu az sirsiu nozicku. Na uzku nozicku by som odporucala Baren Shue, Elefanten alebo Richter - z tychto boli zatial vsetky, co sme skusali, dcere uzke. A tiez mavaju pekne celokozene modely.

sara2830
autor
1. mar 2015

@matafen dakujem,najradsej by som odmerala na nozicku ci by jej to ozaj glodzgalo a mozno ani nie ale v NR ich asi tiez nenajdem,ja tiez vacsinou objednavam z netu a zatial sa mi darilo vzdy trafit...no ved nic sa nedeje,ked nesadnu poslem naspat 😉

lentilka55
13. mar 2015

ja by som vam odporucila topanky znacky vivobarefoot deti si ich hned zamiluju.... http://www.vivobarefoot.sk/produkty/detske/

sara2830
autor
13. mar 2015

@lentilka55 dakujem,uz sme kupili ale na leto budeme potrebovat dalsie a vyzeraju super,len skoda tej ceny,nedaju sa zohnat zo zahranicia lacnejsie?Odkial je vyrobca?

lentilka55
13. mar 2015

teraz maju 25%-tne zlavy takze sa oplati kupit....je to britska spolocnost

sara2830
autor
13. mar 2015

Dakujem 🙂

Strana
z2