icon

Monitor dychu a hniezdo na spanie

monique17
30. sep 2018

Žienky prosím vás, potrebujem radu, bude mi fungovať monitor dychu aj keď bude na ňom 8cm matrac (kokos-molitan-kokos) a bábätko bude spať v hniezde?

Prípadne aký máte názor na hniezda na spanie? Využili ste to pri vašich deťoch alebo je to zbytočnosť? Rozmýšľam, či kúpiť iba perinky a spacie vaky alebo aj to hniezdo na spanie. Vopred ďakujem za rady 🙂

Strana
z2
monique17
autor
1. okt 2018

@svetlana35
@janulka2811
@lanvinka
@danielak84
@malinajahoda
@lucynecka
@miruslb ďakujem pekne za všetky názory a rady. Pre monitor dychu som bola rozhodnutá už dávno - tiež som toho názoru, že tých 100€ je nič ak mi to má zachrániť dieťa a zabezpečiť kľudnejší spánok 🙂 Bála som sa len toho, či bude správne fungovať na hrubom matraci a ešte aj hniezde, ale som rada že áno 🙂 ďakujem 🙂.

malinajahoda
1. okt 2018

@lanvinka v stredu sme boli na kontrole a už je to v medziach normy. Rada som. A vôbec neľutujem tých 100 € aj keď som to použila iba raz. Vďaka tomu sme urobili opatrenia, aby sa vyliečila. Nebyť tohoto, tak neviem. Tento monitor by sa mal zaradiť do povinnej vybavicky 🤔.

malinajahoda
1. okt 2018

@nikiki29 to mám!!!😂A je mi to na 2 veci!!! 😁

malinajahoda
1. okt 2018

@monique17 ja mám ten čo sa dáva na plienku, lebo máme dosť hrubé matrace.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
malinajahoda
1. okt 2018

@danielak84 to máte pravdu. Takisto moja dcérka bola riadne donosena, dokonca 9 dní po termíne, a jedine dieťa v tom čase čo nemalo žltačku. Takže nie vždy je to o nedonosených deťoch.

malinajahoda
1. okt 2018

@lanvinka na ho*no!😂

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
malinajahoda
1. okt 2018

@lanvinka sama som videla ešte bez monitora, že má moja malá prestávky v dýchaní. Chcela som sa uistiť, ze mam pravdu 😢.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
malinajahoda
1. okt 2018

@lanvinka 😉👍

malinajahoda
1. okt 2018

@lanvinka ved to. Takže zaradiť monitor medzi nepotrebné veci sa mi zdá trochu od veci a prehnané.

michala11111
23. apr 2019

maminky, tie čo ste využívali hniezdo, prosím taká otázočka s čím ste zakrývali bábatko?

monique17
autor
23. apr 2019

@michala11111 ja zakrývam takou vacsou dekou zahnutou napolku - teda akokeby dve vrstvy deky 🙂 a myslim ze je to tak akurat, nema ani mokry ani studeny zatylok a pyzamko ma overalikove s dlhym rukavom a ponozky - v spalni mame cca 21-21 stupnov

phiby83
29. jún 2019

Mne fungoval monitor aj pri 10 cm matraci Plus 8 cm cocoonbaby matraci uplne v pohodicke 🙂

Strana
z2