Mám kúpiť zavinovačku s vystúženým tvrdším chrbátikom?
alebo staci len ta makka...bez vystuze? mate niekto skusenosti s jednou alebo druhou? staru klasiku mam tiez 😉 dakujem
Ja mam zavinovacku kde sa da vlozit kokosova vystuz.Bola kupena spolu s nou.Pri prani sa da vybrat.Zavinovacka je na suchy zips a ma aj snurku na zaviazanie.Urcite odporucam snurovanie,lebo suchy zips nevydrzi dlho a narobi hluk,ak babo spi...aby sa nezobudilo 🙂
Urcite kup s vystuzenym chrbatikom. My sme pri prvej dcere mali len jednu s vystuzenym chrbtom a teraz sme dokupili dalsie 2. S babom sa v tom lepsie manipuluje. A tie nevystuzene som 2 krat vyprala a bola z toho handra. Zbytocne vyhodene peniaze.
Nam sa lepsie osvedcila ta vystuzena. Ked sme davali spiace babatko pomaly do postielky, polozili ho a pomaly vytahovali ruky spod neho, tak v tejto vystuzenej sa neprebudilo na ten pohyb. Pouzivali sme dlho, aj ked uz nohy trcali. von 🙂
ja som mala 2 zavinovačky + 1 s kokosovou výstužou, ale musela som ju vytiahnuť, bo bola taká neohrabaná. Ale aj bez výstuže bola fajn - na zaväzovanie, perfektná manipulácia s bábom. A my sme zavinovačky používali až do 6 mesiacov (na spanie)
S vystuzenym chrbatikom podla mna, lepsia manipulacia s babombez vystuze urcite nie. Mam jednu aj medzi inzeratmi na predaj, pouzitu raz, keby si mala zaujem 🙂
urcite s vystuzou 😉
ja takisto odporucam s kokosovou vystuzou kvoli lepsej manipulacii a hlavne pozor na to, aby bola aj na snurovanie, lebo tie suche zipsy fakt dlho nevydrzia a nemusia sediet presne, zalezi od dietatka a ako ho stiahnes.
nekupovala by som ziadnu. nie je nic krajsie, ako drzat babäteko bez vsetkej tej latky, daleko lahsie sa s nim manipuluje a celkovo ho lepsie vnimas. a ak by bolo nervozne z vlastnych noziciek ci ruciciek, mozes ho zavinut do mensej deky. 😉
urcite s tvrdsou vystuzou suche zipsy su onicom lepsie je na zavezovanie lebo sama si zaviazes tak ako chces mat zaviazane babetko
pri prvom som pouzivala s vystuzou (len kvoli nejakej vacsej istote), pri druhom som ju uz mala vybratu von
to je vec vkusu ja som mala vystuzenu a nepouzivala som ju bo mi zavadzala ako pri kojeni tak aj pri maznani teraz som kupila taku tu ala USA je to vlastne len latka do ktorej zavinies babo
Ja som si kupila aj kokosovu vlozku - vystuz, ale vobec som to nepouzila. Nie je to prakticke ani na nosenie, ani na spanie a uz vobec nie na kojenie....
ja som vobec nevyuzila, akurat do kocika ... pre mna uplne, ale uplne nespravna volba zavinovacky! vyuzila som stare perinky este po mne!!!
🙂 s výstužou môže lepšie nosiť bábo tatinko či rodina🙂 keď ju vyberieš, použiješ perinku inak. Ja som mala a som rada že som mala (tú šnurovaciu, ako píšu baby vyššie). a staré klasiky sme používali doma najviac🙂
my sme používali tú zavinovačku bez výstuže aj keď kúpenú sme mali aj s výstužou 😔 vystužená je na suchý zips a mne sa zdala príliš voľná, s dcérkou sa mi veľmi zle manipulovalo 😕 boli to pre nás zbytočne vyhodené peniaze 😀
ja som za šnurovaciu 😉
ja som pouzivala bez vystuze aj ked som mala aj taku- a v podstate som zavinovacky pouzivala velmi malo- mne sa s tym zle manipulovalo
ja mam aj klasicku aj s kokosovou vlozkkou...a mne viac vyhovovala klasicka taka ake boli kedysi...
mne sa to vôbec neosvedčilo...ja som ju hneď vybrala a vyhodila. Bola tvrdá a keď som prešla po nej rukou, tak dosť ako keby "pichala"... vyhodené peniaze..
ja som nepouzivala nic.
tiez sme mali s kokosovou vystuzou a prave pri tom prekladani do postielky sa nam osvedcila perfektne, lebo sa mala nezobudila 🙂 Potom sme dali makku ked sa ta kokosova prala a o nicom
určite s výstužou..ale najlepšie sú tie staré perinky, ktoré používali naše maminy pre nás...
pre mna urcite s vystuzou, bez nej vobec neviem, ako by som babo prvych par dni nosila 🙂).fakt super vec
Chcem sa spytat, ako periete začínam zavinovacku, na kolko stupnov?? Aj prvykrat, aj potom?? Ďakujem za odpoved.

Tiež som teraz kúpila tú na suchý zips, bez výstuže a teda niet nad starú klasiku. Suchý zips sa mi po pár vypraniach rozpadol, malý mi z nej stále vytiahol ručičky a škrabal sa. Nakoniec som ju používala už len tak, že som ju obliekla do obliečky perinkovej a zaväzovala ako klasickú perinku.