Máte skúsenosti so zohrievačom mlieka zo Sheinu?
Prosím vás ideme na dovolenku a nemáme na izbe konvicu na malého mliecko objednala som toto zo sheinu máte s tým skúsenosti?nebolo to drahe takze aj keď to bude úplná blbost tak to prežijem 😂

@natalia2007 tak konvicu mame takze mohla by som aj z domu ale celu konvicu mám vláčiť? Som ešte zvedavá ako nás zmestim do kufra alw ak by sa zmestila tak to je jasne 😂
@anonymgirl16 u nas 90% kufra ma dovolenku zaberie nase babo 😅
@natalia2007 veď presne o to ide 🤣🙏🏼aj my ideme so 6 mesačným
@anonymgirl16 a isto nebudete mať kanvicu? Veľa krát nie je len napísaná v popise ale zatiaľ všade bola, aj v lacnejších penziónoch
akoze, chces malemu mlieko zohrievat v pochybnej netestovanej veci v ktorej vobec nevies co unika ked sa to ohreje?
@amonet nie v ale na…co sa dostane cez flašku prosím vás?na tu podložku len mlieko polozim (vo flaske)
@lakebabe nieje tam vôbec kuchynka len izba takze pochybujem o tom
Su cestovne konvice stiji do 10 eur a ma asi 3 dcl zabera velmi malo miesta a este ma aj 2 salky.. a tiez su ohrievace mlieka na facebooku kupis jazdenu za par eur tiez..
@anonymgirl16 a to je nejaký penzión? V každej hotelovej izbe zatiaľ bola kanvica aj v lacných penziónoch nikdy nemam kuchynku len izbu. Skus tam napísať ci to tam nie je na isto
@jajanka31ohrievacku mlieka mám ale moc s tým niesom kamoska možno mám len nejaký smejd

@anonymgirl16 ja by som radsej kupila konvicu za par eur a tu zobrala 🙃