icon

Monitor dychu Baby Control Digital BC-210

lea1283
20. feb 2021

Ahojte chcela by som sa vas opytat ci mate skúsenosti s Baby Control Digital BC-210. Tych monitorov je strasne vela a tento sa mi zdá super ale rada by som pocula aj osobne skúsenosti 🙂 Dakujem

zuzana_ilkova
20. feb 2021

@lea1283 ahoj ja som mala monitor dychu, ale podla mňa je to zbytočnosť... pokiaľ ti bude babo gracat a budeš ho chciet dat do vyvišenej polohy nebude ti fungovať, je príliš hlasný a nie vždy sa spustí v správny čas a zbytocne prebudí dieta... je to každého osobná voľba ale ja by som si ho už neobstarala

brezza
20. feb 2021

@zuzana_ilkova neviem aky si mala, ale nam fungoval perfektne aj ked bol matrac vo vyvysenej polohe kedze maly mal silny reflux. Bol velmi citlivy, ked sa niekto oprel o postielku snimal aj jeho. Za mna najlepsia vec, používali sme rok a mali sme ho pozicany z porodnice. Kamaratkinej sestre zomrel polrocny chlapcek na sids. Ja mam predtym rešpekt.

zuzana_ilkova
20. feb 2021

@brezza ja som mala požičané z union poisťovne, nepamätám si uz značku len viem ze som s nim nebola spokojná a mne dosť vadilo kým maly nespal vo vyváženej polohe ze sa spúšťať ked sa niekto o postieľku oprel par krát mi to malého zobudilo asi po 2 týždňoch som ho prestala používať... ako je to sto ludi sto chuti, možno autorke bude vyhovovať ja som s nim nemala dobru skúsenosť

brezza
20. feb 2021

@zuzana_ilkova nerozumiem, ked sa niekto o postielku oprie ako moze pipat? Ved vtedy prave snima tep, tak ako ti to mohlo budit maleho? My sme nemali ani raz falosny poplach za ten rok. Pipal len ked som maleho vybrala a zabudla ho vypnut.
@lea1283 tento tvoj nepoznam, ale skus si prejst starsie diskusie je tu toho vela popisaneho o monitoroch dychu