Máte skúsenosti s cumlíkmi Avent alebo Bibs?
Dobrý deň, sú tu nejaké mamičky ktoré dávali bábätkám cumliky? 🤗 Chcela by som vedieť ktorý je lepší Avent alebo bibs. máte skúsenosť s tým?
taky aky ti vezme dieta 🙂 su deti, ktore za svet nevezmu ziaden...potom take, ktorym je jedno aky....ale aj take, ktore chcu velmi konkretny tvar a material 😂
prva dcera avent a druha kaucuk bibs obly
My mame avent
Tak každé dieťa je iné. Môj prvý syn mal úplne iný tvar ako druhý syn. Druhý syn ten tvar prvého proste nechcel tak som musela skúsiť iné.
Ale osobne som dávala cumel už v pôrodnici i keď na mňa všetci kukali divne. A super. Obaja sa odučili od cumla v 1,5 roku, proste som vystihla situáciu kedy je to ok a aj bolo.
Ja som napríklad ani nevdela, že dieťa nemusí dudel prijať :D respektíve tvar... Malý ma od narodenia lovi.
Stredny nechcel ziaden . Najmladsia mala tie zrezane. Vnucik teraz v porodnici dostali bibs tak mu deera dala ten. Z okruhlou hlavickou ale takou vatsou. Dcera este kupila bibs aj objednavala no vsetky maju tu hlavicku mensiu a vnuk ho nechce. Ma doma dalsie znacky vselijake druhy nechce nic ine. Uz je nestastna lebo tento bibs uz o chvilu praskne ma trhlinky a nevie taky kupit..neviem ci v tej porodnici jej dali nejaky vadny kus bibs ale maly nanho zvykol a nic ine nechce
Lepsi je ortodonticky. Z tych uz potom taky, ako dieta prijme, mozno vyskusas aj viacero.
@slavomira236 tie bibs sa zvyknú žužľaním zväčšiť, asi preto odmieta ostatné 🙂
Mam skusenosti s: Avent, Bibs, Mam, Suavinex, Lovi, Flora... snad s kazdym, aky si len spomenies, ze existuje. A obe moje deti nechceli ani jeden 🙂
@denkabemommy praveze tem uz bol taky vetsi..neviem ci na porodnici ich mali dakde v teple alebo vadny kus. Dcera hned jak prisla z porodnice kupila dalsi bo jeden stale hladala tak bol mensi potom z netu znova mensi.
@denkabemommy on 5mesiacov teraz mal nedudle vela len troska pred spanim a v noci ked sa zobudi po jedle
@slavomira236 tiež som dostala bibs v balíčku od gynekologičky preto uvažujem nad tým a nad tým aven rozmýšľam preto že by som chcela používať tu fľašku Avent ak malý sa malý nebude chcieť kojiť 😅 tak som pripravená na to že si budem mlieko odsavat.
@monsterablue ďakujem ja som si to aj myslela 😅 tie bibs sú síce krásne také "in" ale ten Avent je proste asi lepší. Ja by som chcela aj fľašku Avent ak náhodou sa malý nebude chcieť kojiť.

My sme používali avent, potom MAM a teraz Bibs Supreme. Všetko sú to ortodentické cumlíky, na to treba dať pozor. Ja osobne nie som na obrázky, preto sme prešli na MAM a Bibs.. ale ktorý budete používať rozhodne bábo, či ho bude chcieť.