icon

Máte bábätko s veľkosťou 74 v dvoch mesiacoch?

nitran
24. okt 2024

Mate niektora takto velke babatko?

saxana000
24. okt 2024

A ty mas take?a co chces z neho odstrihnut? Ved je ake je.oblecenia je kopa kup vacsie a hotovo
Mozno je chuducke a dlhe.mozno ine je zas kratke a 6 kilove.. moja mama spomina ze bratranca nemali ani v perinke lebo sa do ziadnej nezmestil mal strasne dlhe nohy.aj teraz je vysoky chlap.cez dva metre.

kacena4
24. okt 2024

výška dieťaťa závisí od genetiky, je prirodzené, že aj je min. 1 z rodičov vysoký bude aj bábo vysoké

zuzina1988
Autor odpoveď zmazal
mackove
24. okt 2024

Aj ja som mala prvú dcérku taku velku 😎 narodila sa 4300g a každý mesiac priberala kilo a vyše...dr vravela či ju krmim salkom 😆 proste gigant dieťa , vždy som kupovala aj o tri čísla väčšie veci. Teraz má 5r a 22kg , ma postavu ako lusk 🙂 Teraz mam druhu dcérku , pravý opak prvej. Pôrodna váha 3100g a ledva sa mesiac pribrala pol kila ...teraz má 9m a váži ledva 8kg ...nosí mi ešte 68 a 74 ma väčšie. Takže mala som gigant dieťa a aj štíhlučke 😊 Hlavne nech je zdravé , to je najviac ❤️ Milované je rovnako či má 8 kíl alebo 18 🙂

7lenka11
24. okt 2024

Moja malá má dnes 5 mesiacov s nosí veľkosť 80. Veľkosť 74 mala od konca 3.mesiaca. Je tiež veľká, paradoxne prvá dcera bola presný opak, dlho drobnučká. Nič si z toho nerobím, suseda mala veľmi veľké dieťa a teraz keď má rok a pol, je porovnateľná s rovesníkmi. To, že je teraz babo veľké, neznamená, že z neho vyrastie basketbalista 🙂

nitran
autor
25. okt 2024

@7lenka11 dakujem vam za odpovede. Nase babo je nielen velke ale aj tazke , v 2 mesiacoch ma cez 7kg. Tak ale ako citam , neznamena to , ze bude take aj v dospelosti.