icon

Máte skúsenosti s Cocoonababy?

mia1112
26. aug 2012

Ahojte, mate niekto skusenosti s Coocoonababy? http://www.redcastle.fr/shop_product_cocoonabab...
sice pisu ze dieta v tom moze spat cez den i v noci, ale nejake skusenosti? ja sa bojim ze si v tom tak zvykne ze bez toho potom nebude chciet dieta spat.
dakujem

sarah231
12. jan 2017

Kúpim hniezdo prosím píšte

mim262
12. jan 2017

V bazariku inak predavali este 2 baby. Ja som predala hned. Je to inak vyborna pomocka 🙂

bekccaa
29. jan 2017

Ahojte mala by som záujem o cocoonubaby, nemá náhodou niekto na predaj aktuálne? Dakujem 👍

bekccaa
29. jan 2017

@mim262 este je to aktuálne? 😊

mim262
29. jan 2017

Zial nie je - cocoona sa hned predala. Baby nevahajte - kludne objednajte novu a za 80€ predate hned. Je to super pomocka 👍👍

antamauru
29. jan 2017

Suhlasim,je to skvela vec...moja mala ma 9 mesiacov kedze nesedi je stale vo vanicke a na denne spanky v kociku sa hniezda nevieme vzdat. Je to uz sice vseliake a bez podpery na nohu ale stale ho vieme pouzit 🙂

iffka2002
29. jan 2017

@bekccaa Ahoj, ja mam. Za 85 predavam. ALe az buduci tyzden by som vedela odoslat.

aliaska77
30. jan 2017

Niekto na predaj hniezdo?

iffka2002
30. jan 2017

@aliaska77 myslis to cocoonababy? ja mam, som ponukla bekccaa ale sa neozyva, tak asi si uz kupila inde..

bekccaa
1. feb 2017

@iffka2002 ospravedlňujem sa ze som nenapisala, ano objednala som ho na koniec lebo som si nevšimla správu 😕

iffka2002
1. feb 2017

@bekccaa nevadí, v pohode🙂 aspoň budete mať novú🙂

bekccaa
2. feb 2017

@iffka2002 dúfam len, že sa bude malému páčiť 🙂 aby to neboli vyhodené peniaze ... :(

iffka2002
2. feb 2017

@bekccaa ako novorodenec to hadam "nebude riesit", aj ked, dietatko v tom aj tak pridlho nevydrzi. My sme to mali v obyvke na gauci, aby syn nelezal na gauci (kde by ho zasadli surodenci a pes🙂 ale mal tam to svoje miesto v tom hniezde. Bolo to len na chvilu. Aj sa s nim lepsie dalo komunikovat, ked bol v hniezde, vyssie polozeny bol.V posteli v noci spal s nami vo velkej posteli, cez den v kociku, v autosedacke v aute, v hniezde v obyvke, atd.. dieta ma rado zmenu🙂 Netreba byt sklamany, ked v tom babetko nechce byt cely den🙂 A potom, po troch mesiacoch, to mozte poziciavat kamoskam (ktore to ocenia, ze to maju zadarmo🙂 alebo to predat tu na mk alebo si to nechat pre dalsie babo🙂)

abici
5. feb 2017

Ahojte baby, aj ja chcem kupiit! ma niekto z vas na predaj?za kolko?

iffka2002
5. feb 2017

@abici ahoj, ja mam za 85🙂

abici
5. feb 2017

@iffka2002 akurat som vyplatila,ale dakujem aj tak!

zuzkay
22. feb 2017

Ahojte, predam hniezdo,ak mate zaujem piste 🙂

elmunda81
22. feb 2017

Čaute aj ja budem mať na predaj v krátkej dobe, píšte správy! Paa

kanulalm
2. mar 2017

Ahojte, aj ja mam na predaj cocoonababy ☺

mariaacsova
3. mar 2017

Ahojte nebojite sa ze babo ked vygrcne v noci ze sa zacne dusit ked je na chrbatiku v hniezde??

elmunda81
3. mar 2017

@mariaacsova Ahojky nasa Sofi aj ked vygrcla tak v pohode a hlavinu mala vacsinou na boku. Ja som ale davala odgrckat po kojeni, aj ked "nove trendy" hovoria, ze netreba davat... takze sa to stalo naozaj zriedkakedy. ,)

wikyi
7. mar 2017

@janica1234 ahoj prosim ta, nasla som prispevok ze si kupovala to penove hniezdo od Emi, chcem sa len opytat, mala si v baleni aj ten valcek pod nozky? Dakujem 😊

abici
7. mar 2017

@wikyi Ahoj! aj ja som nedavno kupovala a bola tam aj valcek.

wikyi
7. mar 2017

@abici dakujem, lebo dnes mi prislo a bez valceka, ale myslim to ich od emi, nie coccoona...

abici
7. mar 2017

@wikyi jjjaaaaaj, to je ine??? to som nevedela, tak mozno,ze ono nema ten valcek....ja mam coccoona.

wikyi
7. mar 2017

@abici no kazdopadne, na obrazku je, dokonca aj na tom co mi poslali k hniezdu, tak som im napisala ze ho chcem tiez 😀

lenkapal
9. mar 2017

Ahojte, ja prave predavam Cocoon od Red Castle keby mal niekto zaujem. Cena 60 Eur

brunettka28
20. mar 2017

Ahoj, baby prosím chela by som si kúpiť lehátko coconbaby, ale neviem či pod lehátko funguje aj monitor dychu. Ak máte niektorá skúsenosti prosím píšte. Ďakujem.

brunettka28
20. mar 2017

@lenkapal Ahoj, ak je v dobrom stave rada odkúpim. 🙂 Prosím o foto ak je ešte dostupné. Ďakujem.

elmunda81
20. mar 2017

@brunettka28 Ahojky, ja mam skusenost pri prvom babatku, funguje monitor uplne bezchybne reaguje. aj teraz pri druhom budem pouzivat hniezdo, je to uzasna vec aodporucam si zobrat so sebou hned aj do nemocnice, a od prveho dna do neho babatko ukladat. ,)