Máte bábätko s veľkosťou 74 v dvoch mesiacoch?
Mate niektora takto velke babatko?
výška dieťaťa závisí od genetiky, je prirodzené, že aj je min. 1 z rodičov vysoký bude aj bábo vysoké
Aj ja som mala prvú dcérku taku velku 😎 narodila sa 4300g a každý mesiac priberala kilo a vyše...dr vravela či ju krmim salkom 😆 proste gigant dieťa , vždy som kupovala aj o tri čísla väčšie veci. Teraz má 5r a 22kg , ma postavu ako lusk 🙂 Teraz mam druhu dcérku , pravý opak prvej. Pôrodna váha 3100g a ledva sa mesiac pribrala pol kila ...teraz má 9m a váži ledva 8kg ...nosí mi ešte 68 a 74 ma väčšie. Takže mala som gigant dieťa a aj štíhlučke 😊 Hlavne nech je zdravé , to je najviac ❤️ Milované je rovnako či má 8 kíl alebo 18 🙂
Moja malá má dnes 5 mesiacov s nosí veľkosť 80. Veľkosť 74 mala od konca 3.mesiaca. Je tiež veľká, paradoxne prvá dcera bola presný opak, dlho drobnučká. Nič si z toho nerobím, suseda mala veľmi veľké dieťa a teraz keď má rok a pol, je porovnateľná s rovesníkmi. To, že je teraz babo veľké, neznamená, že z neho vyrastie basketbalista 🙂

A ty mas take?a co chces z neho odstrihnut? Ved je ake je.oblecenia je kopa kup vacsie a hotovo
Mozno je chuducke a dlhe.mozno ine je zas kratke a 6 kilove.. moja mama spomina ze bratranca nemali ani v perinke lebo sa do ziadnej nezmestil mal strasne dlhe nohy.aj teraz je vysoky chlap.cez dva metre.