Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
@gabika251 ahoj, podarilo sa ti zistit, kde sa da objednat ta mikina?
Neviete mi niekto poradit stranky, kde sa da objednat tovar z Ukrajiny? (moze byt aj IP). Dakujem 🙂
@hwiezdinka nie neviem kde by som ju objednala
@samo_blaho A nevies prosim, kde sa da objednat takato riflova bundicka? Dakujem 😉
@samo_blaho dakujem pekne len je nedostupna tak zasa nic ☹
@samo_blaho Dakujem, ale viac sa mi paci ta prva, no aj tak vdaka za ochotu pomoct 😉
Dobry den, mala by som otazku, kurier mi dorucil balik domov a potom volali, ze im ho musim vratit koli precleniu. Ale balik bol cely den na colnici. Tak ze nebudem ho vracat, ze sa mi ohlasia z colnice. Mam im balik vratit, ale si ho mam nechat? co mam robit? dakujem za radu
Podarilo sa, bunda je dostupna na http://allegro.pl/klein-nowa-jeans-krotka-kurtk...
@hwiezdinka tak hura ,je to prijemny pocit ked clovek najde nieco co velmi hlada
@kuwait To ano, len som este pisala predajcovi, ci posiela aj na SVK a ake je postovne 🙂
@hwiezdinka Aha a v polstine ? Ale hadam posielaju
@kuwait pisala som mu po anglicky 🙂 Myslim, ze posielaju, ma to tam, len ide o to, ze ako a kolko bude stat.
@hwiezdinka Polsko nieje daleko to by nemalo byt vela.oni niektori posielaju aj normalnou postou mne tak z amazonu chodi a postovne nieje velmi drahe.
@kuwait A ty si zvyknes odkial objednavat veci?
@hwiezdinka z amazon odtial filmy,knihy,jedlo,oblecenie,kozmetiku vsetko zatial prislo a predtym som objednavala zo sears.com ale volajako tento rok tam nemali pekne veci
www.amazon.com.www.amazon.co.uk.amazon.de
@kuwait A platis cez PayPal?
@hwiezdinka da sa aj cez paypal aj priamo s kartami,visa,prepaid
Dobry mile mamicky chcem vam iba odporucit nakupy z ciny,pretoze tie co to tu predavaju su pazrave jak slak.ja som malemu objedala tep.supravy a lakovky a vsetko bolo o.k.iba chcem upozornit na tep.supravu taku s hviezdami v zelenej a modrej farbe co tu v e-shopoch predavaju za 25-27€ neni hodna tolkych penazi ja ju mam za 10€ chvalabohu,pretoze neni tka pekna ako na obrazku.🙂)
Chcem sa spýtať, či pri platení kartou VISA (CSOB) banka strháva nejaké poplatky pri platení za tovar na aliex......s, či dá sa platiť aj paypalom? Ďakujem.
@miriamka75 nestrháva, stiahne len toľko, čo platíš na ali, nič navieac, paypalom sa na ali platiť nedá.
zasadne by som nekupila nikdy nic z cinskeho eshopu alebo obchodu !
@deny3 ďakujem za odpoveď 🙂))
Takže moja skúsenosť z Aliexpressom. Som nesmieeeerne spokojnýýý. Bola to tá najlepšia vec akú som mohol urobiť. Objednávam z tamať často a všetko v poriadku. Doprava zadarmo do 30 dní kvalita je tiež výborná. Napr. oblečenie na bicykel svetovej značky u nás za 96eur. Už aj nad tým som rozmýšľal že kúpim. Potom som našiel aliexpress a tam to isté úplne za 20 eur. Je to až neuveriteľné a aj kvalita aj všetko rovnaké. Objednával som aj púzdro na mobil, aj mobil za 140 eur a spokojnosť. Proste najlepšia stránka a neprestávam objednávať je to neuveriteľné.
Objednava niekto cez amazon.co.uk.potrebovala by som nieco objednat a viete mi povedat kolko je posta.este som nikdy neobjednavala.dakujem pekne

@kuwait viete mi prosim zaslat tie ine stranky nie cina kde objednavate do IP? Vdaka