Máte skúsenosti s Cocoonababy?
Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem
V bazariku inak predavali este 2 baby. Ja som predala hned. Je to inak vyborna pomocka 🙂
Ahojte mala by som záujem o cocoonubaby, nemá náhodou niekto na predaj aktuálne? Dakujem 👍
Zial nie je - cocoona sa hned predala. Baby nevahajte - kludne objednajte novu a za 80€ predate hned. Je to super pomocka 👍👍
Suhlasim,je to skvela vec...moja mala ma 9 mesiacov kedze nesedi je stale vo vanicke a na denne spanky v kociku sa hniezda nevieme vzdat. Je to uz sice vseliake a bez podpery na nohu ale stale ho vieme pouzit 🙂
Niekto na predaj hniezdo?
@bekccaa ako novorodenec to hadam "nebude riesit", aj ked, dietatko v tom aj tak pridlho nevydrzi. My sme to mali v obyvke na gauci, aby syn nelezal na gauci (kde by ho zasadli surodenci a pes🙂 ale mal tam to svoje miesto v tom hniezde. Bolo to len na chvilu. Aj sa s nim lepsie dalo komunikovat, ked bol v hniezde, vyssie polozeny bol.V posteli v noci spal s nami vo velkej posteli, cez den v kociku, v autosedacke v aute, v hniezde v obyvke, atd.. dieta ma rado zmenu🙂 Netreba byt sklamany, ked v tom babetko nechce byt cely den🙂 A potom, po troch mesiacoch, to mozte poziciavat kamoskam (ktore to ocenia, ze to maju zadarmo🙂 alebo to predat tu na mk alebo si to nechat pre dalsie babo🙂)
Ahojte baby, aj ja chcem kupiit! ma niekto z vas na predaj?za kolko?
Ahojte, predam hniezdo,ak mate zaujem piste 🙂
Čaute aj ja budem mať na predaj v krátkej dobe, píšte správy! Paa
Ahojte, aj ja mam na predaj cocoonababy ☺
Ahojte nebojite sa ze babo ked vygrcne v noci ze sa zacne dusit ked je na chrbatiku v hniezde??
@mariaacsova Ahojky nasa Sofi aj ked vygrcla tak v pohode a hlavinu mala vacsinou na boku. Ja som ale davala odgrckat po kojeni, aj ked "nove trendy" hovoria, ze netreba davat... takze sa to stalo naozaj zriedkakedy. ,)
@janica1234 ahoj prosim ta, nasla som prispevok ze si kupovala to penove hniezdo od Emi, chcem sa len opytat, mala si v baleni aj ten valcek pod nozky? Dakujem 😊
Ahojte, ja prave predavam Cocoon od Red Castle keby mal niekto zaujem. Cena 60 Eur
Ahoj, baby prosím chela by som si kúpiť lehátko coconbaby, ale neviem či pod lehátko funguje aj monitor dychu. Ak máte niektorá skúsenosti prosím píšte. Ďakujem.
@lenkapal Ahoj, ak je v dobrom stave rada odkúpim. 🙂 Prosím o foto ak je ešte dostupné. Ďakujem.
@brunettka28 Ahojky, ja mam skusenost pri prvom babatku, funguje monitor uplne bezchybne reaguje. aj teraz pri druhom budem pouzivat hniezdo, je to uzasna vec aodporucam si zobrat so sebou hned aj do nemocnice, a od prveho dna do neho babatko ukladat. ,)

Kúpim hniezdo prosím píšte