Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
@monika17012012 hore hore hore ked budeš hladať na halvnej stránke máš tam možno vybrať eurá 🙂
@maata12
Ahoj chcela by som sa opytat ci sa da uribit prevod prenazi aj z nasich bankomatovzch kariet ,alebo treba vybavit inu kartu na zahranicne platby dakujem
@minulik490 Ja som platila MasterCard embosovanou a išlo mi to v pohode... 😉
No ja mam klasicku kartu maestro z VUB A NEVIEM CI MI TO POJDE PRI PLATBE MI PYTA NEJAKE KODY KARTY A NEVIEM CO TAM MA M ZADAT ABY SOM TO NEPOKAZILA AJ NEJAKY DATUM JE TO DATUM DNESNY AKO MYSLIM V TEN DEN KED NAKUPUJES? NEVIEM ,LEBO CHCELA BY SOM TO VYSKUSAT DAKUJEM
@maata12 nO JA MAM KLASICKU KATRU Z VUB A NEVIEM CI MI TO POJDE JE TO MAESTRO VZDY TAM PYTA NEJAKE KODY KATRY NEVIEM PRESNE CO TAM MAM ZADAT,ABY SOM TO NESKAZILA AJ NEJAKY DATUM JE TO DATUM NAKUPU VIES PRVY KRAT ABY SOM NIECO NESKAZILA DAKUJEM
@minulik490 kód pýta čo je vzadu na karte a datum dokedy karta platí
JA MAM V ZADU STVORCISLIE A ZA TYM ESTE NEJAKE 3 CISLA MAM TO ZADAT VSETKO A DATUM LEN MESIAC A ROK A AUTOMATICKY SI STIAHNE PLATBU ZA TOVAR BEZ UDANIA KODOV?
Ahojte! Chcela som si objednať z www.rosewholesale.com, ale nie som si celkom istá ako funguje CLO a všetko okolo toho. A aké je asi poštovné z takejto stránky?
ahojte baby,necitala som diskusiu,prosim o rychlu reakciu...Vraciam objednany tovar,predajca chce odo mna trucking number,chcela by som vediet,co to je?je to cislo zasielky,ktore mi daju na poste?dakujemmmmmm
Ahojte babenky, prosím, potrebujem poradiť! Chcem si objednať z Aliexpressu sandálky, zaregistrovala som sa a chcela som vyplniť objednávku, ale stále mi neberie formulár s adresou, kvôli telefónnym číslam. V ako tvare ich tam treba zadať, aby mi to prešlo? Ten country code, areálu code, mobil.. Ďakujem za každú radu!
baby chcem sa opýtať ako je to s veľkosťami.. píše sa tu o detských veľkostiach ale na dospelých som sa tu nedočítala.. ak nosím S mám objednať M alebo L? alebo len pri deťoch sa objednáva väčšie? ďakujem veľmi pekne! 🙂
Ahojte. Potrebovala by som poradit ohladne objednania detskeho oblecenia z aliexpress... rady, skusenosti ake su velkosti... vdaka
Viete mi niekto prosim poradit??? Dakujem
@deny3 mozem poziadat o pomoc a info pri objednavani tovaru z tych stranok prosim? Vdaka
@sunny122010 Môžeš.
@samo_blaho vdaka. Poslala som IP.
@samo_blaho dakujem velmi pekne za linky a za pomoc 😉 prestudujem a uvidim...
@samo_blaho nuz mna na aliexpress predajcovia niekolko krat podviedli,neposlali tovar,dali falosne tracking cislo alebo poslali vec otrasnej kvality namiesto vlneneho kabata z golierom z pravej lisky mi doslo nieco ako bavlneny zupan so strapatou umelinou podobajucou sa vate a to za 400 eur!!! Podvodnici,posielaju smejdy alebo nic neposlu,kopiruju si tam obrazky produktov od inych predajcov zakladaju falosne profily a dufaju ze im aliexpress peniaze da,nastastie v pripade podvodu vam peniaze vratia ale trva to 3 mesiace!Su ine stranky kde sa da dobre nakupovat kvalitny tovar a nikto vas nepodvedie.Ja uz s Cinou neobchodujem.
najbezpečnejší je ebay. čo sa kvality týka, vždy treba rátať s tým, že je to Made in China, bezhlavé objednávanie neodporúčam, oblečenie by som z Číny určite nekupoval, to radšej Sportdirect, dokonca má predajňu aj v BA.
@samo_blaho nuz sportdirect predava sportove veci to sa nehodi kazdemu 😀 Ebay su mnoho krat pouzite veci second hand to tiez nie kazdy chce a z Ciny nielen saty ,obuv ale aj elektronika je smejd staci si na aliexpres precitat forum ako tam ludia nadavaju.Ja som kupila veci v amazon.com a zatial som nebola nespokojna,nic nebolo made in Cina co mi prislo (elektroniku som nekupovala)
@kuwait veď hovorím, nemôžeš mať aj lacné aj dobré, keď hľadám dvanástky botasky, tak objednám z amazonu.co.uk, ale to je iná liga 🙂

@maata12 Ahoj prosím ťa, a ako si platila.. dá sa aj z banky? že by som sa vyhla tomu internet bankingu?