Máte skúsenosti s nákupmi oblečenia z čínskych e-shopov?
Ahojte 😉
Skúšali ste si už objednať nejaké detské oblečenie z čínskych e-shopov? Ja si práve pozerám jednu stránku, len mi nie je jasné, kde sa udáva veľkosť a farba, lebo v ponuke to nie je kde zadať.. A taktiež to ich číslovanie napr. 100,110... to je zrejme podľa výšky dieťaťa, len som si neni istá...
Ďakujem za Vaše postrehy 🙂
@maata12 .ahoj.chcem sa spytat ci sa tam treba prihlasit? a ci mas zatial len pozitivne skusenosti s aliexpress alebo si skusala uz aj inu starku.dakujem 🙂 🙂 🙂
Ahojte,par krat som si uz objednala www.dhgate.com ale vzdy mi otvorili balik colnici a platila som dph,neviete da sa tomu predist?Platite aj Vy?Inak vecsina veci z Dhghate je aj na Ebayi kde sa da kupit len jeden kus,len je to uz drahsie...preto niektore predavajuce kupuju odtial tak je preto vyssia cena....vlastna skusenoat 😉
@mathew0210 Ahoj, ja som zatiaľ objednávala len z Aliexpress.com a stále čakám na balík, nakoľko dodacia doba bola 30dní. Ale žiaden problém som pri objednávke a úhrade nemala, uvidím keď príde balík 😉
Ahojte. Objednávali ste niekto ergo nosič z aliexpress? Veľmi nad ním rozmýšľam, lebo tie ceny sú skutočne podstatne nižšie. Len by som rada vedela nejaké názory. Inak drobnú elektroniku som objednávala everbuying a bola som spokojná.
@maata12 .ahoj.chcem sa este spytat ak mozem kde nastavim ze na slovensko a zdarma doprava na stranke aliexpress.com.nemam dobru ang..diky. 🙂 🙂
baby netreba sa tu hadat 60% veci prichadza z ciny... to je ze ked dojde a vymeni sa vysacna neznaci ze to neni z ciny ;););)
a je to smutne ze takto podporujeme cinanov... akoze sorry... ale hociaka mama si radsej kupi pancusky bo maju thomas ci cars ci disney...
a kde sa podeli tie krasne suepr 100% bavlnene slovenske??????????????????????? :(((
uz ledva ich najst... ked mamina doma najde tak nakupy po 20 kusov aby sme mali do zasoby.....
vraj uz coskoro nebudu vobec :((((((((((((((((((((((((((
a treba kuscok aj rozmyslat ;) ja som si niektore veci co tu maju PRO ... videla na ebay za a5 dolarov aj so shipping a ona predava ze 12 euro a plus posta... no sorry ale radsej uz objednajte z ebay ;);)
no moj názor je že každý by si mal kupovať to a tam kde na to má 🙂 kto sa topí v peniazoch nech si kupuje v luxusných butikoch, kto nie nech si kľudne nakúpi aj v Číňanku 🙂...a malým deťom je to úplne jedno čo maju na sebe, ide len o vkus maminky 🙂 ...a to je dôležité,hlavne nech je to s vkusom,lebo niekto si nakúpi na seba samé značky by original a povešia to na seba jak pajác 😀 jedno cez druhé, hlavne nech každý vidí ako sa biju Nike s Adidasom a s puma kabelkou 😝 že?.....myslím si že niekedy je menej viac, ci nie? a tiež ked sa dokažem pekne a vkusne či sexi obliect ako z katalógu, upraviť a nalíčiť, myslím si že, by nikto neuveril že všetko má to stalo možno pár eur v čínaku 😝 😀 či?tiež si myslím, že vela ludí klame že to má odtiaľ alebo odtiaľ zo znač. obchodoch a aké to bolo drahé...ved ich cenu nemajú nalepenú na čele takže nik im to nedokáže...ide len o obyčajnú prestiž , nič viac 🙂 🙂
mozem sa maminky opytat ci neviete ze ci sa tam da dat aj ina mena penazi na stranke www.dhgate.com.dakujem
@monika17012012 Myslím, že nie. Doláre ti pri platbe prepočíta aktuálnym kurzom NBS...
a ktore konkretne máte chcela by som iba jedny ak by to išlo 🙂
@maata12 ahoj chcela by som si objednať z Ali..presss, platila si napriamo z karty alebo cez PayPal? Podľa čoho si vyhľadala dôveryhodných predajcov, nejako sa v tom neviem zorientovať, sú tam hviezdičky, odznaky, feedbacky...Objednávala si už viackrát? Ešte som neobjednávala nič zo zahraničia, tak sa nechcem popáliť. Mohla by si hodiť do RP aj nejakých tebou overených predajcov?ďakujem
@sedmolinka Ahoj, platila som debetnou kartou Master Card, platbu mi stiahlo hneď po úhrade. Ja som objednala iba jeden krát, dodacia doba bola vyše mesiaca. Ja som si vybrala tovar ktorý som chcela, tiež som pozerala na cenu, lebo na tej istej veci sa dá aj polovica ušetriť, potom som si tiež prečítala hodnotenia kupujúcich. Ale všetko prebehlo bez problémov, pokiaľ nebudú mať danú farbu, alebo tovar, tak Ti príde od nich mail kde sa môžte dohodnúť. 😉
@duska88
@sedmolinka Kontakt na predávajúceho z aliexpressu. Ale bohužiaľ, už si tam dal poštovné na Slovensko 24,95 dolárov. Pred mesiacom bolo ešte poštovné zdarma 😒

@mathew0210 postovne v cene a cca 3 tyzdne