icon

Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?

maata12
17. aug 2012

Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂

sunny122010
5. mar 2014

@kuwait viete mi prosim zaslat tie ine stranky nie cina kde objednavate do IP? Vdaka

hwiezdinka
6. apr 2014

@gabika251 ahoj, podarilo sa ti zistit, kde sa da objednat ta mikina?

hwiezdinka
6. apr 2014

Neviete mi niekto poradit stranky, kde sa da objednat tovar z Ukrajiny? (moze byt aj IP). Dakujem 🙂

gabika251
6. apr 2014

@hwiezdinka nie neviem kde by som ju objednala

hwiezdinka
6. apr 2014

@samo_blaho A nevies prosim, kde sa da objednat takato riflova bundicka? Dakujem 😉

gabika251
6. apr 2014

@samo_blaho dakujem pekne len je nedostupna tak zasa nic ☹

hwiezdinka
6. apr 2014

@samo_blaho Dakujem, ale viac sa mi paci ta prva, no aj tak vdaka za ochotu pomoct 😉

lylienka
8. apr 2014

Dobry den, mala by som otazku, kurier mi dorucil balik domov a potom volali, ze im ho musim vratit koli precleniu. Ale balik bol cely den na colnici. Tak ze nebudem ho vracat, ze sa mi ohlasia z colnice. Mam im balik vratit, ale si ho mam nechat? co mam robit? dakujem za radu

maciej82
Odpoveď bola odstránená
hwiezdinka
12. apr 2014

Podarilo sa, bunda je dostupna na http://allegro.pl/klein-nowa-jeans-krotka-kurtk...

kuwait
12. apr 2014

@hwiezdinka tak hura ,je to prijemny pocit ked clovek najde nieco co velmi hlada

hwiezdinka
12. apr 2014

@kuwait To ano, len som este pisala predajcovi, ci posiela aj na SVK a ake je postovne 🙂

kuwait
12. apr 2014

@hwiezdinka Aha a v polstine ? Ale hadam posielaju

hwiezdinka
12. apr 2014

@kuwait pisala som mu po anglicky 🙂 Myslim, ze posielaju, ma to tam, len ide o to, ze ako a kolko bude stat.

kuwait
12. apr 2014

@hwiezdinka Polsko nieje daleko to by nemalo byt vela.oni niektori posielaju aj normalnou postou mne tak z amazonu chodi a postovne nieje velmi drahe.

hwiezdinka
12. apr 2014

@kuwait A ty si zvyknes odkial objednavat veci?

kuwait
12. apr 2014

@hwiezdinka z amazon odtial filmy,knihy,jedlo,oblecenie,kozmetiku vsetko zatial prislo a predtym som objednavala zo sears.com ale volajako tento rok tam nemali pekne veci
www.amazon.com.www.amazon.co.uk.amazon.de

hwiezdinka
12. apr 2014

@kuwait A platis cez PayPal?

kuwait
12. apr 2014

@hwiezdinka da sa aj cez paypal aj priamo s kartami,visa,prepaid

vanesimi007
14. apr 2014

Dobry mile mamicky chcem vam iba odporucit nakupy z ciny,pretoze tie co to tu predavaju su pazrave jak slak.ja som malemu objedala tep.supravy a lakovky a vsetko bolo o.k.iba chcem upozornit na tep.supravu taku s hviezdami v zelenej a modrej farbe co tu v e-shopoch predavaju za 25-27€ neni hodna tolkych penazi ja ju mam za 10€ chvalabohu,pretoze neni tka pekna ako na obrazku.🙂)

miriamka75
16. apr 2014

Chcem sa spýtať, či pri platení kartou VISA (CSOB) banka strháva nejaké poplatky pri platení za tovar na aliex......s, či dá sa platiť aj paypalom? Ďakujem.

deny3
16. apr 2014

@miriamka75 nestrháva, stiahne len toľko, čo platíš na ali, nič navieac, paypalom sa na ali platiť nedá.

hargasova
16. apr 2014

zasadne by som nekupila nikdy nic z cinskeho eshopu alebo obchodu !

miriamka75
16. apr 2014

@deny3 ďakujem za odpoveď 🙂))

dsesny
22. apr 2014

Takže moja skúsenosť z Aliexpressom. Som nesmieeeerne spokojnýýý. Bola to tá najlepšia vec akú som mohol urobiť. Objednávam z tamať často a všetko v poriadku. Doprava zadarmo do 30 dní kvalita je tiež výborná. Napr. oblečenie na bicykel svetovej značky u nás za 96eur. Už aj nad tým som rozmýšľal že kúpim. Potom som našiel aliexpress a tam to isté úplne za 20 eur. Je to až neuveriteľné a aj kvalita aj všetko rovnaké. Objednával som aj púzdro na mobil, aj mobil za 140 eur a spokojnosť. Proste najlepšia stránka a neprestávam objednávať je to neuveriteľné.

gabika251
23. apr 2014

Objednava niekto cez amazon.co.uk.potrebovala by som nieco objednat a viete mi povedat kolko je posta.este som nikdy neobjednavala.dakujem pekne

kuwait
23. apr 2014

@gabika251 postovne zalezi asi od vahy alebo od predajcu ja platievam okolo 10-17 libier na Slovensko ked dam poslat.

gabika251
23. apr 2014

@kuwait aha dakujem len ci to budem vediet aj obiednat to chcem len take balzamy na pery